Şimdi Ara

Galaxy S 2 I9100 Orion islemciyle satisa cikti!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
5.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben sadece Amoled ekran farkı sebebiyle tüm arkadaşlarıma sgs aldırdım. Android kullanan tüm cihazlar sonuçta birbirinin aynısı, ama amoled ekran, kazananı belirliyor. Bu arada, galaxytab 2 de amoled ekran kullanmamışlar gibi duruyor, haksızmıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnGets

quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

quote:

Orijinalden alıntı: spdrmn

quote:

Orijinalden alıntı: lazloo
    @siyahtemas:

ALINTI: Sugar_Klavyeci

Öncelikle Galaxy S'deki bulanıklıklar ve renk solmaları kesinlikle SAMOLED ile ilgili bir sorun değil. SAMOLED bugün mobil cihazlar için en iyi ekran teknolojisi. Bunun sebebi cihazların piksellerindeki dizilimden kaynaklanıyor. Normalde bir pikselin 3 alt pikselden(kırmızı, yeşil ve mavi) oluşması gerekirken Galaxy S'de 2 alt pikselden(kırmızı yeşil ve mavi yeşil) oluşuyordu. Bu da haliyle renklerde aşırı doygunluk ya da bulanıklaşmaya sebep oluyordu. Şimdi ise klasik dizilime geçtiklerinden SAMOLED+ ile çok daha kaliteli bir görüntü oluşacaktır.

Daha önce linkini vermiştim sanırım okumadın ya da görmedin. http://www.mobilbekcisi.com/2924/cebimizdeki-pentile-aldatmacasi

Galaxy S II'de maalesef HDMI çıkışı yok. GSMArena bilgilerini güncellemiş, daha önce HDMI yazıyordu şimdi yazmıyor. Galaxy Tab II'de HDMI olup olmadığı hakkında bir bilgim yok.

Hdmi olmamasi mumkun degil
    Samsung oyle bir hata yapmaz

Malesef.

Dünyada'da herkes bu konuyu merak ediyor ve Samsung Galaxy S2 satışlarında bu konu büyük önem taşıyor..Çoğu kişi bu cihazı HD çıkış olması durumunda tercih edeceğini belirtiyor,aksi durumda başka alternatifleri değerlendirmeye düşünüyorlar..

GSMARENA daki bilgilerden denildiği gibi HDMI çıkış portu kaldırılmış, çünkü cihazda direk HDMI çıkışı yokki..Bundan doğal ne olabilir ki zaten..İşin aslı çok amaçlı kullanılacak MicroUSB yuvasında saklı..

Birde yine aynı sitede cihazın HDMI durumuyla ilgili yazılan bir yorum..

---------
    RavenB:
    It doesn't have an HDMI port because it has a MHL port, which means it provides a lot of functionality from a single connector.
    ---------
    From armdevices.net

"Samsung Galaxy S2 has a MHL (Multimedia High-definition Link) connector, which basically allows the Micro-USB to do much more than just be a Micro-USB connector, it can for example output 1080p with a Micro-USB to HDMI cable, it can do USB host stuff such as USB keyboards, which basically means, if Samsung wants, they can make it do most of the things the Motorola Atrix 4G does."

herhalde az çok ingilizcesi olan herkes cihazda ne beklendiğin bu yazıda anlamıştır..

demiştim ama samsung böyle bir hata yapmaz diye :) bu devirde hdmi-out'suz high-end alet olmaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: siyahtemas

Ben sadece Amoled ekran farkı sebebiyle tüm arkadaşlarıma sgs aldırdım. Android kullanan tüm cihazlar sonuçta birbirinin aynısı, ama amoled ekran, kazananı belirliyor. Bu arada, galaxytab 2 de amoled ekran kullanmamışlar gibi duruyor, haksızmıyım ?

Super amoled üretimi şu an tablet'ler kullanıma imkan verecek kadar yüksek değil. Samsung 2011 yazında yeni fabrikasını açacak ve super amoled üretimini katlayacak. Daha sonra sadece tabletlerde değil, lcd ve laptop'larda bile super amoled göreceğiz...

1 sene sonra filan retina ekran savunucuları ne diyecekler çok merak ediyorum :) Gerçi onlar bulur bişiler...
  • Geçenlerde Ipad deneme fırsatım oldu, yeterice parlak olmamasına rağmen, sanki sayfayı gerçekten sürüklüyormuş hissi veren bir akıcılık sözkonusu idi. SGS Tab lar, yavaş ve takıntılı olduğu için yer yer eleştiriliyordu. Umarı tab 2 de bu amoled kullanamama handikaplarını ipad tekine yakın bir ekran çözümü ile kapatırlar. Eğer SAmoled kullansalardı, hiç ihityacım olmadığı halde Tab2 alacaktım. Birdahakine artık, kısmetse...
  • Fiyatın düşmesini bekleyeceğiz
  • arkadaşlar bu samsung galaxy s 2 i9100 cihazı almak istiyorum fakat türkiyede yok hangi ülkelerde satışta acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: babasayko

arkadaşlar bu samsung galaxy s 2 i9100 cihazı almak istiyorum fakat türkiyede yok hangi ülkelerde satışta acaba ?

hiç bir yerde yok suanda çıkmadı daha.en son 31 mart diyorlardı..
  • tşkler sagol
  • cihaz ingilterede nisan ayında çıkıyor..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.