Şimdi Ara

Galaxy S wifi 5.0 İnceleme Geldiiii (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
4
Favori
90.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bakieryigit

Ben konuyu açıp düzenleyene kadar , Yabancı Forumdan Costum Romu indirip kurabilirsiniz.

Konu açılınca burdan linkler kaldırılıacak.

Eryigit Custom ROM -GingerBread -2.3.6 G70ZCKPA /

Market/ rj10 Kernel / Galaxy Player 5.0 International (YP-G70) {ROOTED}

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1465144

odin programıyla , pda bölümünden flashlayacaksınız , o kadar.

1 Saate bu roma geçiş yapıcam ve ilk ben test edicem galiba :)

Teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathDance -- 26 Ocak 2012; 12:19:36 >

• Tamamdır 50 kişi indirmiş 3 saatte vaybe :) adamlar su gibi çekiyor.
  • quote:

Tamamdır 50 kişi indirmiş 3 saatte vaybe :) adamlar su gibi çekiyor.

Ben kurdum bile :)
    Odinle yükleyince hiç bir uygulama gitmiyor çok güzel hiç bir ayarım gitmedi yada uygulamam cihaz standartında çalışıyo tek bir farkla 2.3.6 :)
    Birde 2.3.6da gelen menülerini indirirken alttaki efektlerde gelmiş çok güzel duruyor :)
    Cihazı test aşamasındayım şimdi cihazı galaxy s yapıp hafıza olayını tekrardan yapıcam.
  • quote:

Tamamdır 50 kişi indirmiş 3 saatte vaybe :) adamlar su gibi çekiyor.

Bütün dünyaya açılınca ne bekliyordun

rumirand kerneli biraz ilerletsin, değişik cihazlardan ilginç birkaç özellik portlansın, ilgi daha da artar gider.

İyi oldu , satın alırken cihaz muhtemelen aldığım haliyle kalır diye kabul ederek almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runic -- 26 Ocak 2012; 14:25:50 >
  • @DeathDance evet ayarların silinmiyor :) , fabrika ayarlarına geri dönersen silinir o zamanda yedekle kurarsın.

Resimlere falan bak , videoya yine görüntü kalitesi artmış olmalı.

@runic haklısın. Exper Easypad'a rom çalışması yaparken , bilerek yurt dışındaki forumlara eklememiştim , Türkiyeden kaç kullanıcı indirip kuracak acaba diye bizi takip edenlerin potansiyelini merak ediyordum. 10 bine yakın kişi tarafından indirildi bu zamana kadar ki bence çok iyi bir rakamdı.

Aslında bu üründe costum rom işine girmeyecektim , hem samsungun romları editlemek daha zor oluyor bazı kodları kitliyorlar , hemde sistem biraz farklı.

Bir şekilde giriştik bakalım , XDA'dan 1-2 developerlada görüştüm , bu çin sürümünü editlemeye yanaşmadılar çünkü Samsung programlarını Odexleyip kitlemiş , en büyük sorun klavyeydi ki orjinal swype'yi entegre ettim

Bu sürüm şuan piyasada çıkmış son sürüm zaten , daha üstü yok şimdilik

• Evet artmış resim ve video kalitesi ayrıca Clockwork recovery modla gelmeside çok güzel :)
    Uğraşmışsındır baya ya katılıyorum bende işletim sistemleri editliyordum bi aralar zor bişe hak veriyorum teşekkürler :)
  • Romla alakalı değil ama bir soru sormak istiyorum igo gps yada teldeki navigasyon yerimi bulamıyor ne yapmalıyım ?
  • peki yukleyen arkadaslara bir soru, ben wifi de zorunlu olarak wep sifreleme kullaniyorum,

deneyebilecek arkadas varsa wep sifreleme ile baglantida kopmalar tekrar baglanmalar oluyormu? ( ben sorunu statik ip atayarak cozdum)

wifi cekim gucunde bi artis sezdiniz mi?

yani arti olarak nelerden bahsedebilirsiniz? bende gecicem ama tema ayarlari vs bozmak istemedigimden gecmeye yanasmadim, o yuzden nacizane goruslerinizi alirsam sevinirim...

ayrica bakieryigit kardesimize gercekten tesekkur ediyorum... bu isleri hep yabanci kisilerden alip yukluyorduk, ama demekki bizde basarabiliyoruz, gercekten eline emeğine saglik...

artik yeni konuyu acmani bekliyoruz...tekrardan teşekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kagan06 -- 26 Ocak 2012; 15:05:04 >
  • Güzel düşünceleriniz için teşekkürler arkadaşlar , burda Romla ilgili daha fazla konuşmak istemiyorum , Yeni ana konuyu açacağım bugün :)

Bu arada Ruslar benim çalışmayı kullanmaya başlamış hemen :)

Buyrun :

http://translate.google.com/translate?sl=ru&tl=en&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2F4pda.ru%2Fforum%2Findex.php%3Fshowtopic%3D272433%26st%3D440&act=url

• quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

peki yukleyen arkadaslara bir soru, ben wifi de zorunlu olarak wep sifreleme kullaniyorum,

deneyebilecek arkadas varsa wep sifreleme ile baglantida kopmalar tekrar baglanmalar oluyormu? ( ben sorunu statik ip atayarak cozdum)

yani arti olarak nelerden bahsedebilirsiniz? bende gecicem ama tema ayarlari vs bozmak istemedigimden gecmeye yanasmadim, o yuzden nacizane goruslerinizi alirsam sevinirim...

ayrica bakieryigit kardesimize gercekten tesekkur ediyorum... bu isleri hep yabanci kisilerden alip yukluyorduk, ama demekki bizde basarabiliyoruz, gercekten eline emeğine saglik...

@Kagan06

Öncelikle wifi çekim gücünden bahsediyim en az iki kat artış olmuş gerçekten siz diyince denedim ve şaşırdım şöyle açıklıyım 3 diş var bilirsiniz 1 çeken yerden 2 diş çekiyor hiç çekmeyen yerden 1 diş çekiyor hemde kopmadan demekki romla alakalıymış :)

Tema ayarlarına gelince gidiceğini sanmıyorum hiç bir ayar gitmiyor aynı 2.2den 2.3.5e geçtiğim gibi uygulamalar bozulmuyor.

Web şifrelemeyi deneyemiyorum malesef :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathDance -- 26 Ocak 2012; 15:18:51 >

• @bakieryigit

build.prop dosyası olayını yeniden yaptım cihazı 2.3.5 olarak görüyor zahmet olmazsa 2.3.6 versiyonunu paylaşabilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathDance

quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

peki yukleyen arkadaslara bir soru, ben wifi de zorunlu olarak wep sifreleme kullaniyorum,

@Kagan06

Öncelikle wifi çekim gücünden bahsediyim en az iki kat artış olmuş gerçekten siz diyince denedim ve şaşırdım şöyle açıklıyım 3 diş var bilirsiniz 1 çeken yerden 2 diş çekiyor hiç çekmeyen yerden 1 diş çekiyor hemde kopmadan demekki romla alakalıymış :)

Tema ayarlarına gelince gidiceğini sanmıyorum hiç bir ayar gitmiyor aynı 2.2den 2.3.5e geçtiğim gibi uygulamalar bozulmuyor.

Web şifrelemeyi deneyemiyorum malesef :(

tesekkurler aksama yuklerim buyuk ihtimalle...

ayrica yukleyenler deneyebilirlerse sevinirim wep sifreleme ile

• Bugün istoç'tan 425TL / 4 taksit ile aldım. Nakit alırsanız 400TL'ye veriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu romları yüklememek için kendimi zor tutuyorum. Şu garanti yüzünden. Ama aklıma şöyle birşey takılıyor. Bu cihazlarda açık kaynaklı işletim sistemi var. Açık kaynak ne demek. İstediğimiz şekilde geliştirme, değişiklik vb. yapabiliriz demek. Buda demek oluyorki rom yüklemek vb. garantiyi iptal etmemesi gerekli. Sonuçta açık kaynak bişeyi değiştiriyorsun. Haksızmıyım ?
  • SAMSUNG GALAXY S WiFi 5.0 - GALAXY PLAYER 5.0 (YP-G70CW) {ANA KONU}

http://forum.donanimhaber.com/m_57022974/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57023503

Anakonumuz resmen açılmıştır. Herkes konuya üye olsun. Takip için. burayı bundan sonra kullanmayacagız. mesaj yazanlarıda ana konuya link vererek yönlendirelim.

Burdan cevap vermeyin sorulan sorulara.

Rom çalışmasının konusunu 2. mesaja ekliyeceğim. Düzenleme yapmak için 10 mesajı stok yaptım. Artık düzenli bir konumuz olacaktır.

Herkesi Ana konuya bekliyoruz.

SAMSUNG GALAXY S WiFi 5.0 - GALAXY PLAYER 5.0 (YP-G70CW) {ANA KONU}

http://forum.donanimhaber.com/m_57022974/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57023503

• diger konuya gecıldigi icin msjımı sıldm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boras06 -- 26 Ocak 2012; 19:25:49 >
  • arkadaşlar servet döküp son moda telefon almak istemiorum dandik bir telefonum ve iyi bir tabletim olsun yeter. oyun filan oyniyim müzik dinliyim resim ceksin filan bu aleti tavsiye edermisinz? ayrıca suan uygun fiyata nerelerde satılıyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill_them_all

arkadaşlar servet döküp son moda telefon almak istemiorum dandik bir telefonum ve iyi bir tabletim olsun yeter. oyun filan oyniyim müzik dinliyim resim ceksin filan bu aleti tavsiye edermisinz? ayrıca suan uygun fiyata nerelerde satılıyor acaba?

Aynı mantıkla aldım, pişman olmadım. Özellikle cebe rahat girsin ama mümkün olduğunca büyük ekran olsun diyorsanız bu fiyat aralığında alternatifi yok. Resim çekme konusunda çok iyi olduğu söylenemez, orta halli.

Bu konu soru ve muhabbet için kalıp diğer konuda sadece paylaşım yapılsa güzel olurdu ama neyse artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runic -- 27 Ocak 2012; 16:19:00 >
  • arkadaşlar merhaba samsung galaxy 5 in mp3 sesi nasıldır?? memnun musunuz?? bir de mkv performansı nasıl ??

ben de samsun p1000 var onun her iki medya özelliği de tatminkar ancak kardeşime daha ufak olan bu cihazı düşünüyorum o da film izleyip oyun oynayıp müzik dinlemek istiyor. bir de cihaza root mu rom mu yüklemek lazım ki medya özellikleri daha iyi olsun???
    yardımcı olursanız sevinirim..
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: runic

quote:

Orijinalden alıntı: kill_them_all

arkadaşlar servet döküp son moda telefon almak istemiorum dandik bir telefonum ve iyi bir tabletim olsun yeter. oyun filan oyniyim müzik dinliyim resim ceksin filan bu aleti tavsiye edermisinz? ayrıca suan uygun fiyata nerelerde satılıyor acaba?

Aynı mantıkla aldım, pişman olmadım. Özellikle cebe rahat girsin ama mümkün olduğunca büyük ekran olsun diyorsanız bu fiyat aralığında alternatifi yok. Resim çekme konusunda çok iyi olduğu söylenemez, orta halli.

Bu konu soru ve muhabbet için kalıp diğer konuda sadece paylaşım yapılsa güzel olurdu ama neyse artık.

sağol hocamm tavsiyen için daha önce senden htc touch 2 almıstım bu ürünü sıfır olarak en ucuz nerede bulabiliriz?

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.