Şimdi Ara

galaxy s i9000 rom tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şuan cihazda cm10 yüklü olarak kullanıyorum memnunum şuan ama ram kullanımı ve şarjı daha iyi bir rom tavsiye edebilecek biri var mı? sürüm farketmez stabil çalışsın yeter. ya da şarj konusunda rom yoksa da en stabil rom olarak hangisini önerirsiniz? slim bean hakkında güzel şeyler diyorlar ama tam bilemiyorum. bi kere atıp 3-4 ay rahat kullanmak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

• Şuan bendede CM10 yüklü + Devil Kernel + Beats Audio var. Birkaç deneme sonunda en iyi performans pil kombinasyonunu buldum farklı roma geçmene hiç gerek yok bence. Ama yok illa değişicem Paranoid Android yada Helly Bean romları deneyebilirsin..
  • omega yükle en stabil rom'dur

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrPinkFloyd -- 20 Kasım 2012; 12:16:22 >
  • Cm10+Devil kernel ve isterseniz görsel ve performansa yönelik modlar ve arayüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim de pil büyük önem taşıyor o yüzden pil de önemli. bir de bir şey sormak istiyorum sizce telefonu değiştirmeli miyim? öğrenci olduğum için masraf yapmak istemiyorum zaten ikinci el alıyorum telefonları 200 lira ekleyip falan s2 alabilirim sanırım ya da s ile devam etmemi mi önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xhead

benim de pil büyük önem taşıyor o yüzden pil de önemli. bir de bir şey sormak istiyorum sizce telefonu değiştirmeli miyim? öğrenci olduğum için masraf yapmak istemiyorum zaten ikinci el alıyorum telefonları 200 lira ekleyip falan s2 alabilirim sanırım ya da s ile devam etmemi mi önerirsiniz?

Elindeki telefon I9000 ise çok degerli bi tlf.
    Verdigim linkteki romları incele örnegin cm10 kur tlf degiştirmiş gibi olursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zaten cm10 yüklü bana da öyle geliyor ama s2 de o kadar iyi değil mi? ram sıkıntım var bir de oyunlarda falan kasma var hafif o kadar. kamera da çok iyi değil ama idare ediyorum yani problem değil?
  • sanırım kararımı verdim i9000'de kalcam şimdi size birkaç sorum olcak bunların cevaplarını alırsam tamamdır.
    1- cm10 yüklü 4.1.2 nightly sürümlerinden birini yüklemiştim hatırlamıyorum buna en iyi kernel hangisidir? ram için devil kernel diyolar bazıları semaphore falan ama bana uygun olan kerneli söyler misiniz? ve kernelleri cwm ile veya odinden pda ile flaşlıyabiliyoruz değil mi?
    2- telefonun sd kartına kaldırdığım uygulamalar bile gözüküyor bunları nasıl temizleyebiliriz cwmden yapınca saedce sd kart gidiyo telefonun içinde kalan bazı cache ve uygulama dosyaları kalıyor bunları nasıl silebiliriz? mount and storage falan dediler ama riski var mı? veya romu falan da kaldırıyor mu?
    3- telefon için farklı tavsiyeleriniz var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.