Şimdi Ara

GALAXY S XXJPY DARKY_DeXter_EDİT Version 7.6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu rom GALAXY S XXJPY BASEBAND dır diğer firmware kullananlar XXJPY firmware yükleyip bu romu flashlayabilir.

SİSTEMİNİZDE BULUNAN TÜM UYGULAMALAR BU ROM İLE YİNE ÇALIŞIR VAZİYETTE OLACAKTIR.TEKRAR UYGULAMA KURMANIZ GEREKMEYECEK

BU ROM EDİTLEMEDE ÖZELLİKLE SonForum Arkadaşa TEŞEKKÜRLER..

DOWNLOAD >>> Darky_Dexter_Edit

YÜKLEME

Yüklemek isteyen arkadaşlar öncelikle 2e recovery CWM menü olmalı telefonunuz da

İndirdiğiniz dosyayı zip ten çıkarmadan direk olarak SD Karta atın.
    Ses açma + home+power tuşu ile recovery 2e menüyü açın
    Ses açma kapama tuşları yardımıyla ( install zip from sdcard ) ı seçin
    Çıkan menüden ( Choose zip from sdcard ) seçeneğini tıklayın
    Açılan menüde indirdiğiniz ( DeXter_Darky_Edit_V7.6.zip ) dosyasını tıklayın kurulum otomatik olarak yapılacak

LAGFİX YAPMA

Rom içerisinde Voodoo 5.0.3 lagfix entegreli fakat ilk kurulumda otomatik olarak lagfix yapılmıyor.Lagfix yapmak için aşağıdaki talimatları izleyin

Ses açma + home+power tuşu ile recovery 2e menüyü açın
    Çıkan menüde ( Voodoo Lagfix ) seçeneğini tıklayın
    ( Enable Lagfix ) ( System lagfix on ) ve ( Debug on ) seçeneklerine birer kez tıklayın
    Telefonu yeniden başlatın
    Robot kadın konuşacak ve lagfix yapacak
    Telefonunuz daki uygulama sayısına göre lagfix yapma süresi değişiyor sabırla bekleyin

EDİTLEME

Dolphin browser,SGS araçları,root explorer,facebookiFlashplayer (güncel) , Spare tools Applanet ve bunun gibi sürekli olması gereken programlar sistem klasörüne entegre edildi
    Swype türkçe seçeneği darky 7.6 da mevcut olduğu için burda da türkçe seçenekli swype kullanabileceksiniz.
    Darky rom un teması değiştirilerek mavi ton ağırlıklı ultimate theme teması entegre edildi
    Yine touchwiz de en çok beğendiğim SONFORUM MOD un kullandığı touchwiz entegre edildi
    Bootanimation değiştirilerek Nexus animasyona oranla daha hızlı açılan ANDROİD animasyonu entegre edildi.
    Sistem media klasöründe 1 tane zil sesi hariç diğerleri kaldırıldı. ( sistem alanı genişledi )
    Mesaj ve bildirim seslerinden 3 tane hariç diğerleri kaldırıldı.
    Animasyonda ki açılış ve kapanış sesleri kaldırıldı.
    Android Marketin Mavi versiyonu entegre edildi
    Telefon arama ekranı şeffaflaştırıldı ve değiştirildi.
    Voodoo 5.0.3 JPY kernel mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexxter -- 30 Aralık 2010; 0:19:58 >

• Emek isteyen bir paylaşım , teşekkürler , indirip deniyorum ...
  • sayın dexter ellerinize sağlık, Paylaşımlarınız için sonsuz teşekkürler...
  • Süpersiniz kardeşim.
  • Teşekkür ederim arkadaşlar umarım kullananlar memnun kalır
  • lagfix olmadan 2.quadrantta 1275 aldım.

Teşekkürler
  • Arkadaşlar şunu söylemek te yarar görüyorum bu kesinlikle bana ait bir rom değil ben yapılmış olan bir rom üzerinde kendime göre değişiklikler yaptım.2 gündür test ediyorum bazı stabil olmayan şeyler var.Mesaj bildirimleri okunmayan mesajlar sayı olarak mesaj uygulamasında görünmüyor.Ayrıca kies ile bağlantı olmuyor bunların düzelmesi gerekiyor Ama yakın zaman içerisinde inşallah Kendi rom umu çıkartıcam gerekli program ve dosyaları edindim inşallah kendime ait bir rom yapmak ve sizlere bunu yayınlamak nasip olur.
  • jph isimli romdan sonra yüklediğin bu şeyler ile, benim galaxy bambaşka bir telefon oldu... sağolasın sevgili dexxter.... Şiddetle tavsiye ederim, yalnız benim gibi konunun yabancısı kullanıcılar sakın uğraşmasın, bu rom, yazılım gibi olayları yüklemek, işin ustalarının dediği kadar kolay değil, bir bileni bulsunlar ve telefonu ona emanet etsinler, kafayı yer, telefondan soğursunuz uğraşırken. Sevgili dexxter anlata anlata yüklemesine rağmen hala birşey anlamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahtemas

jph isimli romdan sonra yüklediğin bu şeyler ile, benim galaxy bambaşka bir telefon oldu... sağolasın sevgili dexxter.... Şiddetle tavsiye ederim, yalnız benim gibi konunun yabancısı kullanıcılar sakın uğraşmasın, bu rom, yazılım gibi olayları yüklemek, işin ustalarının dediği kadar kolay değil, bir bileni bulsunlar ve telefonu ona emanet etsinler, kafayı yer, telefondan soğursunuz uğraşırken. Sevgili dexxter anlata anlata yüklemesine rağmen hala birşey anlamadım...

yok kardeşim o kadar da değil :) ben dün gece darky's 8.0 'ı yükledim , aynı yöntemle , hem burayı hem de spdrmn arkadaşın talimatlarını takip ettim oldu. hala da acemiyim ama yapa yapa öğreniyoruz , odin , <2e> falan. milletin gözünü korkutma sadece dikkat etmek , iki kez kontrol edip yapmak lazım. forumda her şey var , eşim telefonu yine mi değiştirdin diye fırça attı. nerde ilk aldığım tcell rom nerde şimdiki hali. forumdaki dostlar sağolsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.