Şimdi Ara

Galaxy S wifi 5.0 İnceleme Geldiiii (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
4
Favori
90.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar teknosada indirimde 400TL'ye 5 taksit yaptılar.

hoc network wifi erişimi
    Birileri soruyordu önceki yazılarda gördüm, bende windows mobile 6.5 yüklü telefonumun (muhteşem general mobile w2) internetini kullanabiliyorum. Telefona windows marketteki wifi programını kurun. Wifi açıp programı çalıştırın.

Android 2.2 yüklü cihazı rootlamanız gerekiyor.
    https://****.com/files/3706027525/wpa_supplicantgb.zip dosyasını indirin.
    çıkan dosyayı herhangi bir root explorer programı ile system/bin klasörüne kopyalayıp cihazı yeniden başlatın. Wifi ile bağlanabilirsiniz artık.

Ayrıca Bluetooth DUN üzerinden bu işi halledebilen varsa lütfen banada haber verin. Wifi çok pil yiyor windows mobile cihazda. Birde honeycomb'da var diyorlar ama bilmiyorum varmı...

Ha birde windows market artık wm6 cihazları desteklemeyecekmiş, kurmak için acele edin :D:D

• Ha birde reverse tether diye birşey var, teorik olarak USB ve bluetooth'dan yapılabilmesi gerekiyor. Cihaz internete bağlı olduğunu anlamadan internete bağlanıyor :):):) şu an bunu USB'den yapan bir program var, onu bluetoothdan da yapabilirler aslında.

Reverse Tether programı - Littlelan
  • Amma çok Ha birde demişim :) WM6 da wifi internet paylaşan programın adı: WMWiFiRouter'dır. paralı, şu an ben kurdum ama ne zaman bitecek bilmiyorum :):) Alternatif programlar her donanımda çalışmıyorlar, GM W2 için çalışan başka program biliyorsanız beklerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat081

Bugün istoç'tan 425TL / 4 taksit ile aldım. Nakit alırsanız 400TL'ye veriyorlar.

Merhaba arkadaşım.Cihaz garantili mi acaba? İstoç'ta nereden aldınız? Ben yurtdışından almak istiyorum bu ay içerisinde. 450tl'ye geliyor. Ama cihaz değişmiş öndeki home tuşu dokunmatik ve son sürüm yüklü onlarda.Acaba senin aldığında eski sürüm mü yüklü ve senin aldığında home tuşu dokunmatik mi?
  • teknosa turuncu indirimde 400TL ye 5 taksit yapıyorlar. home tuşu dokunmatik değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avcioglu

teknosa turuncu indirimde 400TL ye 5 taksit yapıyorlar. home tuşu dokunmatik değil.

Yurtdışından mı alsam karar veremedim.Oradan alırsam garanti olmayacak ama son sürümle ve yeni sayılabilecek bir tasarımla gelecek. Burdan alsam daha ucuz ve garantili ama versiyon eski onu yenilemekle uğraşıcam hiç anlamıyorum da karar veremedim :/
  • ben tabletime 2.3.6 kurdum sorun cikmiyor.donanim olarakda fark yok.bence kesin burdan al. garantiye yollamadan once eski sistemi de kurabilirsin.ben aldim memnunum. ha birde apple nin ayni ayarda makinesi var 3.5 inch fiyat 480e bulunuyor. ona da bakmak isteyebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ben tabletime 2.3.6 kurdum sorun cikmiyor.donanim olarakda fark yok.bence kesin burdan al. garantiye yollamadan once eski sistemi de kurabilirsin.ben aldim memnunum. ha birde apple nin ayni ayarda makinesi var 3.5 inch fiyat 480e bulunuyor. ona da bakmak isteyebilirsin

Cevabın için çok teşekkür ederim. Apple ipod touch'tan bahsediyorsun sanırım. Bende var ipod touch 8gb gerçekten çok kaliteli ama kardeşim istiyor benden, bende İpodu ona verip kendime 32 gb'lık ipod alıcaktım çünkü eskisi yetmiyordu. Ama Apple'da radyo, Gps yok ve hafıza arttırılmıyo ve daha pahalı.32 Gb'lık olanı yurtdışında 500-550tl civarı. Galaxy Player daha cazip geldi.Ama Samsung'da Türkiye'ye 2.sınıf muamelesi yapıyor.Cihazlar eski sürümlü ve eski model :( Ama yurtdışındakilerde de garanti yok ve burdakilerle aynı fiyat.Sanırım garanti için buradan alacağım. Acaba en ucuz garantili nerede bulurum. İnidirimleri takip etmek çok zor şans işi :/

• quote:

Orijinalden alıntı: fahofb

quote:

ben tabletime 2.3.6 kurdum sorun cikmiyor.donanim olarakda fark yok.bence kesin burdan al. garantiye yollamadan once eski sistemi de kurabilirsin.ben aldim memnunum. ha birde apple nin ayni ayarda makinesi var 3.5 inch fiyat 480e bulunuyor. ona da bakmak isteyebilirsin

Cevabın için çok teşekkür ederim. Apple ipod touch'tan bahsediyorsun sanırım. Bende var ipod touch 8gb gerçekten çok kaliteli ama kardeşim istiyor benden, bende İpodu ona verip kendime 32 gb'lık ipod alıcaktım çünkü eskisi yetmiyordu. Ama Apple'da radyo, Gps yok ve hafıza arttırılmıyo ve daha pahalı.32 Gb'lık olanı yurtdışında 500-550tl civarı. Galaxy Player daha cazip geldi.Ama Samsung'da Türkiye'ye 2.sınıf muamelesi yapıyor.Cihazlar eski sürümlü ve eski model :( Ama yurtdışındakilerde de garanti yok ve burdakilerle aynı fiyat.Sanırım garanti için buradan alacağım. Acaba en ucuz garantili nerede bulurum. İnidirimleri takip etmek çok zor şans işi :/

bunu söylediğin iyi oldu, bende ipod mu alsaydım diye düşünüyordum iyiki almamışım o zaman. GPS benim için olmazsa olmaz. Dediğin gibiyse aynı fiyat bile olsa galaxy s tercih edilir diye düşünüyorum.
    www.akakce.com a girersen orda istediğin ürünü aratınca internette hangi sitede kaça satıldığı gösteriliyor, 400tl den başlıyor fiyatlar. internetten ben birkaç şey aldım, garanti belgesi faturası vs. herşey geldiği için sorun çıkmıyor. ben garanti meselesini TELPA'dan defalarca kullandım. Hatta kullandığın kredi kartı ve istediğin taksit sayısına göre bile fiyat sıralaması yapabiliyorsun, ben çocuğa oyuncak bile alırken oraya mutlaka bakıyorum piyasası ne kadar diye.
    Ayrıca teknosa turuncu indirimi zırt pırt yapıyor, artık anladılar garanti olduktan sonra en ucuz dükkandan almak çok farketmiyor. reklamlardan kesin görürsün turuncu indirimi.

• quote:

quote:

14 nisanda teknosada turuncu indirim var

• http://www.kliksa.com/UrunDetay/_SES_MP3_NAVIGASYON/_MP3_MP4_PLAYER2/900176869

kaçmasın fırsaaaaattttt

teknosa turuncu,sarı, mavi hangi indirim olursa olsun farketmez world e de indirim %10, almayanı dövüyolaarr
  • quote:

quote:

quote:

14 nisanda teknosada turuncu indirim var

;) Teşekkür ederim haber verdiğiniz için. Yarın alıcam inşallah bir tane bu cihazdan :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MertS.Y

Almak isteyene250 ye varben transformer primeden yazıyorum ve 1 aya transformer mini çıkacak.fiyatı da 200dolar. 7 inç olacak.bu mantiksiz. Ele düştü 2.el bulunan varsa 100 lr ya alırım sağlam olsun rom deniyeceğim

konuyu hortlaşmışsınız.

sanırım ve uzun süre ( bozuk bile olsa 100 tl ye vermezler ) dediğiniz fiyata mümkün değiL!!

250 TL bu ürün için gayet makul , 100 dolar tablet çıksa bile TR dan alacağınız fiyat önemlidir. o zaman nexus 7" 249 dolar diye ( ki samsung 5.0 ın çıkış fiyatından ucuz ) bu ürün 50TL olur diye bir durum olmaz.

100 e sağlam alırsanız ben 125tl veririm :))

• Bizim 10 yasindaki yegene sordum, o fiyata o bile satmiyor
    Saka bir yana bence 2 el dh forumda ara. Yanlis yerdesin, belki belki ama zor bulursun

• http://www.darty.com.tr/e_commerce/TABLET-PC/SAMSUNG/GALAXY-S-WIFI-5-0-p-63027-c-24.htm 83 lira doğrumu benmi yanlış gördüm? bimekste 500 lira :D
  • Samsung Galaxy Tab 7.0 yada galaxy S wifi 5.0 alıcam tüm yorumları okudum..
    Arkadaşlar bu ürünü internet üzerinden makul bi fiyata alabileceğim tüm sitelerin linkini verebilir misiniz?
    şimdiden çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEnergy

quote:

Orijinalden alıntı: mak03amg

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba bende bu cihazdan almak istiyorum ama gps alıcısını merak ediyorum alan arkadaşlar bilgi verirse memnun olurum yani bağlanma hızı nasıl sinyal bulmada sorun yaşanıyormu?

Cihazın gps uydularına bağlanması ve konumunuzu bulması 10sn. civarı sürüyor, kesinti yaşanmıyor. Gps konusunda hiçbir sorun yaşamazsınız. Ben program olarak iGO kullanıyorum ve gideceğim yeri sorunsuz olarak gösteriyor. Çizdiği rotanın dışına çıkarsanız hemen yeni rota çiziyor, Türkçe seslendirmeli çok iyi bir gps programı tavsiye ederim.

Teşekkür ederim bilgi için.. Daha çok gps için kullanacağım için cep telefonları gibi bağlanması dakikalar alırsa yada hiç bağlanmazsa diye tereddütlerim vardı.Evet bende İgo primo kullandım bir süre,, alırsam onu yüklemeyi düşünüyorum.. yada dell streak 5 mi alsam diye bi yandan düşünüyorum..

Hocam Dell Streak 5 Andreno 200 Gpu ve 1530 mah batarya kullanıyor. Sgs Wifi daha iyi bir tercih olur tabi telefona ihtiyacınız yoksa.

igo navigasyon lazım nerden bulurum saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: marangozustasi

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba bende bu cihazdan almak istiyorum ama gps alıcısını merak ediyorum alan arkadaşlar bilgi verirse memnun olurum yani bağlanma hızı nasıl sinyal bulmada sorun yaşanıyormu?

Cihazın gps uydularına bağlanması ve konumunuzu bulması 10sn. civarı sürüyor, kesinti yaşanmıyor. Gps konusunda hiçbir sorun yaşamazsınız. Ben program olarak iGO kullanıyorum ve gideceğim yeri sorunsuz olarak gösteriyor. Çizdiği rotanın dışına çıkarsanız hemen yeni rota çiziyor, Türkçe seslendirmeli çok iyi bir gps programı tavsiye ederim.

Teşekkür ederim bilgi için.. Daha çok gps için kullanacağım için cep telefonları gibi bağlanması dakikalar alırsa yada hiç bağlanmazsa diye tereddütlerim vardı.Evet bende İgo primo kullandım bir süre,, alırsam onu yüklemeyi düşünüyorum.. yada dell streak 5 mi alsam diye bi yandan düşünüyorum..

Hocam Dell Streak 5 Andreno 200 Gpu ve 1530 mah batarya kullanıyor. Sgs Wifi daha iyi bir tercih olur tabi telefona ihtiyacınız yoksa.

igo navigasyon lazım nerden bulurum saygılar

yesilcine bakabilirsiniz.

• Arkadaşlar 1 ay önce kadar felan, bu cihazı bana bi akraba hediye etmişti sıfır, beyaz.
    benim HTC telefonum var. 1 ghz işlemci android 2.3.3 yüklü felan. ama bu cihaz elime geçince önce pek takmadım. sonuçta tablet . özellikler telefonla aynı zaten. ama elime bi aldım. alış o alış. 5 '' ekranı zaten çok süper. cebe felan sıgıyor. diger tabletler gibi deqil. yani bi elinle tutup bi elinde kullanmıyon. tek elinlede kullanabiliyorsun. ilk aldıqımda dh yi inceledim felan. gingerbread 2.3.6 sürümünü yüklemeye karar verdim. yani eryiqit custom rom 3.0 ı yukledim tablet harika oldu. dokunmatik duyarlılıqı arttı. bizim okulda zaten wifi de var. bos derslerde felan giriyom nete surf yapıyom felan. telefonumda bu rahatlıqı kullanamıyorum . yani herkese tavsiye ederim. bide kılıf aldım felan.
    bu arada bana önerebileceqiniz android oyunlar bulunan site varmı . play storoe dısında. ?
  • arkadaşlar bu cihazı ucuza nereden bulabiliriz?
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.