|
Beklenen iPhone SE 4, 500 doların altında fiyatıyla gündemde
-
-
Kesin fp olur evet.
-
Yıl 2025, işlemci A18, ekran 60 hz. Tüplü Ferrari. Almam, aldırmam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 30 Aralık 2024; 10:17:58 >
-
Bizde 40-45 bandında olur o zaman fiyat, batarya boyutuda önemli en az 3700 mah olursa mantıklı olur tabi 40-45k bandına 60 hz ekranda ne bileyim
-
herkes ekran tarama hızını eleştiriyor fakat sokaktaki adamın bundan haberi yok, daha kötüsü apple bu durumun farkında.
insanlar cihaza değil işletim sistemine para veriyor resmen
-
Telefonu değiştirecektim, biraz daha beklemeye karar verdim.
Yeni yıl da ki telefonları görüp öyle hareket edeceğim, 2025 de gelmesi beklenen aklımda 3 tane model var, birini almayı düşünüyorum.
- İphone SE 4
- Samsung Galaxy S25 Slim
- Vivo X200 Pro (Bu hala var ama Türkiye de satışı yok, henüz.) -
Almak istemeyebilirsiniz, saygı duyarım ama “aldırmam” lafı biraz iddialı olmamış mı sizce? Milletin harçlığını cebine siz koyuyorsunuz herhalde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tavsiye etmem anlamında söylemiştir bunda anlamayacak bir şey yok abartmayın lütfen gerginlik yaratmaya lüzum yok.
-
Eyvallah. Anlamak isteyen nasıl hemen anlıyor :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"Daha önceki bilgilere göre iPhone SE 4, A18 yongası, 8GB RAM ve ProMotion desteğinden yoksun"
"Ayrıca, A18'in geliştirilmiş Neural Engine'i ve artırılmış RAM miktarı sayesinde iPhone SE 4 modeli de firmanın üretken yapay zeka platformu Apple Intelligence’ı destekleyecek."
Habere göre bu modelde A18 çipset hem yok hem var. Şu copy-paste işini çözemediniz bir türlü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 30 Aralık 2024; 15:1:32 > -
uzun süre sonra merakla beklediğim tek telefon. kürek gibi telefon kullanmak istemiyorum, hatta keşke 6.1 yerine 5.8 inçlik iphone xs kasasında gelse. mevcutta iphone 12 128GB kullanıyorum, işimi de görüyor. type c girişi ve yenilemek anlamında düşünülecek tek mantıklı model olacak kendi kullanım senaryomda. 8gb ram ile bir 5 sene çeker beni. ultrawide kamerayı 2-3 kere kullanmışımdır, 48mp 2x zoom ile tek kamera olsa da işimi daha çok görecek. 60hz olması evet saçma, ancak her iphone konusunda ama 60hz yazan fanboylar kadar beni etkilemiyor telefon alım zamanı. elimdeki telefonla neredeyse aynı kasada upgrade imkanı kulağa mantıklı geliyor.
hatta bana kalırsa kablosuz şarja da gerek yok, onun yerine arkası cam yerine aluminyum olsa daha iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end0plazmikretikulum -- 30 Aralık 2024; 15:13:9 > -
Okumanız mı yok yoksa şaka mı yapıyor sunuz? Cümlenin tamamını okuyun: "Daha önceki bilgilere göre iPhone SE 4, A18 yongası, 8GB RAM ve ProMotion desteğinden yoksun 6.06 inçlik büyük bir OLED ekrana sahip olacak"
-
Okumam var ama "yoksun" kelimesinin ne anlama geldiğini bilmiyorsunuz sanırım siz?
"iPhone SE 4, A18 yongası, 8GB RAM ve ProMotion desteğinden yoksun"
Açılımı "iphone se4'de a18, 8 gb ram, promotion desteği yok"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 30 Aralık 2024; 15:49:4 > -
:) Cümleyi ortadan kesip bir anlam çıkaramazsınız. "....ProMotion desteğinden yoksun 6.06 inçlik büyük bir OLED ekrana sahip olacak" diye geliyor cümle. Sizin bahsettiğiniz anlamına çıkabilmesi için "yoksun" kelimesinden sonra "," veya "." işaretlemesi yapmak gerek. Öyle bir ayrım olmadığına göre...
Hatta sizin için bir yapay zeka cevabı da oluşturdum:chatgptChatGPT - iPhone SE 4 A18 Durumuhttps://chatgpt.com/share/67729892-2a0c-800d-92e0-391901f19834
-
Cümleyi ortadan falan kesmedim sizin yazdığınız haber metnini aynen koydum.
Metnin doğrusu şöyle olmalıydı.
"iPhone SE 4, A18 yongası ve 8GB RAM ile gelecek fakat ProMotion desteğinden yoksun"
Bu iyiliğimi de unutmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 30 Aralık 2024; 16:57:8 > -
Metin Yasir kardeş adam haklı boşa laga luga ediyorsunuz. " Fakat " yazsaydın sorun olmayacaktı. İlk okuduğum zaman var mı yok mu anlaşılmıyor.
-
120 HZ s20 kullanıyorum toplam da 10 saat 120hz kullanmamışımdır. 60 hz kullandım hep. Ne gerek var fazladan batarya tüketimine. 60 hz' de aynı akıcılık hemen hemen, sanki FPS rekabetçi oyun oynuyoruz ekranda.
-
İphone 13 yerine uygun fiyatlı yeni tercih olacak gibi gözüküyor.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yıl 2025, işlemci A18, ekran 60 hz. Tüplü Ferrari. Almam, aldırmam.
|
Almak istemeyebilirsiniz, saygı duyarım ama “aldırmam” lafı biraz iddialı olmamış mı sizce? Milletin harçlığını cebine siz koyuyorsunuz herhalde |
Metin Yasir kardeş adam haklı boşa laga luga ediyorsunuz. " Fakat " yazsaydın sorun olmayacaktı. İlk okuduğum zaman var mı yok mu anlaşılmıyor. |
Benzer içerikler
- base apk
- twitter film izleme sayfaları
- instagram hesabım çalındı
- whatsapp"ta engellendiğimi nasıl anlarım
- whatsapp okundu bilgisi kapatma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X