Bildirim
Galaxy S10+'ı Nintendo Switch yaptık! Razer Junglecat inceleme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
En az 999 TL. Rez alın. (İzlemedim)
Edit: 99 dolar yurt dışı, 750’ye Türkiye’de bulunuyor. Bunun yerine yarı fiyatından azını ödeyip Gamevice alın. Gamevice 39,95 dolar ve iPhone desteği de var. Neden buna malzeme kalitesi biraz daha iyi diye 2 katından fazla para vereyim?
Ayrıca Gamevice incelemelerde tam oturuyor olarak gözüküyor ve söyleniyor. Bana daha mobil bir cihaz gibi geldi.
Gerçi yeşil-siyah diye alanlar çok olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 1 Şubat 2020; 19:27:55 >
-
yok artık bu parayı vermem beyler buraya aliexpress linkleri bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemburda34 -- 1 Şubat 2020; 21:24:37 >
-
Mortal Kombat 11'i Switch kalitesinde oynatabiliyor mu? Mobil versiyonu çok gerideydi
-
otg kablosu takıp istediğim kolu kullanmak varken neden buna bu kadar para vereyim ? bizim ülkemiz için pahalı ve gereksiz bir ürün bence
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X