|
Bildirim
Aynı telefon bizde var. Canavar gibi cihaz. Eziyet çekiyormuşmuş:D:D
|
İlk çıktığı günden beri kullanıyorum bu telefona rezalet diyen adam ömründe telefon kullanmamıştır.
|
Replika 23 olmasın sende ki :) Bende S23 Kullanıyorum A14 ile daha da mükemmelleşti cihaz en ufak kasma dahi yaşamadım ki sen nelerden bahsediyorsun...
|
Aynen öyle bütün kaliteyi parmaklarımın ucunda hissediyorum resmen |
Samsung kendi işletim sistemini çıkartmadığı sürece geçmem.
|
Ben Samsung telefonda Android 14 kullanıyorum, son derece memnunum.
|
Samsung önce Bixby için Türkçe desteği getirsin. Milyonlarca telefon sattığı Türkiye pazarına birazcık önem versin.
|
Türkiye'de Apple = zengin, Samsung = fakir algısı var, bu yıkılmadığı sürece Samsung ne yaparsa yapsın nafile. Millet sırf Instada ayna selfiesinde arkada üçlü kamerayı gösterebilmek için bile Iphone alıyor. |
Yorumları okudum da, millet telefoncu olmuş resmen yav.. Geçen Almanya'dan gelen bir dayı anlatıyordu, orada telefona para bile vermiyormuş millet.. Hattını alıyormuş, telefonu yanında hediye ediyorlarmış.. Biz de millet resmen telefon tasarımcısı abi, içindeki çekirdeğin bilmem kaç sn hızla veri işlediğini söyleyecek resmen.. Eskiden Subhaneke'nin anlamını bilmeyen ayıplanırdı, şimdi telefonunun modelini yenileyemeyenler ayıplanıyor.. Rabbim sonumuzu hayır etsin..
|
çok iyi olur. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Samsunga ancak ıvır zıvır çöp seriler çıkartmadığı zaman geçerim. Bu şekilde çok model üretip hızlı değer kaybı yaşatıyorlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
Aynen öyle bütün kaliteyi parmaklarımın ucunda hissediyorum resmen |