Şimdi Ara

Galaxy R mi Galaxy w sizce hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok acil fikrinize ihtiyacım var yurtdışından haftaya akrabam gelecek telefon fiyatlarını sordum alabilirmisin dedim tabi dedi ama bana bir kaç gün içinde hemen hangi modeli istiyorsan geri dön dedi R nin fiyatı 785 Tl ye W ise 600 Tl geliyor Galaxy sII pek alamasamda fiyatını sordum o ise 1180 Tl geliyor sizce hangi modeli tercih etmeliyim lütfen yardımlarınızı bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem506 -- 22 Ocak 2012; 16:45:23 >

• Dusunmeye gerek yok en iyisi r dir.
  • teknosadan galaxy r yi 1400 e aldim
  • çok teşekküler ama bu akşam tekrar vatan comp gidip bi w görüp inceleyim diye gittim fakat w yerine s2 bakmaktan kendimi alamadım sanırım kısmetse s2 söyleyecem galiba..
  • ama sizden ricam yurtdışı prosedürü nasıl acaba gümrükte pasoport kaydımı yaptırmamız gerek yada şehir mrk emniyet müdürlüğünden mi acaba bunlar için masraf var mı ? turkcel sanırım 5tl alıyorda
  • arkadaşlar sizlerden gerçekten yardım bekliyorum yurtdışı telefon getirmelerde gümrükte herhangi bir işlem yapmamız lazım mı lazımsa ne gibi ve masraf var mı ya da ben telefonu gümrükten direk geçirip pasaport ile beraber bir bayi gitmem yeterlimidir acaba..
    birde unlocked illaki olması şartmı nasıl ayırt edebilirm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem506 -- 24 Ocak 2012; 0:53:12 >
  • gümrükte yaptırmana gerek yok, daha sonra turkcell avea veya vodafone bayilerine giderek pasaporta işletebilirsiniz.

önemli olan, pasaportun son 1 ay içinde yurda giriş yapmış olması.
    ve bu pasaporta sonraki 2 yıl boyunda yeni bir cihaz işletilemiyor. 2 yıl içinde yani cihaz işletilmek istenirse var olan kayıt silinebiliyor, ama cihaz aramalara da kapanıyor.

unlock olup olmama durumunu akrabanız aldığı dükkanda sorsun, unlock olduğuna emin olarak alsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok teşekkür ederim DoomBringér umarım sıkıntısız bir şekilde alırım ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.