|
iPhone 16 satışları beklentilerin altında kaldı
-
-
Sevkiyatlarin yarisi türkiyeye yapiliyor satiş rekoru kirmasi gerekirdi ayip etmişler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş yıllara göre Telefonlar hem daha pahalı vede teknolojik özellikler bu yüksek fiyatlarla örtüşmeyince,telefon değiştirmek isteyen iki kere değil artık beş kere düşünüyor.
-
16 pro aldım eğer 16da 60 hz yerine 120 hz olsa yine pro alırdım zaten pronun alıcısı belli 2024 yılında 60 hz ve usb 2.0 küfürden başka bir şey değil. hadi bunu da geçtim yapay zeka adına ortada daha hiçbir şey yok samsung s24 ultra ve tab s10 serisinde yapay zekayla yok ediyor bu gidişle satışlar düşmeye devam eder
-
Tim cook artık istifa etmeli. Vizyonsuz birisi bence.
-
Beklenen oluyor aslında. Yenilik gelmiyor pek. İnsanların telefon değiştirmesi için ciddi bir neden yok pek.
-
Vizyonsuz olan o mu yoksa kullananlar mı karar veremiyorum. Apple şuan tarihinin en yüksek piyasa değerine sahip, neden istifa etsin? Adamlar her üründen maksimum karı alıyor, yarın öbür gün yeni bir özellik sunar satışları patlatır.
Artık elini cömert alıştırır. Kimse mecbur değil Apple almaya alternatif çok. Müstehak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı telefonu ısıtıp ısıtıp koyarsa ne olacaktı başka
Ios kullanmak istemek suç mu vizyonsuzluk mu ? Kullanıcılar zaten tepkisini veriyor, bak satışlar azalmış. Yurtdışında yaşıyorum, burada operatörler bedava veriyorlar ama 14 pro ile devam ediyorum. Bu da bir tepki, 2 model çıktı ama hala 14 pro'dan geçmeye değecek bir fark yok benim için.
-
iOS cok akici ve temiz bir isletim sistemi zaten bu yuzden bu telefonlari aliyoruz, donanimi icin degil.
Ne varki Sanalzeka olayini kaciran artik kan kaybetmeye baslar ve bu kan kaybi zamanla dahada artar.
Donanim teknolojisinde sunulan yenilikkerde cimri davranilmasida bu kan kaybinin tuzu biberi oldu. Madem vaadettigin AI yenilikkerini tum dunyada yeni telefon satisiyla sunamiyorsan, ortaya daha kapsamli model ve yenilikler sunki bu acigi kapayana dek bu sekilde musterilerini tatmin et. Bunuda yapmadilar ve artik geriye donusi olmayan bir yola girmis olabilirler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ciddi revizyona gitmezlerse iphone modası geçicektir tıpkı nokia gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyincarnege -- 11 Ekim 2024; 08:10:53 >
-
ben 14 Pm kullanıyorum.
büyük bir yenilik olmadıkça değiştirmem. az paralar değil.
-
hocam bence geçmenizi tavsiye ederim. 16 pro bence en iyi pro modeli olmuş ekran, hafiflik, pil gerçekten fark ediyor
-
hocam şu an geçemem. daha yeni imac aldım. telefona para ayıramam şimdi.
-
hayırlı olsun hocam :) ama aklınızda olsun farkı hissedeceksiniz iPhone 14pro kalın çerçeve ve cidden ağır
-
Yıllar yıllar önce ipon 4 yılda bir 3 yılda bir model çıkarırdı o yüzden merakla beklenendi alınıyordu şimdi ise her yıl neredeyse 6 ayda bir sürekli model çıkarmaya başladı o yüzden talep görmüyor ozlenmiyor
-
Ne olacakti ya dunyada bir fiyatina satilan urune iki fiyat biciliyor yetmiyor ustune karaborsa fiyatlari ekleniyor.uzun lafın kisasi Bu ulkenin kanayan yarasidir kaz gibi insanlari yolmak. Sonra dinden imandan bahsedilmesin hiç...boş isler bunlar...
Aynı telefonu ısıtıp ısıtıp koyarsa ne olacaktı başka
|
16 pro aldım eğer 16da 60 hz yerine 120 hz olsa yine pro alırdım zaten pronun alıcısı belli 2024 yılında 60 hz ve usb 2.0 küfürden başka bir şey değil. hadi bunu da geçtim yapay zeka adına ortada daha hiçbir şey yok samsung s24 ultra ve tab s10 serisinde yapay zekayla yok ediyor bu gidişle satışlar düşmeye devam eder
|
Tim cook artık istifa etmeli. Vizyonsuz birisi bence.
|
Ios kullanmak istemek suç mu vizyonsuzluk mu ? Kullanıcılar zaten tepkisini veriyor, bak satışlar azalmış. Yurtdışında yaşıyorum, burada operatörler bedava veriyorlar ama 14 pro ile devam ediyorum. Bu da bir tepki, 2 model çıktı ama hala 14 pro'dan geçmeye değecek bir fark yok benim için. |
Beklenen oluyor aslında. Yenilik gelmiyor pek. İnsanların telefon değiştirmesi için ciddi bir neden yok pek. |
Benzer içerikler
- instagram hikaye etiketleme yeni özellik
- instagram uyku modu nedir
- tiktok para kazanma
- youtube reklamsız izleme
- telegram çeviri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X