arkadaslar resimlerde gördügünüz gibi bu hatayı nasıl düzeltebilirim
tek resim yükleme haklkım varmıs o yüzden her mesajda bir tane atabiliyorum
sim kartı takmazsam bu hata yok ve 4.0.3 bu hata hiç yok ama 4.0.4 yükledigim zman ve sim kartı takınca bu hatayı veriyor bu haatyı nasıl düzeltebilirim
cihazınıza root yapıyorsunuz. sonra -
marketten Terminal Emulator uygulamasını indirip kur - uygulamayı çalıştırıp sırasıyla aşağıdaki komutları satır satır yazıp ver
su echo -n ON > /efs/imei/keystr sync reboot
hem tuş kilidiniz calışıyor hemde ekrandaki yazı gidiyor.
dostum cok tesekür ederim uzun süredir var ve bei deli ediyordu Allah razı olsun senden
aynı sorunla karsılasan arkadaslar o işlemi yaptıktan sonra güc düğmesi calıssada ekrandan o yazı gitmiyor wipe yapılması gerekiyor işlemlerden sonra wipe yapın o yazı da gidiyor
oncelikle merhaba bendede aynı hata var ama ne rom atabiliyorum nede bişey yapabiliyorum imei klonlu fazla anlamıyorum bişey olcak diye 3 kere güncelleme yaptım sonunda onla aynı hata cıktı sadece en ustte HW:REV__ yazıyo ne yapıcagımı bilmiyorum lütfen yardımcı olun imei klonlu dediğnizi yapsammı
bunlarla hiç uğraşmayın hepsi fasa fiso bunu dene *#87976633# yaz ve keyfini çıkar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme