Şimdi Ara

Galaxy S Wifi 5.0 ile Telefon üzerinden Nete girmek (DUN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Galaxy s wifi 5.0 tablet aldım,
    cihaz üzerindeki bluetooth ile telefonum üzerinden nete girebilirmiyim?
    3.parti uygulama vs root ile,

bu konu hakkında bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum.

• evet girebilmen lazım hotspot özelliği ile... yani teknik olarak nasıl yapıldığını bilmiyorum ama bir araştır bu konuyu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyprus_

evet girebilmen lazım hotspot özelliği ile... yani teknik olarak nasıl yapıldığını bilmiyorum ama bir araştır bu konuyu..
    rot felan yapmana gerek yok. Telefonun modeline bağlı olarak değişir yapıp yapamayacağın. Bende 5800 var 3G interneti bir program ile hotspota (wifi) çeviriyor. Bu sayede wifi kullanarak galaxyden girebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.t

rot felan yapmana gerek yok. Telefonun modeline bağlı olarak değişir yapıp yapamayacağın. Bende 5800 var 3G interneti bir program ile hotspota (wifi) çeviriyor. Bu sayede wifi kullanarak galaxyden girebilirsin.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar özetleyecek olursak;

Telefonun internetini

-Bluetooth ile Tablete aktarmak
    -Wifi ile Tablete aktarmak

• quote:

Orijinalden alıntı: arda9061

Arkadaşlar özetleyecek olursak;

Telefonun internetini

-Bluetooth ile Tablete aktarmak
    -Wifi ile Tablete aktarmak

Alıntıları Göster
    [rot felan yapmana gerek yok. Telefonun modeline bağlı olarak değişir yapıp yapamayacağın. Bende 5800 var 3G interneti bir program ile hotspota (wifi) çeviriyor. Bu sayede wifi kullanarak galaxyden girebilirsin. ]

bu programın adı nedir acaba.
    bilgi için tşk

• quote:

Orijinalden alıntı: megabite

[rot felan yapmana gerek yok. Telefonun modeline bağlı olarak değişir yapıp yapamayacağın. Bende 5800 var 3G interneti bir program ile hotspota (wifi) çeviriyor. Bu sayede wifi kullanarak galaxyden girebilirsin. ]

bu programın adı nedir acaba.
    bilgi için tşk

Alıntıları Göster
    dediğiniz sanırım bluetooth tethering yoluyla internete girmek. benim de cihazım dün geldi. menülere baktım ama öyle bir özellik göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz_asik

dediğiniz sanırım bluetooth tethering yoluyla internete girmek. benim de cihazım dün geldi. menülere baktım ama öyle bir özellik göremedim.

Alıntıları Göster
    Android'de öyle bir destek yok. Keşke iBluever gibi bir uygulama olsa...
  • Kullandiğim lg p503 ve acer liquid e cep telefonlarida android isletim sistemi var ve wifi hotspot ozelligi mevcut. Lutfen yanlis bilgi vermeyelim. Bu özellikle telefonumdaki interneti çok rahat nootbook a ve tablet pc ye paylastirabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.USTA

Kullandiğim lg p503 ve acer liquid e cep telefonlarida android isletim sistemi var ve wifi hotspot ozelligi mevcut. Lutfen yanlis bilgi vermeyelim. Bu özellikle telefonumdaki interneti çok rahat nootbook a ve tablet pc ye paylastirabiliyorum.

Wi-fi'dan internete girmekle, bluetooth'tan girmek aynı mı?

"Lutfen yanlis bilgi vermeyelim."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soğutucu -- 2 Aralık 2011; 13:18:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soğutucu

quote:

Orijinalden alıntı: G.USTA

Kullandiğim lg p503 ve acer liquid e cep telefonlarida android isletim sistemi var ve wifi hotspot ozelligi mevcut. Lutfen yanlis bilgi vermeyelim. Bu özellikle telefonumdaki interneti çok rahat nootbook a ve tablet pc ye paylastirabiliyorum.

Wi-fi'dan internete girmekle, bluetooth'tan girmek aynı mı?

"Lutfen yanlis bilgi vermeyelim."

Alıntıları Göster
    nokia 5800 a joikuspot kurdum ancak bağlanamıyorum.

• quote:

nokia 5800 a joikuspot kurdum ancak bağlanamıyorum.

Alıntıları Göster
    Bende denedim ama olmadi joikuspot programini gormuyor. Bilgisayardan baglanabiliyorum ama galaxy baglantiyi gormedi.
  • quote:

Bende denedim ama olmadi joikuspot programini gormuyor. Bilgisayardan baglanabiliyorum ama galaxy baglantiyi gormedi.

Alıntıları Göster
    sanırım telefonu değiştireceğim. andoride geçicez sırf bu yüzden.
  • quote:

sanırım telefonu değiştireceğim. andoride geçicez sırf bu yüzden.

Alıntıları Göster
    Eğer bir çaresi yoksa; o zaman mobil ap(wifi hotspot) özelliği olan telefon modelleri neler ucuz eski olabilir 200 tl ve altı için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda9061 -- 7 Aralık 2011; 12:37:10 >
  • quote:

Eğer bir çaresi yoksa; o zaman mobil ap(wifi hotspot) özelliği olan telefon modelleri neler ucuz eski olabilir 200 tl ve altı için?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar joiku ad-hoc wifi destekler, android cihazlar bunu göremiyor malesef fakat tabletinizi root yaparsanız bu mümkün
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrehoca

arkadaşlar joiku ad-hoc wifi destekler, android cihazlar bunu göremiyor malesef fakat tabletinizi root yaparsanız bu mümkün

Alıntıları Göster
    nasıl root yapcazz 5.0 ı
  • quote:

nasıl root yapcazz 5.0 ı

Alıntıları Göster
    Her kafadan farklı bir ses çıkmış biride çıkıp dememiş ki bluetooth ile yapamazsın wi-fi ile yaparsın kablosuz veya wifi ayarlarına gir orda hot-spot yazar zaten veya dağıt yayınla gibi şeyler yazar gir ordan yap
  • Evet galaxy s wifi nasıl root yapılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda9061 -- 8 Aralık 2011; 9:56:55 >
  • quote:

Evet galaxy s wifi nasıl root yapılır
    Arkadaşlar yabancı forumlardan araştırdım,root yaptım tüm denemelerim başarısız oldu bağlanmadı,Dial Up Network desteği yok.Joikouspot olan program verimsiz'miş yine de birşeyler bulanlar paylaşsınlar :)
  • quote:

Arkadaşlar yabancı forumlardan araştırdım,root yaptım tüm denemelerim başarısız oldu bağlanmadı,Dial Up Network desteği yok.Joikouspot olan program verimsiz'miş yine de birşeyler bulanlar paylaşsınlar :)

Alıntıları Göster
    Telefonu root yaptıysan marketten Zt-180 programını indir.
    Joikouspot programının ayarlar kısmına gir.
    Ağ adını " AndroidTether " olarak değiştir.
    Zt-180 programını çalıştır. Kısa bir süre sonra bağlanacaktır.

Not: Normal wifi ağlarına bağlanmak istediğinizde otomatik olarak bağlanamazsınız. Tekrar ilkkez bağlanıyomuş gibi seçip şifre girerek bağlanabilirsiniz.

Ben wifi 5.0 da şu anda bu şekilde bağlanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatiheer -- 3 Ocak 2012; 12:54:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatiheer

Telefonu root yaptıysan marketten Zt-180 programını indir.
    Joikouspot programının ayarlar kısmına gir.
    Ağ adını " AndroidTether " olarak değiştir.
    Zt-180 programını çalıştır. Kısa bir süre sonra bağlanacaktır.

Not: Normal wifi ağlarına bağlanmak istediğinizde otomatik olarak bağlanamazsınız. Tekrar ilkkez bağlanıyomuş gibi seçip şifre girerek bağlanabilirsiniz.

Ben wifi 5.0 da şu anda bu şekilde bağlanıyorum.

Alıntıları Göster
    5800 üzerinde JoikuSpot ile bağlanabiliyorum. Bunun için önce root olup Samsung Galaxy S telefonunun wpa_supplicant dosyasını bendeki cihazın wpa_supplicant dosyası ile değiştirdim. böylece sorunsuz çalıştı. cihazın kendi dosyası ad_hoc ağlara bağlanmaya izin vermiyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.