Şimdi Ara

Galaxy S III'ün iPhone'dan üstünlükleri neler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar S III kullanıcısıyım ve telefonumu her telefona karşı üstün görüyorum. Dün ve bugün birisinde iPhone varmış dükkanımızın orda. iPhone 4 var adamda. Gelmiş yok şu özelliği var yok şu özelliği var, falan da falan... Ben susa kaldım orda. Yarın onlara telefonumu üstün çıkarmam gerek. Ne yapmalıyım. Biraz saçma konu gibi ama benim için önemli bir durum. Karşımda 3 kişi var. 2'si telefonlardan pek anlamıyor ve iPhone'u olan arkadaş bu 2 kişiye özellik söledi, bu 2 kişi hemen iPhoneyi üstün görmeye başladı. Neler yapmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zukou67 -- 7 Mart 2013; 23:35:50 >

• o arkadasin ne özellik soyledide sen sustun emin ol aynisi vardir s3de
  • - Multi window(Çoklu Pencere) özelliğini gösterebiliirsin.
    - Flash player destekleyen siteleri açıp flash içerikleri gösterebilirsin.
    - Otg kablo ile flash bellek,klavye,fare bağlayabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone + nasıl oluyor önce onu anlatman gerekli. Öyle bir model çıkmadı diye biliyorum

S3'ün iPhone'dan en büyük artısı ekran boyutu. Ama eğer oyun oynayan, video izleyen veya internette çok dolaşan birisi değilsen bu özellik senin için dezavantaja dönüşür.

Şu anda aklıma başka üstünlük gelmiyor. Eğer bulan varsa alıntılasın mesajımı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz muhabbet de geç bence. . Kaç yaşındasin?

• Önce kendi yaşını sonra tartıştığın kişinin yaşını söyle ona göre yorum yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cu_AkdemiR

Önce kendi yaşını sonra tartıştığın kişinin yaşını söyle ona göre yorum yapacağım.

7. Bilemedin 8.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İphone 4 yazcaktım. Benim yaşım 21 tartışıklarımın yaşı 30 35 Konunun yaşla ilgisi yok gerçekten. Maksat gırgır. Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim. Akıllı bekleme ve akıllı döndürme özelliğini gösterdim bugün. Bir şey diyemedi bana iPhone u üstün tutan arkadaş
  • kusura bakma ama özelliklerini bilmediğin veya kullanmayacağın aşırı abartılı bir cihaz almışsın kendine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musa_unsal2005

kusura bakma ama özelliklerini bilmediğin veya kullanmayacağın aşırı abartılı bir cihaz almışsın kendine.

telefonun bir çok özelliğini kullanıyorum. benim bu telefonu alma amacım ekranının büyük olması, kamerası iyi olması, işlemcisinin iyi olması.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.