|
Çentiğe veda: iPhone 14 Pro Max tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı
-
-
Aynısının rengi değişmiş hali.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
13 Pro Max kullanıyorum çok bir fark göremedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 27 Temmuz 2022; 20:7:23 >
50 bin olucak gibi en yüksek model
Sunumu izlemeye gerek kalmadı. Teşekkürler DH.
-
dün 13 şimdi 14 yarın 15 öbür gün 15 pro bir sonra 16 max pro yeter ki pazarda para olsun. İnsanın cebindeki parayı almak için saymaya devam...
-
iphone 13 iphone 13 max olmuş
-
Yanlışınız var apple watch e-sim özelliği sadece turkcell de kullanılmıyor. Türk telekom ile kullananlar mevcut. Ama vodafone u bilmiyorum.
-
4300 pil ne demek yaw... 1200 dolara telefon satıyorsun... ondan sonra birgün bile yetmeyen batarya
-
Hayatında iphone kullanmamış 4300 pili beğenmiyor. iphone’nun pili dandroid telefonlar gibi hemen bitmiyor. 13 Pro max kullanıyorum, pili sabahtan akşama kadar kullanmama rağmen bitmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 28 Temmuz 2022; 18:55:41 >
-
256gb'dan 512gb'a atlamak için 14'lerde $100 fark verirken 14pro'larda $200 fark veriliyor.pro olunca aynı hafıza niye daha pahalı?
-
12'den 14 max'e geçme zamanı.
-
iphone 14 max 6.7 inç, OLED, 60Hz ayıp olmuş.Tam aradığım modeli yapmışlar sonunda ondan da hem işlemciyi hem kamerayı hemde ekranı çalmışlar.
O tabletlerde ve diz üstülerin de de geçerli. En üst modeli alıyorsan biraz öperim diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 29 Temmuz 2022; 12:38:26 > -
13 ile aynı olacak neyi tartışıyorsunuz renk değişecek sadece...
-
Yıl olmuş 2022.
Son model Iphone ve 3279 mAh !
-
12,13,14 aynı telefonlar, bunların arasında yükseltmeye gerek olmadığını düşünüyorum. Ciddi bir değişim belli ki pro modellerinde olacak
-
düzgün bir yenilik olacağı zannetmiyorum keşke yapsa .en cok fiyatları merak ediyorum
-
Always on display dışında bir farklılık göremedim.
13 Pro ile devam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
PhoneBuffyoutubeGalaxy S22 Ultra vs. iPhone 13 Pro Max Battery Testhttps://www.youtube.com/watch?v=Fs7TIrxnOGo
S22 Ultra 5.000mah, iPhone 13 Pro Max 4300mah
S22 Ultra Ekran Süresi : 9 saat 14 Dakika
iPhone 13 Pro Max Ekran Süresi : 12 Saat 6 Dakika.CashifyyoutubeiPhone 13 Pro Vs Samsung S22 Ultra Vs iQOO 9 Pro Battery Drain Test - Unbelievable Results 😱https://www.youtube.com/watch?v=fkDWvKv7TC8
iPhone 13 Pro : 3095mah / 5 saat 31 dakika Ekran Açık
Galaxy S22 Ultra : 5.000mah / 5 saat 50 dakika Ekran Açık
Vivo iQOO 9 Pro : 4.700 Mah. / 4 saat 46 dakika Ekran Açık.
Bu da bir başka test.TechNickyoutubeSamsung S22 Ultra vs OPPO / OnePlus / iQOO / Xiaomi / Pixel / iPhone Battery Life DRAIN Test!https://www.youtube.com/watch?v=sZQkCIisBF8
iPhone'un yanına yaklaşabilen yok.
Bu durumda Apple'da batarya kapasitesini artırmak yerine ergonomiye oynuyor demek ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erasmus78 -- 30 Temmuz 2022; 11:02:36 >
-
12 den memnun musunuz 22ay garantili 16bintl ye falan düşüyor arada sarı siteyede bilemedim
Hayatında iphone kullanmamış 4300 pili beğenmiyor. iphone’nun pili dandroid telefonlar gibi hemen bitmiyor. 13 Pro max kullanıyorum, pili sabahtan akşama kadar kullanmama rağmen bitmiyor.
|
Hocam iyi demişsiniz de 13 pro max uç örnek, cidden batarya performansı aşırı iyi ama kaç kişi kullanabiliyor ki. 13 ve aşağısı tüm iphone'ların batarya performansı yetersiz. Dandik androidlerde 3500 liraya alabildiğin telefon pro max kadar ekran süresi veriyor.
|
Düz 14 ve 14 Max'ın özelliklerine bakınca satın almanın hiçbir manası yok gerçekten. Geçen sene ki baz modellerden farkı ne batarya dışında? İşlemci aynı, ekran aynı, kasa aynı her şey aynı neredeyse. Böyle bir cihaz çıkacaksa hiç çıkmasın daha iyi sadece Pro modeller tanıtılsın. 2022 yılında 60Hz ekran kullanan firmayla kusura bakmayın her türlü alay edilir.
Pro modeller ise güzel ama çentiğin kalkması dışında ben halen 11, 12, 13 serilerinden geçmek için bir neden göremiyorum. Ayrıca pille ilgili eleştiri yapan arkadaşlar sanırım testlerden bi haber. iPhone 13 Pro Max yazılım optimizasyonu ve A15 Bionic'in sağlam güç yönetimi sayesinde çoğu Android telefondan daha iyi batarya performansı gösteriyor. Testleri izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Apple cephesinde 4200 mAh pil çok çok üst bir değer ama sanırım DH nerdlerinin tatmin olması için 10.000 mAh falan lazım. :) |
5020 mAh Redmi Note 9 Pro model -sizin deyiminizle- Dandroidim var, kullanıma bağlı olarak 2 gün ya da 3 gün şarj etmeden kullanabiliyorum. Ve bu telefon bir amiral gemisi değil, orta seviye hatta orta-alt seviye bir telefon. Söyleyeceklerim bu kadar. |
Sunumu izlemeye gerek kalmadı. Teşekkürler DH. |
"13 ve aşağısı tüm iphone'ların batarya performansı yetersiz."
Bunu neye dayanarak söylediniz hocam? 6-7-8 gibi modellerden bahsediyor olsanız size hak veririm ama, 11 ve üzeri iphone'larin (12 mini ve se hariç) pili 1 günü rahatlıkla çıkarıyor. 13 serisinin daha da iyi. Bunun sebebi de Apple'ın arayüzü ve özellikle işlemcisinin android telefonlara kıyasla çok daha az güç tüketmesidir. Oled ekranların koyu temada lcd ekranlara kıyasla daha az pil tükettiği de yıllardır bilinen bir gerçek. |
https://www.youtube.com/watch?v=Fs7TIrxnOGo
S22 Ultra 5.000mah, iPhone 13 Pro Max 4300mah S22 Ultra Ekran Süresi : 9 saat 14 Dakika iPhone 13 Pro Max Ekran Süresi : 12 Saat 6 Dakika. https://www.youtube.com/watch?v=fkDWvKv7TC8 iPhone 13 Pro : 3095mah / 5 saat 31 dakika Ekran Açık Galaxy S22 Ultra : 5.000mah / 5 saat 50 dakika Ekran Açık Vivo iQOO 9 Pro : 4.700 Mah. / 4 saat 46 dakika Ekran Açık. Bu da bir başka test.https://www.youtube.com/watch?v=sZQkCIisBF8 iPhone'un yanına yaklaşabilen yok. Bu durumda Apple'da batarya kapasitesini artırmak yerine ergonomiye oynuyor demek ki. |
Hadi iyisiniz sonradan görmelerrrr, yeni kaziklariniz oyuncaklariniz geldi .
|
Elin oğlu 2 hafta çalışıp alıyormuş, sorması ayıp sen kimsin de refah konusunda Avrupayla Amerikayla kendini kıyaslayıp biz neden onlar gibi yaşayamıyoruz diyor, bunu kendine hak görüyorsun?.
Onların onda biri kadar çalıştığımız bildiğimiz yok, onlar 200-300 yıldır çalışıp buluş yapıp üretirken yatan, birbirimizi yiyen de biziz, senin ne haddine refah. Yetmedi üstüne bütün dünyayı sömürüp kanını emdiler yüzyıllarca, semirdikçe semirdiler, bu beyzadelere kalırsa bizim onlarla aynı refah seviyesinde olmamız lazım, nasıl olmaz ya!? Sonra aynı tipler "Almanya bizi kıskanıyor" diyenlere hakaret edip gülüyor ya ayrı bir komedi, delinin başka deliyle "deli!" diye gülmesi gibi シ |
Benzer içerikler
- whatsapp kendine mesaj atma
- plan.exxen üyelik iptali
- ses değiştirici program
- st ne demek
- telegram premium fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X