Şimdi Ara

Çentiğe veda: iPhone 14 Pro Max tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
150
Cevap
1
Favori
9.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzledim. Aynen hemen en ucuz versiyonu için 33.000 TL vermeliyim. Ayrıca Iphone böyle bir telefona daha fazla batarya koyarak bu süreyi daha yükseklere de taşıyabilirdi taşımamış. Evet bataryayı yetersiz buluyorum özellikle de böyle bir telefon için. Ayrıca ben tüm markaları eleştiriyorum sadece Iphone'u değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 13 !! kutusundan çıkar çıkmaz gördüğüm sarı ekran sorununu İzmir Apple Egemek teknik servisi hatalı kabul etmemektedir. Telefonu elinize aldığınızda ön bakış sarı, yan bakış beyaz. Çocuğa söylesem ayırt eder. 20 gündür uğraşıyorum .Yazıklar olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iPhone 13 !! kutusundan çıkar çıkmaz gördüğüm sarı ekran sorununu İzmir Apple Egemek teknik servisi hatalı kabul etmemektedir. Telefonu elinize aldığınızda ön bakış sarı, yan bakış beyaz. Çocuğa söylesem ayırt eder. 20 gündür uğraşıyorum .Yazıklar olsun Çentiğe veda: iPhone 14 Pro Max tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

• iPhone 13 sarı ekran sorunumu tüm belgelerle karsilastirma videolariyla birlikte gönderdiğim halde 20 gündür çözülmedi. Apple kalitesi dediğiniz bu mu ? Yazıklar olsun.

• Ayrıca teknosa ve tüm mağazaların sattığı iPhone 13 e bakın fotoğraflara koyacağım. . Her bakış beyaz. Birde benim telefona bakın ön bakış sarı, yan bakış beyaz. Panel hatası olduğunu anlamayacak ne var ? . Sizi tüm belgelerde mahkemeye vereceğim.
    Çentiğe veda: iPhone 14 Pro Max tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı Çentiğe veda: iPhone 14 Pro Max tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

• Ayrıca teknosa ve tüm mağazaların sattığı iPhone 13 e bakın fotoğraflara koyacağım. . Her bakış beyaz. Birde benim telefona bakın ön bakış sarı, yan bakış beyaz. Panel hatası olduğunu anlamayacak ne var ? . Sizi tüm belgelerde mahkemeye vereceğim.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Sanırsam sadece saate bakıyorsunuz uçak modunda cihaz ? Redmi note 9 dediğiniz cihaz durduğu yerde şarjı giden bir model 2-3 gün almak o cihazdan kanunlara aykırı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • çoook iyi

• Ekran altı parmak izi gelmediği ve face ID ekranda kocaman yer kapladığı sürece Iphone X den bir fark göremiyorum. Iphone X, 11, 12, 13 hepsinin kamerası son kullanıcıyı oldukça tatmin edecek seviyede. İşlemci performansı desen her nesilde performans artıyor ama sıcaklıkta artıyor 13 pro max sahilde 37 C° havada cool down diye ağlıyor, o kadar performans ile ufacık ekrandan yapılacaklar kısıtlı onun yerine gider Ipad alırım daha iyi.

• bu kadar para veripte sarı ekran olması kötü olmuş.

• iPhone 14 serisi ile birlikte dolar kurumdan dolayı tüm modeller zamlanacak. Kur farkıyla 28 bin civarı açıklanmasını bekliyorum. iPhone 13 ise 25 bin civarına gelecektir. Bu arada alan aldı söyleyim en kötü satarsınız

• Apple çentiği çok iyi kullanmaya çalışmış. Adamlar ekran altı kamera sistemini 4-5 yıl sonraya ancak kullanırlar.

Batarya Pro Max serisinde iyi olsa da 5000 mah yapsalardi çok iyi olurdu. Başka da bir şikayet yok.

• Yazılım olmasa hakikatten çirkin bir tasarım... tek nokta kamera olmalıydı..

• A15 bionic çip var. Yani eski çekirdek kullanılıyor. Kamerada minik iyileştirme ve tipik bataryada. Gerisi aynı

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    İyi güzel yazmışsınız da lütfen karşı firma için de Dandik tarzı kelimeler kullanmayalım.

• AOD gelişmesini çok erken uygulamış Apple.

• Geçen sene gereksiz olan 48 MP çözünürlük ve 8K kamera birden çok önemli hale gelecek bazı kezbanlar için :))

• Batarya sayısal olarak az gelebilir ama iOS pil optimizasyonu çok iyi bir işletim sistemi. S22 Ultrada 5000mah 13 pro max 4300mah olmasına rağmen s22 9-9.5 saat ekran süresı verirken 13pmax 13 saatlere yakın ekran süresi veriyor. Muhtemelen 14 pro max 15 saate yaklaşır ki 15 saat ekran süresi bir cep telefonu için normal kullanımda 2 günü çıkarır demek.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.