Şimdi Ara

Galaxy S2 Orjinal Batarya Bulmak Neden Bu Kadar ZOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy S2'ime orjinal batarya almak istiyorum fakat nereye sorduysam hepsi fason üretim. Orjinal batarya için tavsiye verecek arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

• Kadiköyde yazıcı oğlunun yanındaki pasajda var olmadı karşısındaki goldun yanındaki deniz iletişimde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş İstanbul da Sirkeci de meşhur Doğubank'ın arka sokağında REM ELEKTRONİK var orda vardır yüzde 90 diyim.

yok yok yani orda her türlü telefon parçaları mevcut...

8310 bataryası bile var yani eski telefona aldık bi 6 ay önce

servis ihtiyacı olarak da parayla tamir ettirme de istanbulda iyi servislerden olduğunu düşünüyorum...
  • 1 aydir internetten ve telefonculardan bakiyorum bir turlu guvenip alamadim. Bir coguda muadil urunu orjinal diye kakalamaya calisiyor. 2000mah lik olanlardan da alabilirim tecrubesi olan satin almis arkadaslar yardimci olurlarsa cok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Ankaradayım ve aynı sorunla uğraşıyorum gitmediğim bakmadığım yer kalmadı orjinal olduğuna güveneceğim bir yer bile yok bi şekilde jelatinleyip orjinal gibi gösterilmeye çalışılan bir sürü batarya var ve 5 - 6 saat bile götürmüyo bu bataryalar neye güveneceğimiz konusunda aydınlatırsanız sevinirim
  • kardeş s2 artık üretilmiyor vede eski bir cihaz o yüzden artık piyasada parçaları falan pek kalmadı ama illa orginal olsun diyorsanız bence 2000 mah lık samsungun orginal bataryası var onun çakmasını yapamazlar kapak falanda veriyorlar bence ondan alın yoksa aldığınız batarya orginal çıkmayabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.