Şimdi Ara

GALAXY S2 MORHİPO 709TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
3
Favori
8.369
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

benim telefon geldi acelem olduğu için kutusunda yurda bıraktım akşam gidince açar bakarım

hala açmadınız mı telefonu?

maalesef hocam aslında hiç adetim değildir ama yukarda saçma sapan mesajlar gördüm açıklayayım.sabah sınavım vardı tam yurttan çıkıyorum kargocu ile kapıda karşılaştık kargoyu arkadaşa verdim dolabına at dönüşte bakarım dedim.üçte sınavdan çıkıp aynı zamanda devlet memuru olduğum için 16:00-24:00 mesaisi için işyerime geldim.Çıkışta yurda dönecektim çiğköfte felan yapacağız dediler kolumdan tutup arkadaşa götürdüler vallaöğlene doğru yurda geçince neymiş ne değilmiş fotoğrafını çeker koyarım buraya.dediğim gibi yurtiçi kargo poşetinden başka birşey görmedim daha.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

benim telefon geldi acelem olduğu için kutusunda yurda bıraktım akşam gidince açar bakarım

hala açmadınız mı telefonu?

maalesef hocam aslında hiç adetim değildir ama yukarda saçma sapan mesajlar gördüm açıklayayım.sabah sınavım vardı tam yurttan çıkıyorum kargocu ile kapıda karşılaştık kargoyu arkadaşa verdim dolabına at dönüşte bakarım dedim.üçte sınavdan çıkıp aynı zamanda devlet memuru olduğum için 16:00-24:00 mesaisi için işyerime geldim.Çıkışta yurda dönecektim çiğköfte felan yapacağız dediler kolumdan tutup arkadaşa götürdüler vallaöğlene doğru yurda geçince neymiş ne değilmiş fotoğrafını çeker koyarım buraya.dediğim gibi yurtiçi kargo poşetinden başka birşey görmedim daha.

tesekkurler :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefon geldi şimdi foto çekerim...
    Garantisinin nereden olduğu ile ilgili bir şey çıkmadı. İlginç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa1248 -- 9 Şubat 2013; 10:19:17 >
  •  GALAXY S2 MORHİPO 709TL
     GALAXY S2 MORHİPO 709TL

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1248

GALAXY S2 MORHİPO 709TL
     GALAXY S2 MORHİPO 709TL

Hayırlı olsun. GT I9100 Modeli. G modeli diye şüphelenenler olmuş. G modeli değil. Garantisi ise paralel ithalat olduğu için ithal eden firmadır. Şarj aletinin klasik S2 lerden farklı usb sök tak biçiminde olması çok daha iyi olmuş. Türkiye ye gelen distribütör ürünlerin şarj cihazı farklı usb çıkar tak biçiminde değil. Hayırlı olsun tekrardan. Çok iyi fiyata aldınız. Geçen hafta 1 Yıl garantisi kalmış S2 yi 900TL ye sattığımı düşünürsek cehennem sıcağı bile denebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1248

GALAXY S2 MORHİPO 709TL
     GALAXY S2 MORHİPO 709TL

güle güle kullanın biz kaçırdık fırsatısiz sefasını sürün hocam iyi günlerde kullanın

• Alanlar btkdan kayıt durumlarına baksınlar ne olur ne olmaz
  • Kırk yılın başı morhipoya bakmayasım tuttu,kaçan fırsata bak
  • Valla kendime almadım. Biri enişteme biri de, bir dostuma gitti. İki tane almıştım ikisine de hayırlı olsun...
  • morhipoyu taktir ettim. ürünü yanlış fiyatlandırdığı apaçık belliydi ama satın alanlara karşı tahaddütünü yerine getirdi, gerçi olayı farkedip stok bitti diye satışı durdurdular ama olsun.
  • quote:

GALAXY S2 MORHİPO 709TL

vay canına yaa içimizin yağları eridi beee nasılda kaçtı bu tel bu fiyata şaka gibi.. aynısını 1099 a satıo şuan..hayırlı olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrbaronx

vay canına yaa içimizin yağları eridi beee nasılda kaçtı bu tel bu fiyata şaka gibi.. aynısını 1099 a satıo şuan..hayırlı olsun..

Aynen şimdiki indirimli fiyatıyla bile arasında dağlar fark var. Çok sağlam alevli bi fırsatmış. Kaçırmayanlara tebrikler güle güle eskitsinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rza_35 -- 9 Şubat 2013; 19:42:43 >
  • valla iyi fiyatmış banada lazım dı telefonunum bozuldu bu fiyata s2 süper yurtdışı bile kayıt vs bu fiyat gecer sanırım.. eğer satmak isteyen olursa ki pek sanmam ama peşin alabilirim 710 lira tık hemen istanbul avrupa yakasında elden teslim alırım hemen ilgilenen varsa pm.
  • ben kapıda ödemeli 750 ye alırım varsa satan.
  • satan var mı ?
  • konuya fiyat yanlış yazılmış sadece S fiyatı o olucaktı yanlış yapıp SII ürün detaylarını koymuşlardır.ama benim tanıdığım morhipo hiç tereddüt etmeden ürünleri gönderecektir.müşteri memnuniyetleri ve yasal haklarını bilen bir firma yazmaya girmiştimki.haklı olduğumu gördüm
    alanlara hayırlı olsun
  • konuya bi göz atayım telefonlar gelmiş mi bakayım dedim keşke bakmasaydım. telefonun satıldığı gün 10 dakika daha erken kalksaydım alacaktım ben de

alan arkadaşlar güle güle kullansın bir daha böyle fırsat olmaz. ayrıca morhipo ya olan sevgim bir kat daha arttı hiç sorun çıkarmadan göndermişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E -- 9 Şubat 2013; 22:16:03 >
  • Off ulen off Kaçırdık mis gibi fırsatı , kampanyayı

İster I modeli , ister G modeli S2 olsun 700 liraya alanlar her türlü kârda

Morphipo'yu sık sık takip etmek lazım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.