Şimdi Ara

Galaxy S 3 500TL den satıyorlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
5.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir site var Galaxy 3 s i 499 tl ye satıyor. Sipariş verdim bugun aradılar. Telefonu gönderiyoruz diye. Orjinal olduğunu, yurt dışından topluca getirilip sadece işletim sistemini burda kurduklarını ,orjinal kasa oldugunu soylediler. 1 hafta iade hakkın var dediler.

Bilmiyorum kandırıldım mı ama telefon geliyor. Sizce orjinal mıdır ? Orjinal değilse nasıl anlarım ?

site şu :http://toptanmatik.com/s3.htm

• Gecmis olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çakma mı diyorsun ? Geldiğinde nasıl anlarım bunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: man_blood

Arkadaşlar bir site var Galaxy 3 s i 499 tl ye satıyor. Sipariş verdim bugun aradılar. Telefonu gönderiyoruz diye. Orjinal olduğunu, yurt dışından topluca getirilip sadece işletim sistemini burda kurduklarını ,orjinal kasa oldugunu soylediler. 1 hafta iade hakkın var dediler.

Bilmiyorum kandırıldım mı ama telefon geliyor. Sizce orjinal mıdır ? Orjinal değilse nasıl anlarım ?

site şu :http://toptanmatik.com/s3.htm

ah arkadasım ah...
  • 500 tl ye dünyada galaxy s3 ün g si bile satılmaz.
  • Aslı astarı nedir acaba sana gelince incelersin biz de alırız o zaman...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü iptal ettirdim. Bilgi için sagolun. Ürün hakkında bilgi edinmek isteyenler şurayı arasın : 0536 561 4327
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • whois kaydı:

PrivacyProtect.org
    Domain Admin (contact@privacyprotect.org)
    ID#10760, PO Box 16
    Note - All Postal Mails Rejected, visit Privacyprotect.org
    Nobby Beach
    null,QLD 4218
    AU
    Tel. +45.36946676

Creation Date: 30-Aug-2012
    Expiration Date: 30-Aug-2013

netname: NET-SiBEROYUNCUCOM
    descr: NET-SiBEROYUNCUCOM
    remarks: www.siberoyuncu.com
    country: TR
    org: ORG-SGN2-RIPE
    admin-c: HO716-RIPE
    tech-c: HO716-RIPE
    status: ASSIGNED PA
    mnt-by: MNT-MARSNET
    source: RIPE # Filtered

organisation: ORG-SGN2-RIPE
    org-name: SiberOyuncu.Com Game Network
    org-type: OTHER
    address: Resatbey Mh. Seyhan ADANA
    mnt-ref: MNT-MARSNET
    mnt-by: MNT-MARSNET
    source: RIPE # Filtered

person: Huseyin OZDEMiR
    ------------------------------------------

Sitede yazan adres ise : Adres : Fatih Cad. 3023 Sok. Asgen Pasajı No : 43/9 Kadiköy/İSTANBUL

Güvenli alışverişin yeni adresi telefonfırsati.net diyor ama sitenin adı bu değil. Sitede güvenlik sertifikası kullanılmıyor ödeme için biz sizi arıycaz şu hesaba para yollayın deniyor. Bu şartlar altında alımı neden kabul ettiniz ?

• İnanmayın şöyle şeylere artık. Toptan getirtiyormuşmuş. DOlandırıcı bunlar. Toptan getirince ucuz olsaydı kendi ithal eden yani paralel ithalat dediğimiz ürünler de o fiyata olurdu.Hangi devirdeyiz anlamadım ki. Önünüzde internet var.Aklınız da var.Araştırın biraz. Facebook reklamarında da çıkıyor böyle dolandırıcılar. iphone 4s diye androidli çakma iphone u 400 liraya satıyorlar. Biraz sert çıktım ama dikkat edin arkadaşlar. Ucuza kaçacağım diye paranızı sahtekarlara kaptırmayın.
  • aslında dolandırıcılar biraz akıllı olsa 1000 TL'den satsalar daha inandırıcı olurdu.
  • arkadaşlar kesinlikle banka hesap no verirler peşinde indirim yaparız derler...nakit para havalesi yapmayın. gg yada sanalpazardan alışveriş yapın yoksa paranız uçar..
    afedersiniz ama 300 e 500 e size nah verirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 16 Eylül 2012; 17:20:42 >
  • hangi mantık apple yada samsungun işletim sistemi yüklemeden telefon yollayacağını idda eder.adamlar iphone nin altına android işletim sistemi yüklüyoruz yazıyor.bir kaç ay önce s3 ün çin de çakmalarını yapmışlardı.yanlış hatırlamıyorsam 150 200 dolar gibi bişeye satıyorlardı.bi şekilde elde etmişler bu çakma telefonları.bir kere galaxy s3 avrupada 550 euro ya satılıyor(türkiyeye gelirken %20 devlet vergisi + tedarikçi fiyatı=1800 tl civarı).iphone 4s amerikada kontratsız 650 dolara satılıyor.nasıl bu adamlar 350-400 liraya getiriyorlar.inanmayın arkadaşlar paranıza yazık 400 lira az para mı.araştırın az bişe.aklı kullanın.
  • 500 TL ye Galaxy S III ün küçük küçük küçük yeğeni Galaxy Ace alabilirsin
  • galaxy nexus dolandiriciligindaki o paraya sabun alirsiniz ..
    hala boyle seylere inananlar var saka gibi
  • 2013 e yaklaştığımız şu aylarda
  • benim bayi alış fiyatım bile onun 3 katı
  • Böyle şeylere kanmayın arkadaşlar. Arkadaşın dediği gibi o zaman paralel ithalatta böyle ucuz olurdu.Ayrıca cihazın yurt dışı fiyatı bile neredeyse söyledğiniz fiyatın iki katı.
  • dikkat ettiyseniz birde 32gb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelepir26

2013 e yaklaştığımız şu aylarda

• bende bu siteden alışveriş yaptım.gayet güvenilir.500 tlye s3 sahibi oldum.üstelik adamlar ilk alışveriş yapanlardan biri olduğundan kıyak olsun diye 1 gb ram eklediler telefona.üstelik oyun performansı yeterli gelmezse mali-400 gpuyu mali-450 ile değiştirebiliriz dediler.şimdilik memnunum diye istemedim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.