|
Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] (292. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim. Bir servise sorayım o zaman. 👍
-
Arkadaslar arka kamerada bi sorun var sanki. X1 ile x5e kadar asiri puslu gosteriyir uzagi. Ama x5ten sonra cok net. Sizde de mi boyle -
Ekranda Yeşil Dikey Bir Çizgi Belirdi , Nasıl Düzeltilir Bilen Var mı ?
-
x1 x5 arası bi kamera x5 den sonra baska kameraya geciyorda , x5 e kadar olan kameramı hasarlı acaba?
-
Bilmiyorum hocam ama ciddi anlamda kotu. X1de iyi . Ama sonrasinda x5e kadar asiri puslu
-
Hocam samsung uzaktan baglantiyla bazi ayarlari degistirdi bi nebze duzeldi. Bi de android 13e gecince yavaslama mevcuttu ram 4te imis onu 8e cikardi o da biraz hizlandi .
-
Benim Note20 Ultra'nın pili samsung members app da problemli gözüküyor, weak diye uyarı veriyor. Başka bir aplikasyond da health status %80 gibi gözüküyor.
Pil değiştirmek için Samsung ile konuştum, telefonu yollayıp geri almak bir iki hafta sürüyor.
Bulunduğum yerdeki tamirciye gittim, biz Samsung servis'ten son kullanıcı fiyatından pilleri alıyoruz, ve 500lira ek ücret alarak takıyoruz dedi.
Toplamda 2300lira civarinda tutuyor böyle olunca da, benim aklıma takıldı.
Samsung servis dışarıya pil satıyor mu? Bu tamircinin dediği doğru olabilir mi yoksa beni saf mı buldu?
-
Direkt Servise Gönder , Yeni Değiştirdim Servisten Şaşma ..
-
Arkadaslar bugun telefona guvenip akvaryum icine soktum 30 sn durmadi bile. 2 3 saat sonra arka kamerasi buğu yapmis. Nasil gider bu ? Normal mi bu ? -
Dondurma, yoğurt kabına vs içine pirinç koy üstüne telefonu koy sonra içine gömecek kadar biraz daha pirinç ekle. Kapağı kapat, çok nemliyse tavsiyem içinde 1-2 gün beklet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SGNTR -- 6 Ekim 2024; 23:12:16 > -
Kart takilan yeri soktum baya islakti. Şuan ise geldim kullanmak zorunda oldugum icin 6 saat filan durdu pirincte herhangi duzelme yok kamerada. Aksam eve gidince tekrar koyacagim yedek telefonu kullanirim. 1 2 gun bekletirim soylediginiz gibi
-
Hocam nedir son durum cihazı Herhangi bir sorun sıkıntı var mı -
Hocam benim telefon nisan ayi gibi servise gondermistim (garanti kapsaminda) orda yapilan islem sonrasi su almaya baslamis ama ben servisten sonra garantisi bitene kadar hic suyla temas ettirmedim. Neyse gelelim sorunu nasil çözdüğümde. Kart yuvasini cikarttigimda damla damla su gordum once sac kurutma makinesiyle orta ayarda hava tuttum her yerine ama pek care olmayinca is yerimde kullandigimiz nemsiz kuru havadan tabancayla tum deliklerinden yuvalardan orta siddette hava verdim . Ve her delikten en az 30 dakika olacak sekilde. Bu sayede kameradaki bugulanmada bitti
-
Tavsiyem hava tabancalarını hoparlör kısmına temizlensin diye yakın mesefeden yada şiddetli tutmayın. Hoparlör bir süre sonra patlıyor.
-
Ona dikkat ettim hocam. Zaten tum basinci vermedim vanasindan az bisey acarak verdim.
-
Selamlar, note 20 aldm 2. El. İmei çakılı ama nasıl çakılı bilmiyoruz. Telefonu fabrşka ayarlarına çevirsem imei gider mi? Nasl öğrenebiiriz? Bu arada imei farklı model görünüyo e devlette -
Server kayıtlıdır büyük ihtimalle.
Server kayıtlarda istediğiniz gibi sıfırlama yapabilirsiniz.
Sağlam başka yerde kullanılma olmazsa numaranın patlama riski çok az. -
exynos işlemcili ise root ile imei atılmış olabilir o zaman sıfırlamada iemi gider ama sd işlemcili ise server kaydı yapılmış demektir.işlemcisine bakmanız lazım. aida64 programını inidirp bakabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X