|
Çentiğe veda: iPhone 14 Pro Max tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı (6. sayfa)
-
-
Elin oğlu Ferrari de alıyor kotra da yat da, demek ki zenin baban fakir ::))
-
zengin olsa dh sıcak fırsatlarda indirim mi kovalarım reis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kamera tarafında 13 Pro’ya göre sıçrama var gibi duruyor, fotoğraf testlerini merak ettim şimdiden. Dynamic Island’la da Apple yine kendi imzasını koymuş.
-
Samsung S9 a kadar tum samsung modelleri kullandim ilk kez apple aldim 12 pro kullaniyorum 2 yildir ilk baslarda bende centik konusuna takilmistim 1 hafta sonra alistim.
android ve iphone karsilastiranlarin cogu ozellikler ve fiyatlandirma konusunda hakli apple in yeni getirdigi ozelliklerin cogu zaten android tarafinda uzun zamandir var. ancak kimsenin inkar edemeyecegi bir nokta var apple telefon ve tabletteki (laptoplar haric beni kanser ediyor 40 binlik cihaz bildigin sadece internete girmek icin ise yariyor) isletim sistemi konusunda rakipsiz cihazlarinin dusuk konfigurasyonda olmasina ragmen hizli ve akici calismasi tamamen isletim sistemi sayesinde. android tarafinda java oldugu surece(teknik konulari anlatmaya gerek yok java ile isletim sistemi modifiyesi yapilmaz yapilacak olsa symbian yapardi) donanimlari tam performansli kullanamayacaktir.
7 plus idare ediyor, 15 çıkınca alırım…
-
O kadar çok 11 kullanan var ki bu dediğinizi kimse desteklemez. Biraz fanatizm kokuyor. Daha yeni 2 yılı doldu cihazın pil sağlığım % 89 her zaman %80 e kadar şarj eder %30 a düşmeden takarım ama ben bu telefonun daha 1.5 gün gittiğini görmedim. Sabah dokuzda çıkarsam akşam beş gibi yeniden şarj ederim. Telefonu da aman aman kullanmam sosyal medyada pek takılmam.
-
Elin oğlu 2 hafta çalışıp alıyormuş, sorması ayıp sen kimsin de refah konusunda Avrupayla Amerikayla kendini kıyaslayıp biz neden onlar gibi yaşayamıyoruz diyor, bunu kendine hak görüyorsun?.
Onların onda biri kadar çalıştığımız bildiğimiz yok, onlar 200-300 yıldır çalışıp buluş yapıp üretirken yatan, birbirimizi yiyen de biziz, senin ne haddine refah. Yetmedi üstüne bütün dünyayı sömürüp kanını emdiler yüzyıllarca, semirdikçe semirdiler, bu beyzadelere kalırsa bizim onlarla aynı refah seviyesinde olmamız lazım, nasıl olmaz ya!?
Sonra aynı tipler "Almanya bizi kıskanıyor" diyenlere hakaret edip gülüyor ya ayrı bir komedi, delinin başka deliyle "deli!" diye gülmesi gibi シ
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hala daha kamera yeri gizlenmiş !
(iğne deliği kamera) modelini üretmemişler !
açıkcası bu durum gerçek anlamda geri kalmışlıktır.
-
Fotoğrafı dolduramadıktan sonra 48 değil 148 olsa bile bişeye yaramaz. Kamera söz konusuysa yüksek mp sadece iyi bir lens kitiyle iş yapar. Cep telefonlarında lens açıklık seviyesi hala 1.8 1.5 larda. Işığı alamadıktan sonra ne kadar kaliteli foto ortaya çıkar? Mercimek büyüklüğünde lenslerle olmaz...
Şarj girişin type-c yapmamışlar. Avrupaya sokmayacaksın bunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ti7800 -- 8 Eylül 2022; 08:13:32 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X