Şimdi Ara

Galaxy S wifi 5.0 İnceleme Geldiiii (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
4
Favori
90.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar samsun galaxy s wifi 5 de telefon ozelligi yok anladigim kadariyla ben bu tipde telefon ozelligede olan cihaz ariyorum samsungun yada wifi 5 ler iki modelmi telefon ozelli olan olmayan diye ne onerirsiniz bu boyutlarda samsung telefon ozelli olan teli varmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuk_18

arkadaslar samsun galaxy s wifi 5 de telefon ozelligi yok anladigim kadariyla ben bu tipde telefon ozelligede olan cihaz ariyorum samsungun yada wifi 5 ler iki modelmi telefon ozelli olan olmayan diye ne onerirsiniz bu boyutlarda samsung telefon ozelli olan teli varmi

bu fiyat a yakıın telefon özellikli iyi bir ürün yok.huawei ideos s7 var ucuz ve sim kart girişi olan bir de dell in bir cihazı var.fiyat önemli değilse samsung un ürünü NOTE var fiyatı biraz fazla ama ekran büyük herşeyi güzel.
  • arkadaşlar benim skype ile ilgili bir sorunum var. Karşı taraf ile bu alet üzerinden skype yaptığımda aleti dik tuttugumda karşı taraf beni düzgün şekilde görüyor. Ancak karşı tarafın bana görüntüsü tam ekran ve sağa yatık geliyor. Yani ben aleti dik tutarak konuştugumda karşı tarafı eğik görüyorum. Aleti yatay tutarak görüştüğümde ise karşı taraf beni 90 derece sağa yatık görüyor. Bu sorunu çözen var mı ? Skype ın da güncellemesi yok. Çok enterasan bir sorun.
  • arkadaslar merak ettıgım bırsey var samsung galaxy s wıfı 5.0 ıpone tac ın daha ustunu tac telefona cevrılıyor bu cıhazı cevırme sansımız varmı
    yada yanımızda tasıdıgımız bır tel wı fı yada bluetoone ile senkonıze edıp arayan kısılerı yonlendıre bılırmıyız.
    en basıtı arama yapa bılırmıyız.
    bende 5530 expres var buna joikuspot yukledım ınternete cep tel uzerınden gırıyorum bu oluyorsa tel da bu sekılde yapılır :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: değiştir

quote:

arkadaslar samsun galaxy s wifi 5 de telefon ozelligi yok anladigim kadariyla ben bu tipde telefon ozelligede olan cihaz ariyorum samsungun yada wifi 5 ler iki modelmi telefon ozelli olan olmayan diye ne onerirsiniz bu boyutlarda samsung telefon ozelli olan teli varmi

bu fiyat a yakıın telefon özellikli iyi bir ürün yok.huawei ideos s7 var ucuz ve sim kart girişi olan bir de dell in bir cihazı var.fiyat önemli değilse samsung un ürünü NOTE var fiyatı biraz fazla ama ekran büyük herşeyi güzel.

yani bu samsung galaxy s wifi 5 in telefon ozelligi yok sadece tab pc olarak kullanilir diyorsun.artik note alcaz dedigin gibi napalim n700 sanirim

• quote:

quote:

quote:

yani bu samsung galaxy s wifi 5 in telefon ozelligi yok sadece tab pc olarak kullanilir diyorsun.artik note alcaz dedigin gibi napalim n700 sanirim

telefon özelliği olsaydı fiyatını 3 le çarpardın .

• Daha önceki konularda anlatıldığı gibi SD kartı dahili kart haline getirmiştim. Ancak şimdi tableti pc ye bağladığımda kartları görmüyor yani bağlamıyor. Kabloyu çektiğimde tablet içindeki hafıza boş gösteriyor. Kapatıp açınca sorun düzeliyor ama pc ye bağlantı yapamıyorum. Bu konu hakkında bana yardım eder misiniz.
  • Micro sd kart çıkarıp usb ile bilgisayara baglayıp görmesini istiyorsan görmez , tablette sd kart takılı olmalı.

ayarlar--> uygulamalar---> gelişim ---> usb hata ayıklama burdaki tiki kaldır.

yine;

ayarlar --->> kablosuz ve ağ --> usb ayarları ---> yığın depolamayı seçin çıkın. şuan bağlanması lazım. bende herhangi bir sorun yok .
  • arkadaşlar bu cihazda bilgisayarımızdan gelen neti paylaşabiliyormuyuz ? birde whats upp ı kullanabiliyormusnuz?
  • çok hoşuma gitti cihaz en uygun fiyata nerden bulabilirim internet alışverişi hariç
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaterCity58

çok hoşuma gitti cihaz en uygun fiyata nerden bulabilirim internet alışverişi hariç

arkadaşım önceki sayfaları incelersen 10 larca kişi bu sorunun cevabını 10larca kere vermiş
  • arkadaşlar bu tableti almayı düşünüyorum ancak..

turkcell vın veya avea jet modemi takabilirmiyiz bu tablete..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

quote:

quote:

quote:

telefon özelliği olsaydı fiyatını 3 le çarpardın .

keske olsaydi benim icin onemli degil fiyati 1500 da 2500 da olsaydi alirdim ama simdi notelere taktim onu dusunuyorum tesekkür cevabin icin

• arkadaşlar bu arada bu cihazda tap tap revenge 4 oynayan varmı bi videoda adamın teki gs 2 de oynuyodu
  • arkadaslar ekran koruyucu önerebilicek varmı en ucuzundan en pahalısına link atabilirmisiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

keske olsaydi benim icin onemli degil fiyati 1500 da 2500 da olsaydi alirdim ama simdi notelere taktim onu dusunuyorum tesekkür cevabin icin

sana en uygunu note olur. 1500 e yurtdışı cihazlar vardı forumda galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 23 Ocak 2012; 22:51:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathDance

arkadaslar ekran koruyucu önerebilicek varmı en ucuzundan en pahalısına link atabilirmisiniz ?

önceki birkaç sayfada verildi linkler .
  • Arkadaşlar bendeki cihazın bataryasının az gittiğini düşünüyorum. Şarjı yüzde 75 kaldığında 4 saat video oynatma süresi 7 saat nette dolaşma süresi gözüküyordu bunlar normalmi?
  • quote:

quote:

tesekkürler tavsiye icin ama zaten ben yurt disinda yasiyorum bugun baktim 550 euro sanirim alcam onu tekrar tesekkürler tavsiyen icin
  • quote:

quote:

quote:

tesekkürler tavsiye icin ama zaten ben yurt disinda yasiyorum bugun baktim 550 euro sanirim alcam onu tekrar tesekkürler tavsiyen icin

Alıntıları Göster
    Ben bugün doğubank'a gittim.(sirkecide teknoloji ürünlerinin ucuza satıldığı bir han.) Samsung galaxy s wifi 5.0ı 300tl fiyat verdi son fiyat olarak nakit almayı düşünüyorsanız bir bakın derim çünkü vatanda indirime girdiğinde bile 398 tl.Merakıma yenik düştüm ve noteyide araştırdım onun içinde en ucuz fiyatı 1.500tl olarak aldım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathDance -- 24 Ocak 2012; 0:54:43 >

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.