|
OnePlus 11 resmen tanıtıldı! Güçlü donanım ve rekabetçi fiyat ile dikkat çekiyor
-
-
Haberlere sensör boyutunu da eklerseniz iyi olur, şimdi gidip başka siteden bakmak zorundayım. Ürün ise en alt konfigürasyon dahi yeterli olduğundan gerçekten uygun fiyatlı olmuş. Şu telefonları bence bir tık küçültmeliler 155 mm uzunluğu geçmemeli kolay kullanım açısından ama bu büyüklüğüne göre ağırlığını ortalama değerlerde tutabilmişler.
-
OnePlus 8 var, çok hızlı çok uygun telefon ancak Galeri uygulamasına girince fotoğraflar kendine gelene kadar kasıyor bi 5-10 saniye, çözebilen var mı
-
OnePlus ülkemizde çok kısa kaldı ve fiyatları çok yüksekti. Yurtdışı cihazlarda 9 üzeri modellere plaka işlemi yapılamıyor, buna da olmayacaktır. Kısacası bizim ülke insanı için OnePlus dönemi kapanmak üzere. Bu arada Oppo ve Realme firmaları da ülkemizden çekilme kararı aldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damn2u -- 4 Ocak 2023; 13:14:11 >
-
Oneplus önceki yıllarda çok yüksek fiyatlarla saçmalamaya başlamıştı, sanki bu politikasını düzeltmiş gibi. Fakat tam karar vermek için global fiyatları beklemek lazım.
-
çekilme konusunda kaynağınız nedir ben baktığımda bulamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Baştan sona yanlış yorum. Birincisi Oneplus şuanda çok fazla resmi kanallarda fazla ürün satışı olmadığı için yasal olmayan yollarla Türkiye de Xiaomi ile birlikte en çok kullanılan markalardan birisi çünkü diğer markalara nazaran imei kaydı oluyor. Ayrıca Oppo ve Realme Türkiye den çekilmedi yatırımcıları olan şirket çekilme kararı aldı. Oppo zaten 2019 yılında Türkiye ye gelmişti 2021 de yabancı şirket oppo ya yatırım yapma kararı aldı. Yani çıkan Oppo değil yatırımcısı olan şirket.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çinli sitelerin incelemelerine baktım da hiç alınası bir model olmamış. E6 yerine E4 panel, LTPO 4 yerine LTPO 3 kullanımı, amiral gemileri arasında en kötü kamera ( Videolarda genel olarak iPhone 14, Xiaomi 13 ve Vivo X90 ile kıyaslanıyordu ), 8 Gen 2 li telefonlar arasında en yüksek güç tüketimi, rakiplerle yarışamayan ekran parlaklığı ve son olarak aklıma gelen 8 Gen 2 li telefonlar arasında açık ara en kötü batarya performansı. Fiyatın ucuz olması gayet normal yani, adamların müşterilere güzellik yaptığı falan yok. 8 Gen 2 dışında orta seviye bir telefondan farkı yok. 10T şu an Avrupada 600 Eurodan satılıyor 10 Pro ise 700 Euroya. Eğer Xiaomi 13 Pro 1000-1100 Euro S23 Ultra 1300 Euro gibi bir fiyattan çıkarsa OnePlus 11 in albenisi olması için 10 Pro nun maksimum 100 Euro üzerine çıkarak 800 Eurodan satılması gerekir. Hakettiği maksimum fiyat kesinlikle budur.
-
Aynı kapıya çıkan olayları neden çetrefilli şekilde anlatıp farklı bir şeymiş gibi lanse etmeye çalıştınız ki? Bu arada OP 10 ve üzeri cihazlara plaka yapılmıyor dedim ve dediğimin arkasındayım, boş yapmayın bana. OP kapısı kapanıyor plakacı Türk kullanıcılar için. Oppo ve Realme Türkiyeden çekilmedi diyip yatırımcıları olan şirket çekilme kararı aldı demeniz de sonucu değiştirmiyor. Muhalefet olmak için çok kasmışsınız ama olmamış.
@FrankGallagherx Oppo storelarda ki çalışanlar işten çıkartılmaya başlanmıştı geçtiğimiz günlerde. Şimdi şöyle bir şey var, Oppo Türkiyeye kendisi gelmişti şirket olarak, gerekli girişimleri yapıyordu haliyle, bu dikkat çekince MaxOne denen şirket Oppo'nun Türkiye ayağı için yatırımcı olmaya karar vermiş ve döneme kadar birlikte gelmişler fakat MaxOne şu an yatırımcı pozisyonundan ayrılma kararı aldı o yüzden markanın tamamen çekilmesi gibi bir söylenti olduğu gibi devam edebilir diye düşünen yorumlar da mevcut çünkü Oppo'nun ne genel merkezinden ne de Türkiye ayağından kimse bu konuya cevap vermiyormuş. Volkan Manav'ın videosunu izlemenizi tavsiye ederim.
-
yeni çıkan telefonların hepsi birbirinin aynısı gibi
-
Fiyatları belirtirken para birimine "Yen" yazmışsınız, "Yuan" olmasın o?
-
Güzel telefon bence. Oneplus 8 serisinden sonra 9 ve 10 çok gereksiz gelmişti ama sanırım 11 fiyatı ve donanımı ile geçeceğim model olacak. Ana konusunu açabilecek bir arkadaşa da şimdiden saygılar sunuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
galeri onbellegını sıfırla uygulama ayarlarından duzelıyor
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Haberlere sensör boyutunu da eklerseniz iyi olur, şimdi gidip başka siteden bakmak zorundayım. Ürün ise en alt konfigürasyon dahi yeterli olduğundan gerçekten uygun fiyatlı olmuş. Şu telefonları bence bir tık küçültmeliler 155 mm uzunluğu geçmemeli kolay kullanım açısından ama bu büyüklüğüne göre ağırlığını ortalama değerlerde tutabilmişler.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X