Şimdi Ara

Çentiğe veda: iPhone 14 Pro Max tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
1
Favori
9.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam başka teknik servise versenize bi kere niye egemek ile uğraşıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple = Az donanım özellik, yılda 1 ürün çıkartma taktikleri ve müthiş pr ile çok satılan ürünler.

5 yıl önce Android telefonlarda bu özellikler vardı :)
    Şuan herhangi bir Androidli telefon firması böyle özellikli telefon çıkarsa köydeki Mehmet amca bile almaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkiot -- 7 Eylül 2022; 21:29:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şarjı uzun dayandırma hariç ne teknolojisi var ? Yıkayıp yağlayıp veriyorlar yeni modeli.

Yıllardır androidde olan allways on koymuşlar bu mu yenilik ?

• Merak ettiğim tek şey; Türkiyeye özel fiyat ile satıp satmadıkları. Muhtemelen 14 pro max 256 40.000₺ ye çıkacak. 2185 $ yapıyor. Kendi ülkesinde ve Avrupada 1200$ bizde 2 katı... Zaten paramız Pul olmuş. Resmen öpüyorlar biziç

• 4.5 milyar yıl önce Dünya henüz oluşurken vardı bu özellikler Android'de. Ben beğenmedim.

• Apple yapmış abi eleştriye gerek yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şimdi ortada tanıtılan bir telefon yok gibi geliyor bana artık.

Şu rakamları “abd” fiyatı için konuşuyorum. Hiçbir yeni Apple ürününü ilk çıktığında almayı heves ettirmez orada bana.

Apple ürünler böyle pahalandıkça diğer firmaların işine geldiğini düşünüyorum.

• fiyatlar yanlış yazılmış 14 pro 999 14 pro max 1099 usd.

Çentiğe veda: iPhone 14 Pro Max tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

• Samsung S10+ kullanıcısıyım. S10+ da yer alan çift kamera deliği benim gözüme hiç takılmazke 14 Pro'daki kamera deliğinden gözümü alamadım. Sürekli gözüme takılıyor ve rahatsız etti biraz. Buna da alışılır mı sizce?

• Pil cok iyi , kamerayi cok merak ediyorum. 9 unda Almanya uzerinden on siparisi verecegim , bir de tax free fatura ile gayet uyguna gelir.

• Tr de olup da şuna şu fiyatları vermek şaka gibi. Şu fiyatlar burada bunu hak etmiyor. :(

• lansker kullanıcısına yanıt
    Ondan sonra neden tr de üretim yok. Nadıl olsun zaten devlet apple kadar para kazanıyor. Neden milyar dolarları yatırsın ki üretim için.

• Pro max 44k

• Sonunda çentikten kurtulduk.

• Mate 20 pro ile 56 saati görüyorum. Şirket telefonum mail , whatsap ve telefon görüşmelerimle. Ekran kullanımım genelde 7-8 saat. Akşama kadar giden bir şeyi vurgulamak "Dandroid" telefonlara hakaret hocam.
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Ya s. arkadaş. Bu ayfoncuların kafayı yakalayabilmek için millet sabun çekiyor. 30 kişi beğenmiş bir de...

• iPhone iyidir falan tartışmasına girmeyeceğim. Pro modelindeki çentik gerçekten leziz olmuş.

• Fiyatı nedir öyle? Çentiğe veda: iPhone 14 Pro Max tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı 

• 1100 dolarlık telefonun 43 bin lira olduğu ülkedir türkiye emeği geçen herkesi allah bildiği gibi yapsın

Çentiğe veda: iPhone 14 Pro Max tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

• Sıfır yenilik geldi diye Technopat ekibinin yüzü düştü, burada Apple yamyamları yine ilah yapmış telefonu. Klinik vakasınız gerçekten ya. Teknik verileri kabul etmeyip Android cihazlara bok atıyorlar bir de :D :D

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.