Şimdi Ara

Galaxy S Wifi 5.0 ile Telefon üzerinden Nete girmek (DUN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Galaxy s wifi 5.0 tablet aldım,
    cihaz üzerindeki bluetooth ile telefonum üzerinden nete girebilirmiyim?
    3.parti uygulama vs root ile,

bu konu hakkında bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum.

• evet girebilmen lazım hotspot özelliği ile... yani teknik olarak nasıl yapıldığını bilmiyorum ama bir araştır bu konuyu..
  • rot felan yapmana gerek yok. Telefonun modeline bağlı olarak değişir yapıp yapamayacağın. Bende 5800 var 3G interneti bir program ile hotspota (wifi) çeviriyor. Bu sayede wifi kullanarak galaxyden girebilirsin.
  • Arkadaşlar özetleyecek olursak;

Telefonun internetini

-Bluetooth ile Tablete aktarmak
    -Wifi ile Tablete aktarmak

Galaxy S Wifi 5.0 ile Telefon üzerinden Nete girmek (DUN)
  • [rot felan yapmana gerek yok. Telefonun modeline bağlı olarak değişir yapıp yapamayacağın. Bende 5800 var 3G interneti bir program ile hotspota (wifi) çeviriyor. Bu sayede wifi kullanarak galaxyden girebilirsin. ]

bu programın adı nedir acaba.
    bilgi için tşk
  • dediğiniz sanırım bluetooth tethering yoluyla internete girmek. benim de cihazım dün geldi. menülere baktım ama öyle bir özellik göremedim.
  • Android'de öyle bir destek yok. Keşke iBluever gibi bir uygulama olsa...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kullandiğim lg p503 ve acer liquid e cep telefonlarida android isletim sistemi var ve wifi hotspot ozelligi mevcut. Lutfen yanlis bilgi vermeyelim. Bu özellikle telefonumdaki interneti çok rahat nootbook a ve tablet pc ye paylastirabiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.USTA

Kullandiğim lg p503 ve acer liquid e cep telefonlarida android isletim sistemi var ve wifi hotspot ozelligi mevcut. Lutfen yanlis bilgi vermeyelim. Bu özellikle telefonumdaki interneti çok rahat nootbook a ve tablet pc ye paylastirabiliyorum.

Wi-fi'dan internete girmekle, bluetooth'tan girmek aynı mı?

"Lutfen yanlis bilgi vermeyelim."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soğutucu -- 2 Aralık 2011; 13:18:53 >
  • nokia 5800 a joikuspot kurdum ancak bağlanamıyorum.
  • Bende denedim ama olmadi joikuspot programini gormuyor. Bilgisayardan baglanabiliyorum ama galaxy baglantiyi gormedi.
  • sanırım telefonu değiştireceğim. andoride geçicez sırf bu yüzden.
  • Eğer bir çaresi yoksa; o zaman mobil ap(wifi hotspot) özelliği olan telefon modelleri neler ucuz eski olabilir 200 tl ve altı için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda9061 -- 7 Aralık 2011; 12:37:10 >
  • arkadaşlar joiku ad-hoc wifi destekler, android cihazlar bunu göremiyor malesef fakat tabletinizi root yaparsanız bu mümkün
  • nasıl root yapcazz 5.0 ı
  • Her kafadan farklı bir ses çıkmış biride çıkıp dememiş ki bluetooth ile yapamazsın wi-fi ile yaparsın kablosuz veya wifi ayarlarına gir orda hot-spot yazar zaten veya dağıt yayınla gibi şeyler yazar gir ordan yap
  • Evet galaxy s wifi nasıl root yapılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda9061 -- 8 Aralık 2011; 9:56:55 >
  • Arkadaşlar yabancı forumlardan araştırdım,root yaptım tüm denemelerim başarısız oldu bağlanmadı,Dial Up Network desteği yok.Joikouspot olan program verimsiz'miş yine de birşeyler bulanlar paylaşsınlar :)
  • Telefonu root yaptıysan marketten Zt-180 programını indir.
    Joikouspot programının ayarlar kısmına gir.
    Ağ adını " AndroidTether " olarak değiştir.
    Zt-180 programını çalıştır. Kısa bir süre sonra bağlanacaktır.

Not: Normal wifi ağlarına bağlanmak istediğinizde otomatik olarak bağlanamazsınız. Tekrar ilkkez bağlanıyomuş gibi seçip şifre girerek bağlanabilirsiniz.

Ben wifi 5.0 da şu anda bu şekilde bağlanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatiheer -- 3 Ocak 2012; 12:54:17 >
  • 5800 üzerinde JoikuSpot ile bağlanabiliyorum. Bunun için önce root olup Samsung Galaxy S telefonunun wpa_supplicant dosyasını bendeki cihazın wpa_supplicant dosyası ile değiştirdim. böylece sorunsuz çalıştı. cihazın kendi dosyası ad_hoc ağlara bağlanmaya izin vermiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.