Şimdi Ara

Galaxy S III imei uçtu (yardım edin lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yardımınıza ihtiyacım var.
    Bugün root yapıp s4 revolution diye bi custom rom yükledim. EFS yedeği alınsın mı diye sordu. Evet dedim. (ama neye yaradığını bilmiyordum) Sonra o rom'u beğenmedim orjinale döndüm. Haliyle bütün sdcardı formatladım ve efs yedeği de gitti. Meğer bu imei kaydının yedeği oluyormuş. Şuanda sim kartım takılı olmasına rağmen şebeke yok diyor. Telefonum orjinal ama anlattığım gibi imei uçtu. Kutusunda imei numaram yazıyor. Nasıl geri getirebilirim imei numaramı? Şimdiden teşekkür ediyorum....

• imei yazma ile ilgili internetten araştırma yap derim ancak bildigim kadari ile telefoncuda yaptirmaniz gerekiyor.
    Stok roma donmeyi deneyin.cihazin garantisi var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıl daha garantisi var.
    Sayaç sıfırladım, orjinal rom'a döndüm. Ama imei yerinde 0049999010640000 yazıyor..
    Garantiye veririm vermesine de servis bana fatura çıkartır diye korkuyorum aslında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkann20

1 yıl daha garantisi var.
    Sayaç sıfırladım, orjinal rom'a döndüm. Ama imei yerinde 0049999010640000 yazıyor..
    Garantiye veririm vermesine de servis bana fatura çıkartır diye korkuyorum aslında...

http://forum.donanimhaber.com/m_83924265/tm.htm

bu konumdaki 4.1.2 romu yükle
  • Hocam sanmıyorum ya bi çare olacağını. Çünkü yüklediğim o custom rom superwipe yapmış. EFS klasörü dahil bütün önemli dosyalar gitmiş. Ama yinede deneyeceğim o romu...
  • İngiltere MG4 anabant sürümlü romu Odin ile yükle düzelir.

İndirmek için link:
    http://www.hotfile.com/dl/235735712/bf7cf30/I9300XXEMG4_I9300OXAEMG4_BTU.zip.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 16 Kasım 2013; 9:43:47 >
  • Sorun çözüldü arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.