O kadar çok konu varki inanın araştırırken yoruldum o yüzden ufak bir konu açayım muhakkak yardım eden biri çıkar dedim. Bir kaç sorum olacak yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
-Dün S2 cihaz aldım. Standart şarz işlemini v.s. yaptım şu an full şarzda ve 2.5 saat kullanılabilir gözüküyor. Bu büyük bir sorun yani 2 saatte bir şarz etmek de nedemek onu çözemedim. Bu konuda yapılması gereken ayarlar v.s. varmıdır ?
-Telefon sıfır telpa garantili ve ne root ne bişi yaptırdım. Direk açtım kullanmaya başladım. Dolayısıyla bir dünya uygulama var üzerinde. Bunların neredeyse %80'ini kullanmayacağım bunların kaldırılma yöntemleri en stabil uygulamalar, hangileri kaldırılmalı v.s. bu konuda ciddi desteğe ihtiyacım var ?
-Telefonu root yapsam garantiden çıkarmı, root hız aşırtma v.s. gibi şeyler zarar verirmi, nasıl yaparım, özellikle pil ömrünü uzatabilir miyim ?
-Yani daha civciv S2 kullanıcısıyım ve ilk defa android cihaz kullanıyorum bu konuda sıfırım ekstra önerebileceğiniz şeyler varsa çok sevinirim.
Son olarak Şu Galaxy S2 Klubüne benide Alınnnnnnn
Saygılar..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme