|
iPhone 16 ve 16 Pro şarj hızıyla sınıfta kaldı: İşte rakamlar
-
-
Ohoo android telefonlar 500 milyar milyon watt ile şarj oluyor bu ne ki :D
-
Tamamen sizin hüvenliğiniz için şimdi patlar yanar falan, lütfen yani, sizi düşünüyoruz da kağnı gibi şarj ediyoruz :) :) :)
Bendeki telin kablosuz şarjı daha yüksek şu değerden, ahahahhaha :) :)
-
120W 17dk. Hayırlı Cumalar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
45w diye nasıl utanmadan tanıttılar acaba? Bir güncelleme ile filan açmayacaklarsa abd ve avrupada deli gibi ceza yerler.
-
Apple "siz yanlış şarj ediyorsunuz" der mi acaba?
-
Bu hızlı şarj fetişinide garip buluyorum. Telefon akşamı çıkarıyorsa bence gayet yeterli. Gece yatarken şarja takıyorsun sabahta alıyorsun işte oldu bitti. Sonra vay efendim pil sağlığım %99 oldu diye iPhone konularını ağlama duvarına çeviriyorsunuz.
-
45W deyip de gelmemişse ciddi bir ceza yemeleri lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Apple artık teknolojik ilerlemenin önünde bir engel gibi.Bir firma hiç mi kendini geliştirmez inovasyonla uğraşmaz.Yazılımı çok eleştirilen Xiaomi bile 14tpro yla yapay zekayı getirdi.Apple hala getirecek.
13t pro kullanıyorum 120w 0-100 -- 20dk
Büyük bir lütuf
istediği kadar batarya çabuk bozulabilir bu deneyim için her sene 1000-1500 bataryaya vermeye razıyım
Acil durumlarda ya da şarj etmeyi unuttuğunuzda hızlı şarj muazzam kurtarıcı oluyor, 120W destekli telefonum var, 1dk bile saatlerce yetecek şarj vermesi defalarca kurtarıcı oldu, yoksa powerbank taşımak gerekir oda boşuna ağırlıkl üstüne iyileri pahalı
-
O paraya batarya değiştiren mi kaldı 😅 keşke o paralara değişse ama artık o paralara adamlar tenezül edip telefonu bile açmıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Birkaç nesil daha 45 Watt ile milleti yolmadan 60'ı 100'ü göremeyiz.
-
-
Bu gibi durumlarda powerbank tercih ederim...
-
Kutusunda 30Watt yaziyor bu 45 Watti kim cikardi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yahu herkes neden şikayet ediyor. Apple'in yaptığı yeni bişey değil ki. Ben ilk Apple telefondan beri kullanırım ve şunu anlamanız lazım ürünü satma modeli çok farklı Android ve Apple'da.
Android innovasyonu getirir ve dener. Tutarsa Apple onu alır ve mukemmelestirip telefonuna koyar. Koydu mu standart o olur.
Bakın doğru mu değil mi?
-
Kesinlikle telefon gunu ckariyorsa aksamdan aksama takiliyorsa yetiyor. Ama hocam gerektiginde hizli sarj ihtimalinin de olmasi gerekiyor bence. Yani normal kullanimda hizli sarji kapatip sadece ihtiyac oldugunda hizli sarj acacak sekilde bile kullanabilmek inanin cok iyi oluyor. Cunku insanin nerede sarja ihtiyaci olacagi belli olmuyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ölçüm cihazı 37 w yazıyor
volt *amper
malum rakam nereden çıkmış ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende anlam veremedim. Normal görünüyor, her şey olması gerektiği gibi. Maksat haber yapmak işte.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
120W 17dk. Hayırlı Cumalar
|
45W deyip de gelmemişse ciddi bir ceza yemeleri lazım.
|
Apple "siz yanlış şarj ediyorsunuz" der mi acaba?
|
Bu hızlı şarj fetişinide garip buluyorum. Telefon akşamı çıkarıyorsa bence gayet yeterli. Gece yatarken şarja takıyorsun sabahta alıyorsun işte oldu bitti. Sonra vay efendim pil sağlığım %99 oldu diye iPhone konularını ağlama duvarına çeviriyorsunuz. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X