Şimdi Ara

Galaxy s2 mi Galaxy Nexus mu ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ben Telefon Almak İstiyorum Kafama Yatan Telefon Bu İkisi Sizce Hangisini Seçmeliyim ???

Ardadığım Özellikler :

_Ekran Kalitesi
    _Telefon Performansı ( Bu zamana Kadar Kullandığım Bütün Telefonlar Aşırı Yüklenmeden Pert )
    _Kamera
    _Veri Hızı
    _Telefon Sağlamlığı ( Şu Drop Olayı)

Evet Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin Hangisi Almalıyım Sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: batin2025

Arkadaşlar Ben Telefon Almak İstiyorum Kafama Yatan Telefon Bu İkisi Sizce Hangisini Seçmeliyim ???

Ardadığım Özellikler :

_Ekran Kalitesi
    _Telefon Performansı ( Bu zamana Kadar Kullandığım Bütün Telefonlar Aşırı Yüklenmeden Pert )
    _Kamera
    _Veri Hızı
    _Telefon Sağlamlığı ( Şu Drop Olayı)

Evet Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin Hangisi Almalıyım Sizce

tek telefona kefil olurum ki. pek çok s2 aldırmışımdır...
    o da NEXUS... NExus u ama sadece nexus u öneririm.
    ekran kalitesi nexus da daha iyi.
    telefon performası konusunda android in zirve telefonu nexus
    kamera s2 de daha çok pixel var. Nexus tan iyidir. nexus un renkleri doğaldır.
    veri hızı katiyen nexus tur. "21mps"
    son drop testi yaparken benden geçer not aldı. s2 yi test etmedim...

• İki telefonu da kullanmış biri olarak artı eskileri beliretyim.

Nexus'un artıları;
    -Nexus'un S2 ye göre çok daha kaliteli bir kasa yapısı var. S2 gibi metal çerçevelerin bir süre sonra soyulması/çatlaması vs gibi bir kronik sorunu yok
    -Güncellemeleri ilk alan telefon olması ve çok uzun bir süre boyunca yazılım desteğinden mahrum kalmayacağı faktörü
    -Tarayıcı performansı ve S3 de dahil olmak üzere en akıcı/hızlı menü yapısına sahip olması(Yazılım)
    -Çözünürlük
    -Ekran boyutu
    -Led bildirim ışığı

S2'nin artıları;
    -Daha ince, zarif bir tasarım
    -Daha düşük çözünürlüklü ama daha parlak ve canlı bir ekran
    -Daha güçlü oyun kartı
    -Kamerasının 5 değil 8 mp olması
    -Daha kaliteli hoparlör

Karar sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

İki telefonu da kullanmış biri olarak artı eskileri beliretyim.

Nexus'un artıları;
    -Nexus'un S2 ye göre çok daha kaliteli bir kasa yapısı var. S2 gibi metal çerçevelerin bir süre sonra soyulması/çatlaması vs gibi bir kronik sorunu yok
    -Güncellemeleri ilk alan telefon olması ve çok uzun bir süre boyunca yazılım desteğinden mahrum kalmayacağı faktörü
    -Tarayıcı performansı ve S3 de dahil olmak üzere en akıcı/hızlı menü yapısına sahip olması(Yazılım)
    -Çözünürlük
    -Ekran boyutu
    -Led bildirim ışığı

S2'nin artıları;
    -Daha güçlü oyun kartı
    -Daha kaliteli hoparlör

Karar sizin.

diğerlerine katılırım ancak zarif tasarım göreceli. nexus ergonomik, s2 kutumsu

• quote:

Orijinalden alıntı: muhamnet

quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

İki telefonu da kullanmış biri olarak artı eskileri beliretyim.

Nexus'un artıları;
    -Çözünürlük
    -Ekran boyutu
    -Led bildirim ışığı

S2'nin artıları;
    -Daha güçlü oyun kartı
    -Daha kaliteli hoparlör

Karar sizin.

diğerlerine katılırım ancak zarif tasarım göreceli. nexus ergonomik, s2 kutumsu

biri köşeli diğeri oval olayına ek olarak, nexusun ekranı iç bükeydir kullanım rahatlıgı acısından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnMullins -- 25 Ağustos 2012; 5:44:55 >

• Ben S2 diyorum S2 ye jelly bean gelecek ozamn ibre hertürlü S2 olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

Ben S2 diyorum S2 ye jelly bean gelecek ozamn ibre hertürlü S2 olacak

Nexus Google'ın özevladı olduğu için ve Android Google'ın işletim sistemi olduğu için atalarımızın şu sözü durumu özetlemeye yetiyor:"ÖNCE CAN, SONRA CANAN" .Diğer telefonlara JELLY BEAN gelse bile Google telefonları kadar iyi olamaz çünkü; yazılım konusunda daha iyi olsalar anroid vb. işletim sistemini önce Samsung,HTC,Sony vb. yapabilirdi.Her zaman aklınızda bulunsun YAZILIM TELEFONLARIN RUHU GİBİDİR, O İYİ OLMADIKTAN SONRA BEDENİ ÇÖPE AT GİTSİN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembelherif -- 31 Ağustos 2012; 2:39:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembelherif

quote:

Nexus Google'ın özevladı olduğu için ve Android Google'ın işletim sistemi olduğu için atalarımızın şu sözü durumu özetlemeye yetiyor:"ÖNCE CAN, SONRA CANAN" .Diğer telefonlara JELLY BEAN gelse bile Google telefonları kadar iyi olamaz çünkü; yazılım konusunda daha iyi olsalar anroid vb. işletim sistemini önce Samsung,HTC,Sony vb. yapabilirdi.Her zaman aklınızda bulunsun YAZILIM TELEFONLARIN RUHU GİBİDİR, O İYİ OLMADIKTAN SONRA BEDENİ ÇÖPE AT GİTSİN.

ben bi arkadaşımdan duydum nexus a bidaha güncelleme gelemezmiş teknik özellikleri çok düşük dedi yeni güncelleme kaldıramazmış

• quote:

Orijinalden alıntı: batin2025

quote:

Orijinalden alıntı: tembelherif

quote:

ben bi arkadaşımdan duydum nexus a bidaha güncelleme gelemezmiş teknik özellikleri çok düşük dedi yeni güncelleme kaldıramazmış

o arkadaşın ne kadar çok biliyor böyle ahahah
    valla varya gece gece güleceğim yoktu Allah razı olsun arkadaşına söyle

• nexus da s2 de JB den sonra güncelleme alamayabilir.ki zaten her ikisi de jb alacak orası kesin.ben s2 kullanıyorum.nexus bir kere tipten kaybediyor.s2 çok ince hafif ve şık gerçekten.cebimde olduğunu unutuyorum bazen.ben s2 derim.her iki telefonda uzun bir süre daha götürür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.