Şimdi Ara

Galaxy S2 için S4 Şarj Aleti...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung Galaxy S2 telefonumun şarj aleti bozuldu. Ben de Ebay üzerinden yeni bir tane sipariş verdim(orjinal S4 adaptörü) ve bugün elime ulaştı. Siparişi verirken sonuçta aynı şarj aleti fark etmez diye düşünmüştüm ama bugün 2 adaptörü karşılaştırınca aralarında akım değeri farklılıkları olduğunu gördüm. Aşağıya ikisinin de özelliklerini yazıyorum.

Bozulan S2 orjinal adaptör: Yeni aldığım adaptör:

MODEL: ETA0U10EBE MODEL: ETA- U90EWE
    INPUT: 100-240V INPUT: 100-240V
    FREKUENSI: 50-60Hz 0.15A FREQUENSI: 50-60Hz 0.35A
    OUTPUT: 5.0V---0.7A OUTPUT: 5.0V---2.0A

Şimdi sorum şu:
    S4 adaptörünü S2 için kullanmamda bir sakınca var mı? Akım farklılığı telefonuma bir zarar verir mi? Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: The_DoN

Merhaba arkadaşlar...

Samsung Galaxy S2 telefonumun şarj aleti bozuldu. Ben de Ebay üzerinden yeni bir tane sipariş verdim(orjinal S4 adaptörü) ve bugün elime ulaştı. Siparişi verirken sonuçta aynı şarj aleti fark etmez diye düşünmüştüm ama bugün 2 adaptörü karşılaştırınca aralarında akım değeri farklılıkları olduğunu gördüm. Aşağıya ikisinin de özelliklerini yazıyorum.

Bozulan S2 orjinal adaptör: Yeni aldığım adaptör:

MODEL: ETA0U10EBE MODEL: ETA- U90EWE
    INPUT: 100-240V INPUT: 100-240V
    FREKUENSI: 50-60Hz 0.15A FREQUENSI: 50-60Hz 0.35A
    OUTPUT: 5.0V---0.7A OUTPUT: 5.0V---2.0A

Şimdi sorum şu:
    S4 adaptörünü S2 için kullanmamda bir sakınca var mı? Akım farklılığı telefonuma bir zarar verir mi? Teşekkürler...

Merak etme sorun olmaz hızlı şarj olur biraz ama orjinal S2 her zaman daha iyidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şuan arada kaldım. Acba yeni bir s2 adaptörü mü alsam? Bataryanın patlama ihtimali vs olur mu?
  • Hiç bi sorun olmaz 2 saatte degilde yarım saatte şarj olur ama pilin sarj edilebilme sayısı vardır mesela orjinaliyle 1000 defa edebilecekken s4ün sarj aletiyle 700 defa edebilirsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_DoN

Şuan arada kaldım. Acba yeni bir s2 adaptörü mü alsam? Bataryanın patlama ihtimali vs olur mu?

Kalsın bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım arkadaşlar, bununla devam ediyim ben o zaman.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.