galaxy s telefonuda android 2.1 update1(i9000xxjm4) sürümü mevcut.
sorunum markette google earth yok. normalde google earth markette var. bende bilgisayardan buldum ve telefona attım bu seferde internete bağlanamıyor diye hata veriyor. bu sorunu nasıl çözeceğim.
ayrıca kmz dosyalarını galaxy s te nasıl açacağım(nokia telefonumda dosyayı atıktan sonra açmak yeterli oluyordu. ama şimdiki androidli telefonumda ir türlü açamadım.
umarım yardımcı olursunuz
iyi akşamlar
google earth ü bende arıyorum ve nerden indireceğimi bilmiyorum. sizinde dediğiniz gibi markette yok ve netten çalışan bi google earth nerden indirebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
linkten indirdiğim dosyayı kurdum , normal yüklendi fakat bağlantıda sorun yaşadı. bende dns ayarlarını google earth a uygun olanlarla değiştirdim. evde wi fi ye bağlıyken çalışıyo fakat dışarda şebekeye bağlı olarak çalışmıyor.
ayrıca kmz dosyalarını google haritalar diye telefonla gelen programda açsamda olur. bir türlü başaramadım açmayı, nokiada dosyayı telefona atıp açınca direkt olarak haritanın üstünde açıyo dosyayı. ama androidte deneyince bu dosyayı açacak program yok diyor.
arkadaslar androidte kmz dosyalarını yani google nin kendi dosyalarını açacak bir yol yokmudur.
quote:
Orijinalden alıntı: cagdasuzunoglu
linkten indirdiğim dosyayı kurdum , normal yüklendi fakat bağlantıda sorun yaşadı. bende dns ayarlarını google earth a uygun olanlarla değiştirdim. evde wi fi ye bağlıyken çalışıyo fakat dışarda şebekeye bağlı olarak çalışmıyor.
ayrıca kmz dosyalarını google haritalar diye telefonla gelen programda açsamda olur. bir türlü başaramadım açmayı, nokiada dosyayı telefona atıp açınca direkt olarak haritanın üstünde açıyo dosyayı. ama androidte deneyince bu dosyayı açacak program yok diyor.
bağlantı sorunları bendede oldu dns ayarlarını nerden ve neyle değiştirdin?
selamlar
dns ayarlarını değiştirmek için ayarlar-kablosuz ve ağ-wifi ayarları-home tusunun solundaki dokunmatik tus-gelismis-dns1 dns 2
bu şekilde değişiyor .
ama bende şu anda dns değiştirerek bile girmiyor. bunun bir çaresi olması lazım ama bulamadım.
google earthtaki oluşturduğumuz kmz veya kl dosyasını galaxy simde nasıl açacağım şaşırdım.
sorun halaa devam ediyor arkadaşlar , yok mu bu sorunu çözen,lütfen yardım .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme