Şimdi Ara

GALAXY S2 MORHİPO 709TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
3
Favori
8.369
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben böyle sıcak fırsat görmedim cehennem sıcağı mübarek tabi bitmiş ürün orası ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: galapagos3

ben böyle sıcak fırsat görmedim cehennem sıcağı mübarek tabi bitmiş ürün orası ayrı

sanki bedava veriyorlar hocam.. s3 1399tl'ye düşmüştü en son kimi yerde.. ben telden anlamam da, s2de sanırım normalde 900-1000 liraya satılır.. yani arada 200-300 lira fark için "cehennem sıcalığı" demek yanlış.. ama sıcak bu kesin
  • Bugünde var s2 fiyatı 1099 tl ürünü gelen var mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ah amiral gemisini kacırdık efsane telefon s4 iphone 5s acayip bişy yapmassa hala fps king olarak kalacak
  • alanlara hayırlı olsun fotoğraf atmayın acımızı deşmeyin şaka şaka foto bekliyoruz güzel günlerde kullananın:)
  • benim telefon geldi acelem olduğu için kutusunda yurda bıraktım akşam gidince açar bakarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

benim telefon geldi acelem olduğu için kutusunda yurda bıraktım akşam gidince açar bakarım

satıyorsan alabilirim hiç kutuyu açma ama
  • ürünler sağlam çıkarsa en sıcak fırsatlardan biri olmaya değer
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenman

quote:

benim telefon geldi acelem olduğu için kutusunda yurda bıraktım akşam gidince açar bakarım

anlaşırsak neden olmasın hocamvarsa düşündüğün fiyat yaz pmden.hazır ggde %10 world puan 12 taksit varken alanda satanda karlı çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 8 Şubat 2013; 17:27:36 >

• quote:

quote:

quote:

anlaşırsak neden olmasın hocamvarsa düşündüğün fiyat yaz pmden.hazır ggde %10 world puan 12 taksit varken alanda satanda karlı çıkar.

Ürünü gelen var mi bugün 1099 dan satio morhipo

• 709'a nasıl satmılşlar yav. bende 1 yıllık s2 var, 700'e vermem diyordum
  • urun i9100g modeli mi yoksa i9100 mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: mrbaronx

quote:

quote:

quote:

Ürünü gelen var mi bugün 1099 dan satio morhipo

benim telefon geldi hocam ama daha açmadım kutusu ile yurtta duruyor gidince bakarım artık.

• Aynı fiyattaki ürün Galaxy Duos olarak geçiyor bu kampanyada 709 lira. Sizin aldıklarınızda bundan olmasın,ürünü gelip kontrol eden var mı?

http://www.morhipo.com/kampanya/detay/3039458/12662/samsung-s7562-galaxy-s-duos-cift-hatli-cep-telefonu-s7562-galaxy-s-duos-cift-hatli-cep-telefonu
  • yazan tek bi arkadas var zaten onunda ne hıkmetse yurtta telefonu hala açamadı insan gelır gelmez bı açar bakar..banada bi yanlıslık var gıbı gelior.
  • quote:

yazan tek bi arkadas var zaten onunda ne hıkmetse yurtta telefonu hala açamadı insan gelır gelmez bı açar bakar..banada bi yanlıslık var gıbı gelior.

aynen 709 liraya s2 alacam kutuyu acmadan aksama kadar bekleyecem dee meraktan ölürüm
  • quote:

yazan tek bi arkadas var zaten onunda ne hıkmetse yurtta telefonu hala açamadı insan gelır gelmez bı açar bakar..banada bi yanlıslık var gıbı gelior.

+1 ben olsaydım o merakla dayanamaz açardım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne çıkacak merak ettim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 746 tl ye satılıodu reklamını gördüm ama fazla ilgilenmedim googleden araştırın.hangi site oldugu aklımda değil.
  • quote:

hala açmadınız mı telefonu?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.