Şimdi Ara

Galaxy S10 Plus: Nokta hatasız, full kaplamalı, 1.5 yıl garantili SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy S10 Plus Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siyah renkli, 128'lik versiyon. Kutusu, faturası ve tüm aksesuarları eksiksiz. Yaklaşık 1.5 yıl daha (Ekim 2021) garantisi sürüyor. 360 derece full kaplamalı. Tamamıyla sıfır ayarında. AccuBattery verilerine göre pil sağlığı %97 seviyesinde. Beraberinde ek olarak orijinal süet kılıfı ile verilecek. Ekstra fotoğraflarını eklemiyorum zira nokta hatasız bir cihaz.

Satış fiyatı: SATILDI.

Sorusu olanlar, ciddi alıcılar vb. mesaj atmak yerine doğrudan telefonumdan erişirse sevinirim.

erdem > 05355549859

Galaxy S10 Plus: Nokta hatasız, full kaplamalı, 1.5 yıl garantili SATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemms -- 14 Temmuz 2020; 23:8:17 >

• sıfırı 5900 lere alınıyor zaten... fiyat çok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam 4000e indirdim o halde. Madem siz fiyat çok dediniz muhakkak doğrudur. İyi ki varsınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam istersen 10 bine çıkar.. ama burda ilan açıyorsan yarumalara açık olman daha mantıklı..

• quote:

Orijinalden alıntı: KAYSERS0ZE

hocam istersen 10 bine çıkar.. ama burda ilan açıyorsan yarumalara açık olman daha mantıklı..
    Mantıklı yorumlara kapım zaten açık daima. 15 yıldır buradayım, referanslarım belli, dahası yüzlerce ürün sattım ya da aldım. Ama işte sizin gibi ipe sapa gelmez yorumculardan haz etmiyorum. Yıllardır böyle tipler oldu daima burada ama son yıllarda artık iyice suyunu çıkardılar işin. Kendinizi adeta bir regülatör gibi konumlandırıp, ilanlara yorum yapmak -üstelik bunu kafanıza göre yapmak- sizi ve sizin şahsınızda tüm bu tipleri inanılmaz itici kılıyor.

Bakın şimdi: Bir ürünü 'ucuz/pahalı' şeklinde yorumlamanın parametreleri olur. Bunların başında da ürünün sıfır fiyatı, kutu/içerik/fatura durumu ve kozmetiği gelir. Bunları baz almadan yapılan tüm yorumlar tamamıyla keyfidir.

Bu ürünün sıfır fiyatı halihazırda en ucuz 6100 TL. Ki o da sadece bir sitede var. Ortalama en ucuz fiyatı 6300 TL ki ben ilan verirken de 6300 TL idi mesela. Haliyle 5500 TL'ye pahalı demek için elinizde herhangi bir geçerli argüman yok. Keza yok şu kredi kartıyla şunu birleştirdim, bilmem nereden şu kadar bonus geldi, hediye olarak verilen x'i şu kadara satarsam bana şu kadara gelmiş olur türünden toplumda sadece %1,2 gibi bir kesimin yaptığı hesaplamalar sonucu elde edilen sıfır fiyatlar geneli bağlamaz. Çünkü ben de dahil olmak üzere insanların %99'u bu kadar uğraşmıyor bir şey alırken. DH Ölücüleri denilen güruh hepi topu %1'e denk gelir neticede.

Dikkat ederseniz ürünün garanti süresi, kutu/fatura ve beraberindeki ekstralardan bahsetmiyorum dahi. Sadece sıfırından 600-900 TL arasında daha ucuza vermem dahi insanların 'pahalı' yorumunu yapma hakkını elinden alır. Tabii ki anlayana.

Rica ediyorum, bir ürünü yaftalamadan önce şu yazdıklarım aklınıza gelsin. İyi günler.

• amacım ölücülük falan değil... ancak sıfırı 6k ya alınan cihazın 2.eli 5k olsa daha mantıklı olur.. bu bemim fikrim.. mal sizin karar sizin.. amacım kırmak yada malınızı öldürmek değil.. ama sizinde ölücü falan diye yaftalamanız üzücü..

• Kaç gb ram rom?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 128 8

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.