Şimdi Ara

===> GALAXY S için 2.2.1 güncellemesi (KIES vs. ODIN) <=== (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
650
Cevap
5
Favori
89.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.androidturkiye.org/showthread.php?t=391
  • quote:

Orijinalden alıntı: ytn82

sorumun cevabını beklemeden sizin share ettiğiniz yerden one click root ile root işlemini gerçekleştirdim. bu arada ibb trafik aplikasyonu da vardı orda sormadan aldım ama share ettiğinize göre heralde paylaşıma açıktır diye düşündüm.

tekrar teşekkürler,
    selamlar

Bu ara iş aşırı yoğun hemen geri dönemiyorum sorulara kusura bakmayın. Arada hallettiğinize sevindim :) Root olayının birden fazla yolu var. One Click en eskilerinden birisi sadece. Vakit olsa o konuyu da toparlamak lazım bir yerlere aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsw

Android Gingerbread 2.3.3 Güncellemesi

Sanırım bu halen stabil bir sürüm değil. Yorumlardan okuduğum kadarıyla illa bir yerinde (batarya tüketimi, gps, sensör vb.) problem çıkıyor. O nedenle ben halen bekliyorum. Burayı da stabil çıktığında güncellerim sanırım.
  • Çok bilgilendirici bir başlık olmuş.
  • Buradaki arkadaşı tebrik ediyorum ve buradaki gibi detaylı anlatım yapan arkadaşları da. Çünkü yüklemede gerekli olacak bütün dosyaları beraberinde vermiş ve güzel bir anlatımı var.

Yalnız anladığım kadarı ile rom pek stabil değil.

quote:

Orijinalden alıntı: xsw

Android Gingerbread 2.3.3 Güncellemesi

• arkadaşlar benim samsung galaxy fit var kiesden güncelleme yapmak için uzunca bir süre uğraşdım her seferinde bağlantınız koptu tekrar deneyin diyordu forumda baya bi okudum ama malesef ya ben göremedim yada yoktu bilmiyorum ama sonunda yapabildim güncelleştirmeyi nasıl yapacağımı
    bilgisayarımızın bölge dil seçenekleri yönetimselden ingilizce abd yapıyoruz sonra pc reset atıyor sonra güncelleştirme sorunsuz yükleniyor
    ve 10 sayfalık bu konudaki her yazan arkadaşa teşekkürler baya bir şey öğrendim sayenizde
    umarım sizdede işe yarar
  • Merhaba arkadaşlar.

Öncelikle konu cok uzun du ara ara okudum sorunuma cevap goremedim belki bahsedilmiştir.

Model numarası gt-19000
    ürün bilgisi 2.2.1
    ana bant sürümü I9000XXJPY
    kernel sürümü 2.6.32.9
    yapım numarası froyo.xwjs5

telefonumu kiesle hiç eşlestiremedim hep baglanıyor diyor o sekıl kalıyor.

Kullandıgım kies surumu 2.0.0.11032_12 dir ve en guncel surum oldugu yazıyor bu sorunu nasıl çözerim yani telefonumu bilgisayarda nasıl gösteririm işletim sistemim XP-SP3

Şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1403

Merhaba arkadaşlar.

Öncelikle konu cok uzun du ara ara okudum sorunuma cevap goremedim belki bahsedilmiştir.

Model numarası gt-19000
    ürün bilgisi 2.2.1
    kernel sürümü 2.6.32.9

Kullandıgım kies surumu 2.0.0.11032_12 dir ve en guncel surum oldugu yazıyor bu sorunu nasıl çözerim yani telefonumu bilgisayarda nasıl gösteririm işletim sistemim XP-SP3

Şimdiden teşekkür ederim

KIES kafasına göre aklına estiğinde görür, estiğinde görmez. Görmemesinin yüzlerce sebebi var. KIES'i niçin kullanacaksınız ki? Zaten JPY kullanıyorsunuz. Yazılım yükleme gibi bir sıkıntınız yok. ODIN işinizi zaten görüyor. Amaç sadece telefondaki bilgilerinize ulaşmak ise KIES ile yapılan bağlantı zaten çok ağır olur.
    Telefonda hata ayıklamayı aktif ederek (Menü-Ayarlar-Uygulamalar-Gelişim) telefonu bağlayın. Bildirim ekranını aşağıya indirin ve USB Bağlandı yazısına tıklayın. Bu telefona en hızlı ulaşma (okuma-yazma açısından) şeklidir. Sanki bir USB bellek bağlamışsınız gibi olur.

Edit: Bunu defalarca anlattım ama bulabilirmisiniz bilmem. Resimli olarak bile anlatmıştım. Yine de yapamazsanız resimleri bulup yeniden koyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 21 Mayıs 2011; 18:21:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Merhaba arkadaşlar.

Model numarası gt-19000
    ürün bilgisi 2.2.1
    kernel sürümü 2.6.32.9

Şimdiden teşekkür ederim

KIES kafasına göre aklına estiğinde görür, estiğinde görmez. Görmemesinin yüzlerce sebebi var. KIES'i niçin kullanacaksınız ki? Zaten JPY kullanıyorsunuz. Yazılım yükleme gibi bir sıkıntınız yok. ODIN işinizi zaten görüyor. Amaç sadece telefondaki bilgilerinize ulaşmak ise KIES ile yapılan bağlantı zaten çok ağır olur.
    Telefonda hata ayıklamayı aktif ederek (Menü-Ayarlar-Uygulamalar-Gelişim) telefonu bağlayın. Bildirim ekranını aşağıya indirin ve USB Bağlandı yazısına tıklayın. Bu telefona en hızlı ulaşma (okuma-yazma açısından) şeklidir. Sanki bir USB bellek bağlamışsınız gibi olur.

Edit: Bunu defalarca anlattım ama bulabilirmisiniz bilmem. Resimli olarak bile anlatmıştım. Yine de yapamazsanız resimleri bulup yeniden koyarım.

Keşke su anlattıgını 30 dk once bılseydım şimdi kafamı yerlere vuruyorum

Hafıza kartında bir dosyam vardı bilgisayara atabilmek için once kies denedim olmadı , sonra blut. denedim 1gb dosya oldugunda gondermedi,
    sonra hafıza kart okuycu aradım 3 saat buldum taktım kartı bıcımlendır yazısı cıktı ondan sonra da telefon gormedi foramtlayım derken, telefona format atmısım tum resimlerim gitti bilgiler gitti, anlayacagın cok kotu oldum

Genede verdiğin bilgi için teşekkur ederim

• Merhabalar, vermis oldugunuz bilgiler dogrultusunda telefonumu kolayca güncelledim. Konunun hazirlanmasinda emegi gecen herkese cok tesekkürler. Gercekten de cok faydali bir konu...
  • quote:

Keşke su anlattıgını 30 dk once bılseydım şimdi kafamı yerlere vuruyorum

Hafıza kartında bir dosyam vardı bilgisayara atabilmek için once kies denedim olmadı , sonra blut. denedim 1gb dosya oldugunda gondermedi,
    sonra hafıza kart okuycu aradım 3 saat buldum taktım kartı bıcımlendır yazısı cıktı ondan sonra da telefon gormedi foramtlayım derken, telefona format atmısım tum resimlerim gitti bilgiler gitti, anlayacagın cok kotu oldum

Genede verdiğin bilgi için teşekkur ederim

Geçmiş olsun ne diyeyim?
  • önce bilgisayarının bölge dil seçimini amerikan ingilizcesi olarak ayarla denetim masasından daha sonra kies telefonunu görür sende gerekli güncellemeyi yaparsın ;)
  • TELEFONU İKİ GÜN ÖNCE SANALREYONUM'DAN aldım.
    üzerindeki bilgiler şu şekilde. Herhangi bir rom, odin vs. bir şey yapmam lazım mı

Telefon Hakkında bölümündeki bilgiler şöyle
    MODEL: GT-I9000
    ÜRÜN BİLGİSİ SÜRÜMÜ: 2.3.3
    ANA BANT SÜRÜMÜ: I9000XXJVK
    KERNEL SÜRÜMÜ: 2.6.35.7-I9000XXJVK-CL75655
    se.infra@SEI-28#2
    YAPIM NU: GINGERBREAD.XXJVK
  • odinle yükleme yapmaya çalışıyorum, 20 dk dır aynı bekliyor. bu kadar sürmesi normal değil galiba. ne yapmak lazım?

===> GALAXY S için 2.2.1 güncellemesi (KIES vs. ODIN) <===

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SFX -- 12 Ağustos 2011; 20:03:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: igtx

ODIN ile yazılım kurulumu

Önemli Not:
    Bu işlemler için telefonunuzun 3 tuşu çalışıyor olmalıdır. Eğer çalışmıyorsa önce ve mutlaka onu halletmeniz gerekiyor.

1- Önceliklehttp://www.multiupload.com/4GD6P8ZR53 adresinden en son (şu an JPY 2.2.1 sürümü) yazılımı tar dosyası halinde bilgisayarınıza indirin ve masaüstüne atın.
    (İndirdikten sonra tar dosyasını açmaya çalışmayın o şekilde sıkıştırılmış tek dosya halinde kullanacaksınız.)

2- Bu adresten:http://www.4shared.com/dir/8520-6ZU/sharing.html ODIN programını da download edin.

3- Telefonunuzu kapatın ve ardından 3 tuşu kullanarak (Ses kapama + home + power) download moda girin.

4- Telefonu USB'den PC'ye bağlayın ve ODIN programını çalıştırın. Alttaki gibi bir ekran göreceksiniz:

5- Diğer yerlere dokunmadan PDA butonuna basın

6- Bilgisayara indirmiş olduğunuz tar dosyasını seçin. Alttakine benzer bir ekran göreceksiniz

7- Dosyanızı seçtikten sonra Start butonuna basın.

Birkaç dakika içinde ODIN telefonunuza 2.2.1 yazılımını yükleyecek, ardından da telefon reboot edecektir (kapanıp açılacak).

8- Temiz kurulum olması açısından, telefon reboot ettikten sonra kapatın ve 3 tuşla recovery menüsüne girin.

9- Wipe ve factory settings seçeneklerini uygulayın.

Artık telefonu açıp kullanmaya başlayabilirsiniz.

sol üstteki ilk kutu sarı olmuyor, ve başlata basınca solda all therads completed diye hata veriyor on kere denedim, yeniden yükledim ama bir türlü olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: samsunggalaxys

odinle pda ya tıklıorum fakat bu indirdigim dosyayı görmüo bi türlü... tüm pda dosyalarını göster diorum bunu göstermio zip olarak görüo bunu nasıl yapıcam

Bu dosya derken bir önceki mesajınızda belittiğiniz kitchen'da yaptığınız dosya ise tabiki göremezsiniz. ODIN ile değil CWM ile yükleyeceksiniz.

ne demek hocam cwm ? bende ilk sayfadakini yapınca solda all threads completed yazıyor ve sol üstteki kutu sarı olmuyor, bu konuda fazla bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
  • kimse yokmu ya
  • bu telefonun piyasası ne kadar?

nerden alabiliriz uygun fiyata
  • igtx çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfx

odinle yükleme yapmaya çalışıyorum, 20 dk dır aynı bekliyor. bu kadar sürmesi normal değil galiba. ne yapmak lazım?

Kimse ilgilenmemiş. :(

ODIN ile yükleme yapabilmek için telefonu Download moduna almanız gerekiyor. Resimde görülen ekran Recovery modu. Recovery Moduna ses açma ile Downlaod moduna ses kısma ile gireceksiniz. (Ses kısma derken Home+Ses Kısma+Power'ı kastediyorum)

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.