Bildirim
Galaxy S2 Orjinal Batarya Bulmak Neden Bu Kadar ZOR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kadiköyde yazıcı oğlunun yanındaki pasajda var olmadı karşısındaki goldun yanındaki deniz iletişimde
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeş İstanbul da Sirkeci de meşhur Doğubank'ın arka sokağında REM ELEKTRONİK var orda vardır yüzde 90 diyim.
yok yok yani orda her türlü telefon parçaları mevcut...
8310 bataryası bile var yani eski telefona aldık bi 6 ay önce
servis ihtiyacı olarak da parayla tamir ettirme de istanbulda iyi servislerden olduğunu düşünüyorum... -
1 aydir internetten ve telefonculardan bakiyorum bir turlu guvenip alamadim. Bir coguda muadil urunu orjinal diye kakalamaya calisiyor. 2000mah lik olanlardan da alabilirim tecrubesi olan satin almis arkadaslar yardimci olurlarsa cok sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende Ankaradayım ve aynı sorunla uğraşıyorum gitmediğim bakmadığım yer kalmadı orjinal olduğuna güveneceğim bir yer bile yok bi şekilde jelatinleyip orjinal gibi gösterilmeye çalışılan bir sürü batarya var ve 5 - 6 saat bile götürmüyo bu bataryalar neye güveneceğimiz konusunda aydınlatırsanız sevinirim -
kardeş s2 artık üretilmiyor vede eski bir cihaz o yüzden artık piyasada parçaları falan pek kalmadı ama illa orginal olsun diyorsanız bence 2000 mah lık samsungun orginal bataryası var onun çakmasını yapamazlar kapak falanda veriyorlar bence ondan alın yoksa aldığınız batarya orginal çıkmayabilir
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung b310e oyun yükleme
- ihaleden tr güvenilir mi
- samsung ses arttirma kodu
- bilgisayar telefonu şarj ediyor ama görmüyor
- bu imei numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
- exynos 1480
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- s24 ultra özellikleri nelerdir
- samsung galaxy s serisi
- samsung a15
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X