< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Galaxy S24 serisi dünyanın ilk “AI Phone” ürünü olabilir (2. sayfa)
-
-
Türkiye'de Apple = zengin, Samsung = fakir algısı var, bu yıkılmadığı sürece Samsung ne yaparsa yapsın nafile.
Millet sırf Instada ayna selfiesinde arkada üçlü kamerayı gösterebilmek için bile Iphone alıyor.
-
Bu markanın daha az telefon cıkarıp alt seviye yani en ucuz telefonunu en pahalı telefonlara yaklastırması lazım.
Bu hemen olucak bişi degil. Yıllar alır. Su an bu kısmende olsa var. A 34 kullanıyorum. Kasması falan yok. 5 senede guncelleme alıcak. Talafon alanların hepsi haldır haldır oyun oynamıyor yada aşmış fotolar videolar cekmiyor. Bu yuzden herkesin isteği aynı degil.
Bence en buyuk sorun , yada elmanın fazla satılmasının sebebi İOS.
Android daha rafine olmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 27 Kasım 2023; 19:49:36 >
-
Bence pek de bir fark yok. Hatta bazı noktalarda Samsung daha iyi bence, mesela bükülme testlerinde. Ben bu zamana kadar iPhone ile olan deneyimlerimde gayet sağlam olduklarını gördüm ama Samsung telefonlar da sağlam değil diyemem.
-
şıklık ve perfomansına Samsung tarafına diyecek lafım kesinlikle yok. ancak dediğim gibi malzeme olarak elbebek gül bebek bakmanız gerekiyor.
-
Bu konuda çok haklısınız valla ne diyeyim. Etrafımda maddi durumu hiç de iyi olmayıp borç yapıp iPhone alan bir sürü insan var. Bizdeki bu aşağılık kompleksi yıkılsa zaten her anlamda ülke refaha erecek ama bizim insanımız gerçekten bu aşağılık kompleksinden kurtulur mu bilemiyorum. Keşke ülkede durumlar biraz daha iyi olsa da komple Apple set dizsek Macbook'una kadar. Ama bu fiyatlarla ben Apple ürünlerine eskisi kadar ilgi göstermiyorum.
-
Bende de 6s plus kullanırken aynısı başıma gelmişti. 12 alınca, hem komple ppf kapladım hem de kılıfla kullanıyorum. Ön cama da kırılmaz taktım. iPhonenun özellikle darbelerde tuzla buz oluyor kasası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonların ömrü bence 1-2 sene yeni yazılımlar hata düzeltmeleri geldikce hatalar oluyor telefonu ilk alıp kullandığın gidi akıcı olmuyor misal yukarda arkadaş yazmış android 14 çok iyi oldu ama bu sefer batarya cabuk bitiyor demiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zarar etmeden satabileceğin tek telefon iPhone.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yalan atma ziyaaaaa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bixby ile gördük potansiyelini ??
-
Yorumları okudum da, millet telefoncu olmuş resmen yav.. Geçen Almanya'dan gelen bir dayı anlatıyordu, orada telefona para bile vermiyormuş millet.. Hattını alıyormuş, telefonu yanında hediye ediyorlarmış.. Biz de millet resmen telefon tasarımcısı abi, içindeki çekirdeğin bilmem kaç sn hızla veri işlediğini söyleyecek resmen.. Eskiden Subhaneke'nin anlamını bilmeyen ayıplanırdı, şimdi telefonunun modelini yenileyemeyenler ayıplanıyor.. Rabbim sonumuzu hayır etsin..
-
Telefon için üretilen yapay zeka modülünün (ilk testlerde) rahat çalışabilmesi için en son geçen hafta yayınlanan bilgilendirmede 16Gb ram modül isteniyordu..
bu arada ne değişti acaba?
-
Başlı başına iphone alma sebebi olabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet, bu iPhone 15 Pro Max'lara özgü bir yapısal zayıflık. Apple, iPhone 6 bendgate fiyaskosundan beri kusursuz cihaz üretiyordu, iPhone 15 Pro Max ile yıllardır süren bu kusursuzluğu bozmuş durumda fakat bu sorunun iPhone 15 Pro'larda, 15 Plus'larda olmayıp sadece 15 Pro Max'ta görülmesi de oldukça ilginç... İyi ki eskisi gibi tüm kasanın değişimi gerekmiyor, arka cam tek başına değiştirilebiliyor ama bu bir bahane olamaz kesinlikle. Apple'dan beklenmeyen bir hata. Umarım bu sefer düzeltmek için diğer seriyi beklemezler.
-
İphonede zarar etmeden satıyorsunuz tamam iyi hoş ama sonuçta yine iPhone alınıyor değil mi Samsung dada her yıl kampanya var cihaz temiz se değişim kampanyasında 10 bin TL veriyorsun yeni cihaza geçiyorsun sonuçta Samsung da Samsung alicagin için değer kaybetmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sekoo12 -- 29 Kasım 2023; 23:50:8 >
-
Alıntı
metni:@muratseker Başlı başına iphone alma sebebi olabilir. Samsung ve iPhone amiral gemisi telefonlar ikinci elde yüzdelik bazda aşağı yukarı aynı oranda değer kaybediyor. Mesala her ikisi de %20 değer kaybediyor ama sizin atladığınız nokta Samsung'un zaten sıfır fiyatının bile iPhone'dan ucuz olması. Bu durumda ikinci elde satarken Samsung'un daha ucuza satılması gayet normal. Şu an ikinci el S22&S23 ilanlarına girin bakın kimse burnundan kıl aldırmıyor millet neredeyse sıfır fiyatıyla aynı ikinci el satıyor. Sadece Samsung'u biraz daha yavaş satarsın iPhone'a göre ama değer açısından aşırı bir değer kaybı yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X