Şimdi Ara

galaxy s2 için doğru zaman mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung galaxy s2 almak istiyorum şuan fiyat 1250tl civarında. Acaba yakınlarda yeni telefonlar çıkıp da fiyat düşer mi yoksa almalı mıyım?

• En fazla 50 100 lira daha indirime gider,o da belki O fiyata o telefon gerçekten muhteşem bir cihaz.
    Vatanda falan ne kadar caba bakın isterseniz. Bazı kartlara %20-25 indirim yapıyorlar , yani daha da ucuza alma ihtimaliniz olabilir.
  • Dostum bu konuyu görmeden önce aynen bu konuyu açacaktım neyseki senin konunu gördüm bende almak istiyorum lakin babam aldırmıyor tutturmuş 1000 liraya düşer diye bence düşmez 1000 lira orta segment benim görüşüm fiyatı hakikaten makul fakat aynı telefon abimde var 4 ay önce aldı 1500 civarı onun arkadaşları daha önceleri 1700 civarı almışlar bu da biraz ortalığı bulandırıyor.Hani ister istemez ucuzlar gibi düşünülüyor benim görüşüm max 1150 e düşer oda kampanyalı fiyat olarak herşeyin bir ederi var değilimi yanlış mı düşünüyorum?
  • Gecen sene samsungun amiral gemisiydi ama gecen sene s3 1500leri gordu mediamarkt 999 dan satti 3-5 tanede olsa satti adam herbirinden 250 zarar edermi sizce illaki duser ama beklermsnz bilmem. Ocaktan snra dusecektr ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okadar beklemeye düşecek fiyat da önemli deseler düşecek 1000-1050tl arası bekle ama 50-100tl düşerde de okadar süre için değer mi bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.