|
Galaxy S22 satışları beklentilerin altında kaldı: Katlanabilirler de düşüyor
-
-
Bu sebeple bazı sızıntılara göre Samsung S23 serisi ile S serisini sonlandırıp Z serisi ile devam edecek. Tahminler bu yönde.
Bu sızıntılar Note serisi için de çıkmıştı ve doğru çıkmıştı.
Ki mantıklı olan da bu. A serisi S serisine yaklaştı her açıdan ve satış performansı konusunda da uzun süredir orta segmentte liderkkonumda.
Tek beklentim Note/Ultra cihazı için ayrı bir klasman düşünmeleri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 27 Aralık 2022; 17:20:05 >
-
Mümkünse mobil işlemciler için döküm işini bıraksın. Qualcomm'u bile az kala yerin dibine sokuyordu ki adamlar direkt TSMC'ye geçti tekrar. TSMC üretimi işlemciler ile yoluna devam ederse mükemmel olucaktır, acilen döküm işini bırakıp başka şeylere odaklanmalı Samsung mobil tarafı.
-
Bu ipon fanboyları bir harika
-
Muhahahahaha fanboycuk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
baya boş yapmışsın
-
Öyle bir tahmin yok kaynak neresi bilmiyorum ama S serisi halen Samsung'un en çok satan serisi ve S22 özellikle serinin en çok satan modellerinden biri. S serisi yakın zamanda bir yere bitmez merak etme. S25 planlarını bile şimdiden yapıyor Samsung hangi ve nasıl işlemci kullanacak gibi
-
Ayfon gibi aya çıkan telefonlar olduktan sonra kim ne yapsın android tarafındaki kamera donanım olarak dolu dolu telefonları. Ayfon olsun havası yeter gardaşşş.
not: ironidir.
-
Gayet normal.
En tepe model olan S22 Ultra'nın bile rakibi Iphone 13 ve 14 Pro Max'e göre bir sürü handikabı var neden alsın ki insanlar.
1. Sosyal medya paylaşımı, video ve fotoğraf, canlı yayın kalite olayında Pro Max'e göre çok kötü
2. İkinci el değer kaybı çok yüksek. 2 Sene sonra alacak adam bulamıyorsun. Oysa Iphone 11 bile kapış kapış gidiyor. Iphone alanın kafası rahat.
3. Pil performansı Pro Max'e göre çok kötü.
4. Premium marka algısı Iphone'a göre düşük.
5. Rakibi Iphone 13 ve 14 Pro Max'in daha uzun yıllar stabil çalışabiliyor olması. Bu sayede Iphone kullanıcısının kafasının rahat olması.
6. Fotoğrafta kafa kafaya olmasına rağmen videoda rakibinden oldukça geri kalması.
Kısaca neden satsın ki S22 Ultra, 100x zoom için mi?
Kullanıcı alım yaparken kafası rahat olsun ister. Bu rahatlığı Samsung müşterilerine sağlayamıyor.
-
S23 Ultra da 300x zoom isteyerek , apple zoom yapamıyor av av avğğ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kax123 -- 27 Aralık 2022; 18:38:21 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
cihaz son derece başarılı ve yetenekli, ancak batarya konusunda yine hayalkırıklığı.
o kadar parayı verip de 1 gün dahi yetmeyen batarya ve zorlayınca 5 saati biraz geçebilen ekran süresi alabilmek 2023'e sayılı günler kala cidden çok acınası bir durum.
bunun Ebıl'ı Samsung'u yok, Ebıl'da da aynı saçmalık var neticede.
-
Iphone 13 ve 14 Pro Max çok başarılı pil konusunda.
-
heybeden yere yemeyelim birbirimizi, başarılı falan değiller. işyerimde her ikisine de sahip olan ve gün boyu aktif kullanan iş arkadaşlarım var. (ayrıca Samsung Galaxy S22'leri ve Ultra'yı kullananlar da var), herkesin ortak şikayet hususu gün boyu yetmeyen ekran ve bekleme süreleri. "orasını kapatıyoruz, burasını büküyoruz, sonra göz kırpıp tek ayağımız üzerinde 28 kere sek sekleyerek geri geri gidiyoruz, daha az tüketim oluyor" zihni sinir* çözümleri ile "hajum 52 saat bekleme 18 saat ekran süresi aldım yeaaav" gudikliklerini ciddiye almıyorum, ciddiye alanlara da müstehzi gülüşler ile epeyce bir acıyorum.
-
Birkaç eksik dışında güzel bir yorum. Kendi fikirlerimi söyleyeyim.
1- Bu kesinlikle Samsung'un sorunu değil ama doğru. Büyük bir eksik.
2- Kesinlikle doğru. Açıkçası birçok insan için önemli bir kriter bu. Benim umrumda değil mesela.
3- Pro Max'e pil konusunda yetişen yok doğru.
4- Kısmen doğru. Apple kadar abartmıyor ürünleri ve reklamları. Ayrıca mobil cihaz hariç diğer ürünlerinin eksiği bunun sebebi. Mesela akıllı saatleri Apple Watch'a göre kötü ama premimum modelleri Apple'dan daha iyi duruyor kalite olarak.
5- Bu konu doğru değil. Bizzat şahidim. 2015 yılında Note5 satın aldım. Aynı yıl 6s serisi vardı. Şu an 6s neyse Note5 odur.
6- Aşırı derecede doğru Fotoğraflarda çoğu zaman Samsung öne çıkarken videoda rezalet. Video konusunda iPhone rakipsiz.
Ancak bunların yanında artı yönler de var. iPhone'a kıyasla çok daha gelişmiş ve üstün yetenkleri var. Örneğin DEX modu. Aynı ekranda iki uygulama açma, hatta pencere olarak açılıyor. Android'in esnekliği var. Sistem her türlü daha fazla imkana sahip. iPhone kullandığım zaman detaylı ekolayzer yoktu. Galiba hala yok. Galaxy cihazlarda sistemden yapılabilir. Hatta Google Play'de çok güzel uygulamalar var bununla ilgili. Ayrıca bugün Galaxy cihazımda neredeyse tüm bankalarda temassız ödeme yapıyorum. Sırf bu bile iPhone kullanmamak için bir gerekçe.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kanqa ben S22 Ultra'yı beğenip almışım benim için fiyat politikası sorun değil gider 14 Pro Max 2 milyon TB'yi de alırım. 3 yıl sonraki değeri ne olmuş umrumda değil maddi açıdan düşmüş veya yükselmiş önemli yok benim için. Toplam deneyimi önemsiyorum ben.
Günün sonunda dünyanın en büyük elektronik şirketlerinden biri olan Samsung'un müşterisine sunabileceği en iyi akıllı telefonunu istediği ücreti ödeyerek satın almışım ve 5 aydır kullanıyorum. Bu 5 ay içerisinde en çok şikayet ettiğim konu berbat pil ömrü oldu. İşlemcisi, kamerası falanı filanı oldukça iyi şikayet etmiyorum. Ama ürünü gönlümce kullanamıyorum pili bitiyor. Dibine kadar bir çok ayarı kıstığım halde 5 saat ekran süresi alamıyorum biraz açsam 3 saat. Toplam deneyimi mahvediyor bu durum. Bir şeyleri kapacaksam yada kısacaksam bu kadar para niye? Dahada kötüsü bu süre zarfında cihaz kamera, arayüz vs. açısından ilerlesede pil yönünden geriledi. Android 13 güncellemesi öncesi 6 saati rahat geçebilirken sonrasinda 4 saate düştüm, firmayı tebrik ediyorum artık daha da kullanamıyorum cihazı. İlk yılında bu cihaz böyleyse ikinci yılında ekran süresi nereye düşer bilemiyorum.
Firmanın piyasaya sürdüğü üründe ki bileşenleri ve şubat ayından beri verdiği güncellemeler ile yaptığı tercihler böyleyse müşteri olarak benim yapabileceğim birşey yok. Körü körüne savunamam bu firmayı, ben ona para ödedim o bana değil. Ha bu saatten ne beklerim bu firmadan, ürettiği bu verimsiz işlemci yüzünden çok pil tüketen bu cihazı s23'u ile makul bir değişim programı yapmasını beklerim, baktım yapmıyor mu neyse piyasası satar iphone alır bir daha kapısından geçmem bu firmanın, kimseyede tavsiye etmem. Her pilatformda da yeri geldikçe böyle deneyimlerimi yazmaya devam ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 27 Aralık 2022; 23:49:42 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ben samsung xiaomi kullanıyorum yalnız dikkat ettim yeni ıphone 13 pro max ve 14 pro max çok başarılıi telefonlar oldu bugün telefon almak istesem kesinlikle 14 pro max alırdım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şarj ve değer kaybı dışında kesinlikle dediklerinizin tam tersini düşünüyorum. İki markayı da aktif kullanıyorum.
-
Galaxy s22 kullanıyorum aldığımda iphone 11 ile hemen hemen aynı fiyattı benim tercihim s22 den yana oldu özellik bakımından yanından bile geçemez iphone 11 bu cihazın sarj olayını kafasına takan varsa gitsin magsafe kilif ve kablosuz şarj aleti alsın çok uygun fiyatlı ürünler var alışveriş sitelerinde bütün sıkintınizi çözer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerbahçe_34_ -- 28 Aralık 2022; 7:52:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Gayet normal.
En tepe model olan S22 Ultra'nın bile rakibi Iphone 13 ve 14 Pro Max'e göre bir sürü handikabı var neden alsın ki insanlar. 1. Sosyal medya paylaşımı, video ve fotoğraf, canlı yayın kalite olayında Pro Max'e göre çok kötü 2. İkinci el değer kaybı çok yüksek. 2 Sene sonra alacak adam bulamıyorsun. Oysa Iphone 11 bile kapış kapış gidiyor. Iphone alanın kafası rahat. 3. Pil performansı Pro Max'e göre çok kötü. 4. Premium marka algısı Iphone'a göre düşük. 5. Rakibi Iphone 13 ve 14 Pro Max'in daha uzun yıllar stabil çalışabiliyor olması. Bu sayede Iphone kullanıcısının kafasının rahat olması. 6. Fotoğrafta kafa kafaya olmasına rağmen videoda rakibinden oldukça geri kalması. Kısaca neden satsın ki S22 Ultra, 100x zoom için mi? Kullanıcı alım yaparken kafası rahat olsun ister. Bu rahatlığı Samsung müşterilerine sağlayamıyor. |
Kanqa ben S22 Ultra'yı beğenip almışım benim için fiyat politikası sorun değil gider 14 Pro Max 2 milyon TB'yi de alırım. 3 yıl sonraki değeri ne olmuş umrumda değil maddi açıdan düşmüş veya yükselmiş önemli yok benim için. Toplam deneyimi önemsiyorum ben.
Günün sonunda dünyanın en büyük elektronik şirketlerinden biri olan Samsung'un müşterisine sunabileceği en iyi akıllı telefonunu istediği ücreti ödeyerek satın almışım ve 5 aydır kullanıyorum. Bu 5 ay içerisinde en çok şikayet ettiğim konu berbat pil ömrü oldu. İşlemcisi, kamerası falanı filanı oldukça iyi şikayet etmiyorum. Ama ürünü gönlümce kullanamıyorum pili bitiyor. Dibine kadar bir çok ayarı kıstığım halde 5 saat ekran süresi alamıyorum biraz açsam 3 saat. Toplam deneyimi mahvediyor bu durum. Bir şeyleri kapacaksam yada kısacaksam bu kadar para niye? Dahada kötüsü bu süre zarfında cihaz kamera, arayüz vs. açısından ilerlesede pil yönünden geriledi. Android 13 güncellemesi öncesi 6 saati rahat geçebilirken sonrasinda 4 saate düştüm, firmayı tebrik ediyorum artık daha da kullanamıyorum cihazı. İlk yılında bu cihaz böyleyse ikinci yılında ekran süresi nereye düşer bilemiyorum. Firmanın piyasaya sürdüğü üründe ki bileşenleri ve şubat ayından beri verdiği güncellemeler ile yaptığı tercihler böyleyse müşteri olarak benim yapabileceğim birşey yok. Körü körüne savunamam bu firmayı, ben ona para ödedim o bana değil. Ha bu saatten ne beklerim bu firmadan, ürettiği bu verimsiz işlemci yüzünden çok pil tüketen bu cihazı s23'u ile makul bir değişim programı yapmasını beklerim, baktım yapmıyor mu neyse piyasası satar iphone alır bir daha kapısından geçmem bu firmanın, kimseyede tavsiye etmem. Her pilatformda da yeri geldikçe böyle deneyimlerimi yazmaya devam ederim. |
Bu ipon fanboyları bir harika
|
Mümkünse mobil işlemciler için döküm işini bıraksın. Qualcomm'u bile az kala yerin dibine sokuyordu ki adamlar direkt TSMC'ye geçti tekrar. TSMC üretimi işlemciler ile yoluna devam ederse mükemmel olucaktır, acilen döküm işini bırakıp başka şeylere odaklanmalı Samsung mobil tarafı.
|
Benzer içerikler
- whatsapp tek seferlik fotoğraf atma
- whatsapp profil sözleri kısa
- instagram"da takipçi hilesi nasıl yapılır
- stalk ne demek
- spotify mod apk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X