|
iPhone 16 ve 16 Plus performans sonuçları ortaya çıktı: Apple A18 ne kadar güçlü?
-
-
Geçen senenin a17 prosu gibi sorunluysa bununda verimliliği kötüyse o kadar frekansı kaldıramaz mahalleyi ısıtmak için kullanabilirsiniz kömür yada doğalgaz kullanmazsiniz hava kirlenmez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
A17 pronun tek çekirdekte o kadar yüksek aldığını hiç sanmıyorum. Yanlış yazılmış olabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Baya' güçlü olmuş ama 'gereksiz'. Cep telefonu ortamında şu SoC'le en fazla ne yapabilirsin ki? Zaten halihazırda Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 ve sonrası, MediaTek Dimensity 8250 - 8300 ve sonrası günlük hayatta neredeyse aynı akıcılığı vaat ediyor. Bazı spesifik aplikasyonlar hariç...
-
Eğer baz modeller önceki senenin prolarını geçemiyorsa ve baz/pro aynı işlemciyi kullanıyorsa öyleyse pro modeller de geçen senenin pro modellerini geçemeyecek. Yada pro modellerin frekansı yüksek tutulup önceki nesil geçilecek bu sayede hem kağıt üstünde bir kazanım sağlanacak hem baz modeli alanlar pro modeller ile aynı işlemciyi aldım diye sevinirken Apple tarafından düdüklenmiş olacaklar
-
Apple cihazların performansı işletim sistemi ona izin verdiği kadardır. Hiçbir zaman bir Android olamayacaklar. Güzel işlem gücü, sıkıcı işletim sistemi
Android olunca ne oluyor ? Atom mu parçalıyor android kullananlar ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir Samsung kullanıcısı olarak butun butonlarin kalkmasinin konuşulduğu dönemde Apple in yeni butonunu çok kıskandım.
Apple A16 Bionic yonga setine göre yüzde 30 daha yüksek işlemci performansı ve yüzde 30 elde ediliyor.
yüzde 30 ???? elde ediliyor.
?
-
Çoklu işlemci Performansı daha yüksek olabilirmiş.Bunlarda benim testlerim 15 Pro Max ve 8 Gen 2 Fold 5
-
Tanıtımda da söylendi geçen nesile göre %15 artış. A17P nin 3000 e yakın aldığı düşünülürse 3400 pek şaşırtıcı değil. Apple da yıllardır en az %10 en fazla %20 değiştiriyor
A18P vs A17P (3400~ e 2900~) %17
A17P vs A16 (2900~ e 2600~) %11
A16 vs A15 (2600~ e 2400~) %10
A15 vs A14 (2400~ e 2100~) %14
A14 vs A13 (2100~ e 1700~) %20
5 yılda muazzam bir artış yok. Küçük değişimler Android tarafının işine yaradı. 8G3 ün skoru 2200 bir nevi A14 den bir tık daha iyi (tek çekirdekli skorda). 8G4 ün ise 3200 bekleniyor 1 nesilde %50 ye varan değişim var. Adamlar tek jenerasyonla nerdeyse 4 nesil farkı kapıyor, çoklu çekirdek kısmında zaten geçecek bazı istisnalarda zaten geçiyordu. Apple A19P ile %20 artış yapsa, 8G5 %26 yapsa direk tekli çekirdekte de geçecekler
-
Çok önemli sanki telefonla işlemci zorlayacağız…
Android kadar dandik bir işletim sistemi yok… Virüslere aynı bizim sınır kapıları gibi serbest elini kolunu sallayan giriyor
Evet, şuanda ayfonda gördüğün her şey android'den araklama.
Ayfon 3'e kadar video bile çekmiyordu. Steve Jobs gereksiz görüyordu.
Yaw he he. Ona bakarsan iphone 3 olmasa tuşlu nokia kullanıyordun. Verdiği örneğe bak.
Dokunmatik ekranlar ilk iphone telefonlarla başlamadı biraz araştırın derim.
-
oneplus 13 8gen4 sonuçları geldi 3200tek çekirdek 10000çok çekirdek apple suck it suck it suck it suck it
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashris -- 11 Eylül 2024; 19:03:07 >
-
İlk iphone çıkarmadı ama iphone çıkardıktan sonra yaygınlaştı. Adamlar sektörü değiştirdi, nokia’yı da sildiler piyasadan.
Ona bakarsan Nokia kasıp kavuruyordu bir zamanlar ortalığı kayboldu gitti ios işletim sistemi olduğu sürece android hiç bir zaman öne geçemez en dandik telefonu bile çıkarsa işletim sistemi sayesinde öne geçiyor
M1'i yakalamış hatta az biraz geçmiş A18. Hem A10 hemde M1 ipad kullanıyorum. Günlük kullanımda A10 Fusion bile hala uçuyor kaçıyor.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Android kadar dandik bir işletim sistemi yok… Virüslere aynı bizim sınır kapıları gibi serbest elini kolunu sallayan giriyor
|
Evet, şuanda ayfonda gördüğün her şey android'den araklama.
Ayfon 3'e kadar video bile çekmiyordu. Steve Jobs gereksiz görüyordu. |
Yaw he he. Ona bakarsan iphone 3 olmasa tuşlu nokia kullanıyordun. Verdiği örneğe bak. |
Benzer içerikler
- snapchat hesap silme
- microsoft pc manager
- whatsapp çökerten mesaj kopyala
- xiaomi whatsapp sorunu
- whatsapp hesap silme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X