Şimdi Ara

Galaxy S 2 I9100 Orion islemciyle satisa cikti!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
5.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatida göz önünde bulundurmak gerek ayrıca
  • Galaxy S 2 lansmanı yarın yapılacak bu cihaz daha görücüye çıkmadı o ilandaki resim fake

• aletin gerçek fotoları

Galaxy S 2 I9100 Orion islemciyle satisa cikti!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

aletin gerçek fotoları

ancak sağlamda bir rakibi var,

LG Optimus 3D P920

bir de LG Optimus 2X

lg ile samsung benzer ürünlerde rakip olmuşlar ise daha kaliteli ve daha ucuz olan taraf hep LG olur nedense...
    burda da durum öyle sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

İphone benzeri çok telefon oldu... Kendi özgün tasarımlarını yapamıyolar mı artık???

5" alanında 4.3"i ekran olan bir cihazda neyin tasarımını yapacaksın ?
  • şimdi benim anlamadığım, galaxy s ile ne yapılamıyordu da bunu çıkardılar? tek çekirdeğin hangi uygulamada yavaş kaldığını söyleyebiliriz? Ha, yeni alacak olsam tabiiki bunu tercih ederim ama, galaxy s ile sanırım en az 3 yıl yola devam ederim. Amoled ekran, bence sammy leri diğerlerinden ayıran en büyük etmen... Çözünürlük felan hikaye, gerçek görüntü veriyorlar amoled ekranlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahtemas
    şimdi benim anlamadığım, galaxy s ile ne yapılamıyordu da bunu çıkardılar? tek çekirdeğin hangi uygulamada yavaş kaldığını söyleyebiliriz? Ha, yeni alacak olsam tabiiki bunu tercih ederim ama, galaxy s ile sanırım en az 3 yıl yola devam ederim. Amoled ekran, bence sammy leri diğerlerinden ayıran en büyük etmen... Çözünürlük felan hikaye, gerçek görüntü veriyorlar amoled ekranlar...

Hayir gercek cozunurluk vermiyorlar artik yeni super amoled plus real stripe ekrana gecti gercek cozunurlugu veriyor hemde super amoledden 30% daha net
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan azeri

quote:

şimdi benim anlamadığım, galaxy s ile ne yapılamıyordu da bunu çıkardılar? tek çekirdeğin hangi uygulamada yavaş kaldığını söyleyebiliriz? Ha, yeni alacak olsam tabiiki bunu tercih ederim ama, galaxy s ile sanırım en az 3 yıl yola devam ederim. Amoled ekran, bence sammy leri diğerlerinden ayıran en büyük etmen... Çözünürlük felan hikaye, gerçek görüntü veriyorlar amoled ekranlar...

Hayir gercek cozunurluk vermiyorlar artik yeni super amoled plus real stripe ekrana gecti gercek cozunurlugu veriyor hemde super amoledden 30% daha net

Doğrudur, sgs de bile bence muhteşemdi ekran kalitesi, daha nesini arttırdılar sadece onu merak ediyorum azeri kardeş...

• quote:

quote:

quote:

Doğrudur, sgs de bile bence muhteşemdi ekran kalitesi, daha nesini arttırdılar sadece onu merak ediyorum azeri kardeş...

Artirdiklari 30% daha net bir goruntu ve tepkime suresi olarak en iyi olmasi bu gune kadar en iyi ips-lcd panelli telefonlar idi yani iphone 4 bu da o demek oluyorki dokunmatik olarak iphone 4 den daha iyi,amma pil tassarrufu olarak 18% daha iyi normal ekranlara kiyasla bu rakam super amoledde 50%

• quote:

Orijinalden alıntı: ekoman245

Ve 4.3" yapmasına rağmen hala 800x480 kullanması büyük eziklik. iPhoneun 960x640 660k pixellik ekranının üstüne yok. Niye 800k pixel koymuyor da hala 800x480 koyuyor anlamış değilim.

sAMOLED Plus ın hiç önemi yok yani.
  • @siyahtemas:

ALINTI: Sugar_Klavyeci

Öncelikle Galaxy S'deki bulanıklıklar ve renk solmaları kesinlikle SAMOLED ile ilgili bir sorun değil. SAMOLED bugün mobil cihazlar için en iyi ekran teknolojisi. Bunun sebebi cihazların piksellerindeki dizilimden kaynaklanıyor. Normalde bir pikselin 3 alt pikselden(kırmızı, yeşil ve mavi) oluşması gerekirken Galaxy S'de 2 alt pikselden(kırmızı yeşil ve mavi yeşil) oluşuyordu. Bu da haliyle renklerde aşırı doygunluk ya da bulanıklaşmaya sebep oluyordu. Şimdi ise klasik dizilime geçtiklerinden SAMOLED+ ile çok daha kaliteli bir görüntü oluşacaktır.

Daha önce linkini vermiştim sanırım okumadın ya da görmedin. http://www.mobilbekcisi.com/2924/cebimizdeki-pentile-aldatmacasi

Galaxy S II'de maalesef HDMI çıkışı yok. GSMArena bilgilerini güncellemiş, daha önce HDMI yazıyordu şimdi yazmıyor. Galaxy Tab II'de HDMI olup olmadığı hakkında bir bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazloo -- 15 Şubat 2011; 21:19:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

quote:

Ve 4.3" yapmasına rağmen hala 800x480 kullanması büyük eziklik. iPhoneun 960x640 660k pixellik ekranının üstüne yok. Niye 800k pixel koymuyor da hala 800x480 koyuyor anlamış değilim.

bu ekran oncekinden 30% daha iyi gorintu veriyor,onceki ekran 800:480 cozunurlukte olsada aslinda o cozunurlugu vermiyordu simdiki veriyor
  • quote:

quote:

quote:

bu ekran oncekinden 30% daha iyi gorintu veriyor,onceki ekran 800:480 cozunurlukte olsada aslinda o cozunurlugu vermiyordu simdiki veriyor

Doğrudur. Bir de 800x400 kullanması oled ekranlardan kaynaklanıyor. Şu an daha yüksek çözünürlüğü desteklemiyorlar.

• quote:

@siyahtemas:

Öncelikle Galaxy S'deki bulanıklıklar ve renk solmaları kesinlikle SAMOLED ile ilgili bir sorun değil. SAMOLED bugün mobil cihazlar için en iyi ekran teknolojisi. Bunun sebebi cihazların piksellerindeki dizilimden kaynaklanıyor. Normalde bir pikselin 3 alt pikselden(kırmızı, yeşil ve mavi) oluşması gerekirken Galaxy S'de 2 alt pikselden(kırmızı yeşil ve mavi yeşil) oluşuyordu. Bu da haliyle renklerde aşırı doygunluk ya da bulanıklaşmaya sebep oluyordu. Şimdi ise klasik dizilime geçtiklerinden SAMOLED+ ile çok daha kaliteli bir görüntü oluşacaktır.

Daha önce linkini vermiştim sanırım okumadın ya da görmedin. http://www.mobilbekcisi.com/2924/cebimizdeki-pentile-aldatmacasi

Galaxy S II'de maalesef HDMI çıkışı yok. GSMArena bilgilerini güncellemiş, daha önce HDMI yazıyordu şimdi yazmıyor. Galaxy Tab II'de HDMI olup olmadığı hakkında bir bilgim yok.

Hdmi olmamasi mumkun degil
    Samsung oyle bir hata yapmaz

• 2004 de aldığım highend plazma tv den beri, görüntüleme teknolojisini çok yakından takip ederim, zaman zaman sgs min ekranına bakarak " hacı bunu nasıl yapmışlar" diye sorarım kendi kendime... Bence samsungun en başarılı olduğu dalı, bu amoled teknolojisi. Ben, bulanıklığı bırakın, hayranlık uyandırıcı bir netlikten başka bir şey görmedim sgs de... Çözünürlükten bahseden arkadaşlar, 4" alanda okadar pixeli nasıl görüyorlar anmlamıyorum doğrusu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: spdrmn

quote:

@siyahtemas:

Malesef.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spdrmn

quote:

@siyahtemas:

Malesef.

Dünyada'da herkes bu konuyu merak ediyor ve Samsung Galaxy S2 satışlarında bu konu büyük önem taşıyor..Çoğu kişi bu cihazı HD çıkış olması durumunda tercih edeceğini belirtiyor,aksi durumda başka alternatifleri değerlendirmeye düşünüyorlar..

GSMARENA daki bilgilerden denildiği gibi HDMI çıkış portu kaldırılmış, çünkü cihazda direk HDMI çıkışı yokki..Bundan doğal ne olabilir ki zaten..İşin aslı çok amaçlı kullanılacak MicroUSB yuvasında saklı..

Birde yine aynı sitede cihazın HDMI durumuyla ilgili yazılan bir yorum..

---------
    RavenB:
    It doesn't have an HDMI port because it has a MHL port, which means it provides a lot of functionality from a single connector.
    ---------
    From armdevices.net

"Samsung Galaxy S2 has a MHL (Multimedia High-definition Link) connector, which basically allows the Micro-USB to do much more than just be a Micro-USB connector, it can for example output 1080p with a Micro-USB to HDMI cable, it can do USB host stuff such as USB keyboards, which basically means, if Samsung wants, they can make it do most of the things the Motorola Atrix 4G does."

herhalde az çok ingilizcesi olan herkes cihazda ne beklendiğin bu yazıda anlamıştır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnGets -- 15 Şubat 2011; 23:49:19 >

• Direk çıkışı yok bu kesin. Tek USB girişinden HDMI,OTG,PC bağlantısı yapabiliyor büyük ihtimalle.
  • Galaxy S serisinin en önemli artıları bence;

SAR değerinde sınıfında rakipsiz olması,
    Boyutuna ve özelliklerine göre hafif olması,
    Görüntülü görüşme (Android)
    ve bana göre en önemli 2 özellik :
    1-1500ma batarya ile konuşma süresinin uzun olması zaten S2 de 1650 ma.
    2-Nasıl bir Capasitive ekransa parmağımı ters tutup sadece tırnağımla cihazı kullanabiliyorum.
    Bu Iphone 4 de yok illa et değecek ekrana.

Artı olarak Galaxy S deki AMOLED ekran da tepki süresi denilen birşey yok iken varsada ben göremiyorum,S2 deki SuperAMOLED Ex Plus Alpha'da ne olur nasıl olur görmek lazım ama şu çözünürlük yükseltse imiş web de gezinirken çok daha iyi olurdu.

Şu an ki hali ile Galaxy S pahalı, spot 950-1000 tl kayıtsız, S2 min. 1500 TL.

i8000 lerin ilk fiyatları ile şimdiki fiyatları arasında yarı yarı yark olduğunu düşünürsek i9000 ler belki biraz düşer.Ama i9003 ler piyasaya girecek.
    Galaxy S in tek eksiği Led Flash. S2 ler onların olsun.Zaten Tegra,Orion yine farklı donanım muhabbeti keyfimi kaçırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 28 Şubat 2011; 23:04:27 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.