Değer kaybı benim işime geliyor çünkü ben pahalı almak yerine ucuz alıp uzun süre kullanmayı tercih ediyorum. Uzun yıllar da sorunsuz kullanıyorum, stabilite problemi yaşamadım. Pil olayını bilmiyorum ama sorun yaşamadım. Gösteriş beni ilgilendirmiyor hatta göstermese daha iyi hiç sevmem öyle boş beleş işleri. Kalem olayı vazgeçilmez benim için. Foto/video kalitesi de yeterli bana, ama video'yu geliştirseler hayır demem. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serafon -- 28 Aralık 2022; 9:21:40 > |
Galaxy S22 satışları beklentilerin altında kaldı: Katlanabilirler de düşüyor (2. sayfa)
-
-
Hocam Sosyal medya paylaşım ve canlı yayın kalitesindeki düşüklük tüm dünyanın bildiği bir şey. Sır değil ki. Firmanın da bu konuda çalışmalar yaptığı biliniyor. Benim için önemli değil diyorsanız ayrı.13 Pro Max ile video kalitesini birebir karşılaştırma fırsatı buldum. Fotoğraf değil ama video kalitesinde kesinlikle Iphone 13 Pro Max daha profesyonel işler çıkarıyor (sinematik mod hariç sevememiştim). Yazılım stabilizasyonu konusunda da ne kadar üzerine tam olsa da hazır alınan kıyafetle üzerine dikilen kıyafet arasındaki fark hissedilir seviyede var diye düşünüyorum.
-
Hocam siz krizi fırsata çevirenlerdensiniz. Ama insanların çoğu bir şey alırken sizin gibi düşünmez. 1 Yıl Note 8 kullanmıştım kalem hala aklımda :)
-
O verimsiz çok pil tüketen işlemciler de Samsung'un kendi fabrikasında üretildi. Qualcomm'unda başını yaktı.
-
Google drive dışında hiç video, fotoğraf paylaşmadım senelerdir. Drive üzerinden birbirimiz ile paylaşıyoruz iş arkadaşlarıyla. iPhone kamerası 2x zoom yapınca çok sallandırıyor videoları, samsungda böyle bir sorunum yok ama samsung'da videoda çok kırpma yapıyor onun da o huyunu sevemedim.
-
Satmaz tabi s3 den beri samsung kullanan ben 14 pm aldım .Beni bile soğutmayı başardıktan sonra işleri yaş note serisini hele bitirmek hataydı . Millet sırf note adı olmadığı için bile s22 ultra almadı. S22 ultra aslında note ama anladınız siz onu.
-
Hocam ağzına sağlık duygularımla tercüman olmuşsun. 2.eli düşünüp yatırım yapıyor olsam hisse alırım telefon değil. :) pil hariç diğer her konuda iyi ama kullanamadıktan sonra önemi kalmıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsun__ -- 28 Aralık 2022; 22:48:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayatımda Samsung’a ilk ve tek şansı 2014 yılında note 4 alarak vermiştim. Testlerde verdiği pil süresi ve akıcılık falan 1 ayda kaybolmuş arayüzü kasan , pil ömrü beni rahatsız edecek kadar azalmış bir telefona dönüşünce 3 ay sonra satıp bir daha Samsung almadım. O günden beri aralıklı olarak imkanım oldukça iPhone modelini yükseltip işime bakıyorum. Yorumlardan anlaşılan benzer problemler en üst tepe modelde bile devam ediyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S22 ultra alacağıma yine zamazingonun ürettiği tonlarca farklı daha ucuz ve yetenekli başka modeller var onlardan alırım (ve de almıştım: S21 FE).
Piyasada telefonların iyice artıp stokların fazla fazla olup çok az satılmalarını istiyorum.
iPhone fanboylarına gelince: Para verin bizde alalım. Ama sadece iPhone yetmez. Ben telefon-tablet-bilgisayar ortak kullandığım için birbirleri arasında sorun çıksın istemem. O yüzden hepsi Apple marka işletim sistemli cihazlar olmak zorunda. iPhone fanboyları hepsinin parasını karşılasın, ben de bir Apple fanboyu olayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 29 Aralık 2022; 13:14:38 > -
https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s22-series/instagram-stories-lag/td-p/5108860
Sırf bu sebepten, note 20 ultradan 14 pro maxe geçtim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurdakull -- 29 Aralık 2022; 15:5:26 > -
Küçük boyutta cihaz almak isteyenleri s serisine mahkum ettiler. 18 bine s22 alacağıma gider ip12 yada 13 alırım. 18bin kredi çekmekle 25 bin kredi çekmek arasında fark kalmadı. Ha ben ne yaptım gittim a22 aldım 5800 tl.
-
-
Samsung sevemedim ben bı turlu arayuzu cok itici geliyor bana her zaman oyle geldi :) sirf arayüzünden ötürü almadim suan 14 plus alasim var ondada kararsizim :) almasamda alsamda bisi degismicek almis olmak icin alcam gibi bir piskoloji sanki oyle hissediyorum kararsizim :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsung'u seven alıyor zaten sadece. Bir kere kullanıp alışıp, ne yapalım gardaş kötünün iyisi diye tercih ediyor. Telefon alacak olsam birinci önceliğim samsung S serisi ama fiyat kafama yatmazsa diğer modellere yine kafama yatmazsa mecbur diğer markalara bakarım. Çünkü zırt pırt telefon değiştirmeyip, uzun süre aynı telefonu kullanınca insan çok alışıyor. S serisinin tek eksi ve lanet yanı batarya performansı. Götünde şarj cijazı ile geziyor telefon. 2 sene sonra mutlaka pil değiştirmek gerekiyor. Benimki bozulmadı diyen bence yalan söylüyordur. Garanti bitmeden değiştiremedim pili ona üzülüyorum sadece.
Yoksa telefonları güzel, kamera yazılımı iyi, one UI arayüzü muhteşem, uzun süre güncelleme desteği var. S10 almıştım A12ye kadar güncellendi. Şimdikiler daha da uzun olacak 4 müydü 5 miydi ne ?
Ama gel gelelim günün sounda bir S serisi alınca o batarya mutlaka 1 günü zor çıkaracaktır. Ancak belki ultra falan alarak kapasite büyüyünce dayanır ama düz S22 yine günü çıkartmıyor diyorlardı. Gerçi zaten artık amiral gemisi alacak paramız da kalmadı ya o da ayrı bir mevzu zaten. :D
-
Android çok farklı bir deneyim sunmuyor yukarda arkadaş sıralamış maddeleri sonuna kadar katılıyorum her maddesine. 5 bin tl lik android cihaz ile 30 bin tl lik S22 ultra dışında hayatınızı aman aman değiştirecek bir fark yok ikisinin de sosyal medya performansı apple göre düşük. 2. elde değer kaybı çok fazla. Piller samsungta sıkıntı ama diğer markalarda hızlı şarj çok gelişti. Güncelleme sıkıntısı da hala sürüyor 4 seneye çıkardı ama ne kadar sözünde durabilecek? Hali hazırda S10+ kullanıyorum zamanında sıfır almıştım. Bir sonraki cihazımı ne zaman alırım bilmiyorum ama yakın vadede alamayacam gibi. Gittiği yere kadar kullanmayı düşünüyorum cihazı. Bir sonraki telefonum ise o alacağım yıldaki gelişmelere göre seçeceğim tahminim iphone olacaktır. Eğer samsung ve diğer android lerin bu eksikleri giderilmezse ki androidin iosu geçeceğine pek ihtimal vermiyorum kısa ve orta vadede belki 10 sene sonra işler farklı boyuta gelebilir o zaman düşünür bakarız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X