Şimdi Ara

GALAXY S2 GİREBİLİYOR DİĞER TELEFONLAR GİREMİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HTC EVO 3D kullanıyorum çalıştığım iş yerinde kablosuz ağ var .Ağ bağlantısı sağlanıyor fakat sayfa açılmıyor. Samsung galaxy s2 kullanan arkadaşım haricinde hiçibirimiz internete giremiyoruz.Kendiside hiçbir ayar değişikliği yapmadı.İp ayarlarını vs. karşılaştırdım benimkiyle aynı.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.Modemin markası linksys

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnanerguder -- 19 Şubat 2012; 22:02:27 >

• Kablosuz ağlarla ilgili bilgisi olan yok mu arkadaşlar?
  • Hocam cok ilginc bir problem net birsey soylemek guc.
    Modemle baglanti kurmayi denediginizde modeme bagli 20den fazla kullanici varsa modem olumsuz yanit veriyor olabilir.
    Mac filitreleme ayarlarina bir goz atin.
    Aga baglantiktan sonra agdaki bilesenleri herhangi bir yolla gorebiliyor musunuz ona bakin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuh

Hocam cok ilginc bir problem net birsey soylemek guc.
    Modemle baglanti kurmayi denediginizde modeme bagli 20den fazla kullanici varsa modem olumsuz yanit veriyor olabilir.
    Aga baglantiktan sonra agdaki bilesenleri herhangi bir yolla gorebiliyor musunuz ona bakin...

Ağdaki bileşenler ne demek açıklar mısın ? Biraz saçma ama şifreyi ilk gireni kabul ediyor gibi yaklaşımda bulunabilirmiyiz çünkü bu ağ yeni kuruldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnanerguder

quote:

Ağdaki bileşenler ne demek açıklar mısın ? Biraz saçma ama şifreyi ilk gireni kabul ediyor gibi yaklaşımda bulunabilirmiyiz çünkü bu ağ yeni kuruldu

Agdaki bilgisayarlar yazicilar a.p. ler vb...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adnanerguder

quote:

Agdaki bilgisayarlar yazicilar a.p. ler vb...

Kablosuz ağ diyerek yanlış kelime kullandım galiba..kablosuz modem var ona bağlanmaya çalışıyoruz.Ağ maskesi ,ağ geçidi kısımlarında birşey yazmıyor .Bununla alakalı olabilirmi fakat bu şekilde de diğer modemlere bağlanabiliyorum

• Yok yok hocam kelimeleri dogru kullandiniz
    Utkanizmit isimli arkadasimizla iletisime gecin yardim edemezse tekrar bana bildirin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dhcp kapali olabilir modemde galaxy s2 de manuel ip girilmis olabilir

• quote:

Yok yok hocam kelimeleri dogru kullandiniz
    Utkanizmit isimli arkadasimizla iletisime gecin yardim edemezse tekrar bana bildirin.

eyvallah sağolasın pm attım cevap bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnanerguder -- 23 Şubat 2012; 5:54:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknologs

Dhcp kapali olabilir modemde galaxy s2 de manuel ip girilmis olabilir

Modemin ayarlarına erişemiyorum fakat s2 otomatik ip 'ye ayarlı
  • slm. Bugüne kadar bu tarz sıkıntılarda genelde sorun telefonların modemden gateway ve dns bilgilerini almaması olarak karşıma çıktı hep. Fakat linksys ile bu tarz bir tecrübe yaşamadım. Eğer telefonunuzda manuel gateway ve dns bilgisi girme şansınız varsa bir deneyin yoksada aklıma birşey gelmiyor. Slm.

• quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

slm. Bugüne kadar bu tarz sıkıntılarda genelde sorun telefonların modemden gateway ve dns bilgilerini almaması olarak karşıma çıktı hep. Fakat linksys ile bu tarz bir tecrübe yaşamadım. Eğer telefonunuzda manuel gateway ve dns bilgisi girme şansınız varsa bir deneyin yoksada aklıma birşey gelmiyor. Slm.

selam orjinal ayarlarıyla https://email........com.tr/exchange adresli şirket web mailine girmeyi denedim ve başardım fakat diğer sitelere hala giremiyorum.Galaxy s2 de dns ve gateway vs. kısımlarında birşey yazmıyor

• slm. Telefonlarla bağlanamadığınız wifi ağa laptop yada wifi donanımlı bir pc ile otomatik ip ve dns alacak şekilde bağlanın. Komut satırında ipconfig komutunu kullanarak bilgisayarınızın almış olduğu ip adresini ve gateway bilgisini not edin ve burdan bildirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

slm. Telefonlarla bağlanamadığınız wifi ağa laptop yada wifi donanımlı bir pc ile otomatik ip ve dns alacak şekilde bağlanın. Komut satırında ipconfig komutunu kullanarak bilgisayarınızın almış olduğu ip adresini ve gateway bilgisini not edin ve burdan bildirin.

selam pm attım buradan cevaplayabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.