Şimdi Ara

Çentiğe veda: iPhone 14 Pro Max tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
1
Favori
9.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • satın alıpta kullanamayacağım cihazlar hakkında yorum yapamam. alan kişide o kadar para verip alacağı için cihaza toz kondurmaz zaten. 15 20k ve üzeri cihazların hepsi kaliteli. karşılaştırmak tartışmak fanboyluktan başka bişi değil. alana hayırlı olsun. nediyelim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lansker kullanıcısına yanıt
    Zaten telefon ve otomobil firmaları ülkeye satışı kesse anında ekonomi batacak, sıfır üretim ile sadece vergiden geçiniyorlar.

• Bundan birkaç yıl önce 5 bine telefon mu olur diyorduk. Şimdi aynı klasmandaki telefonlar 30-40 bin oldu.

• Kuralsiz111 kullanıcısına yanıt
    Lansmanı izlediniz mi bilmiyorum. Yenilikleri fazlasıyla görebilirdiniz o zaman. Apple strateji değiştirdi son yıllarda yenilikten öte bir yol izliyor. Var olan bir teknolojiyi en iyi haliyle kullanıcılara sunuyor. Örnek vermek gereken konu çok. İris tarayıcı teknolojisi koyan firmalar bile oldu vesikalık resim gösterdiğinde açılanlar oldu bu mu teknoloji? Face id nin hala yakınına bile yaklaşan yok. Yapay zeka yüzündeki fiziksel değişimleri bile izliyor. Seni görse bile dikkatini verip vermediğini algılayıp cihazı açmıyor. Always on display’e laf etmişsiniz. Evet çoğu androidde var fakat yazılımsal olarak bu durumda mı emin değilim açıkçası. A16 bionic üzerinde sadece onun algoritmalarını kontrol için bile ayrı bir ünite açmışlar. Apple ı eleştirmek için yersiz olduğunu düşünüyorum. Alım gücümüz yerinde olsa bir kişi bile android kullanmaz buna yemin edebilirim. Saygılar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yalan mı ?  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3200 mah batarya ne be kardeşim. millet sonda gibi şarj aletine bağlı yaşamaktan bıktı .

• 13 pro max ler kaç tl oldu acaba şimdi

• Alım gücüyle ne alakası var? Android telefonlar bile 30bine yaklaştı fiyatları.

Olanı kusursuzlaştırmak " ya biz yeni teknoloji üretemiyoruz var olanı iyileştiriyoruz elimizden her gün farklı yemek yapmak gelmiyor ama her gün çıkan yemeği en güzel hale getiriyoruz " diyorlar.

Aşırı güzel bile yapılsa her gün aynı yemeği yemekten sıkılmaz mısın ?

• 30000'e satılan 13 pro 40000'e satılan 14 pro %30 neyin zamcığı geldi ?

• • iPhone 13 Pro 128 GB fiyatı: Satıştan Kalktı (Eski fiyat 29.999 TL)

• iPhone 13 Pro Max 128 GB fiyatı: Satıştan Kalktı  (Eski fiyat 32.999 TL)

• iPhone 14 128 GB fiyatı: 30.999 TL

• iPhone 14 Plus 128 GB fiyatı: 34.999 TL

• iPhone 14 Pro 128 GB fiyatı:  39.999 TL

• iPhone 14 Pro Max 128 GB fiyatı:  43.999 TL

Durum bu. Ben iyimser davranmışım. 128 lik 44.000... 1 tl de almıyor o. Ç. Ler. Sanki 1 tl zengin edecek bizi

• Apple türkiye sitesinde fiyatlar açıklanmış gençler

• ama hala ligthning.

• Tek fark 48 mp kamera olmuş 13 pro maxten çok fotoğrafta fark yaratır mı bu?

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

Mesaja biraz geç yanıt olacak ama zamanında görüp yazmayı unutmuştum. Şimdi beğeni bildirimi gelince aklıma geldi.

Yo sadece saate bakmak için ya da uçak modunda kullanmıyorum. Ama tabi oyun ya da video da izlemiyorum. Veya video izleyeceksem WiFi'dan izliyorum uzun videoları. Malum Türkiye'deki GSM operatörlerinin internet paketleri, kotaları. Çoğunlukla bir şeyler okuyorum. Hatta foruma %99 mobil cihazdan giriş yapıyorum. 3 günü gördüğüm oldu. Ama şu da var GSM operatörünün kalitesine ve çekim gücüne bağlı olarak evet biraz fazla hızlı gidiyor gibi. Belki Turkcell kullansam daha iyi gidecekti. Cihazı alalı 2 yıl olmak üzere ve 2 günü rahat görüyorum yine 3 güne zorlayabilirim.

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt

Allah kimseyi unironik olarak dandroid dedirtmesin. Yazık yemin ediyorum ya.

• MuharremAylar kullanıcısına yanıt

Yaw ne takılıyorsun  

• apple'ın satış stratejisi bu adamların amacı pro modellerini satmak !

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt

Evet.

• abi kafayı yiyeceğim ya.. elin oğlu sıradan bir teknolojik cihazı almak için 2 hafta çalışırken.. ben şu cihazı almak için.. yemeden içmeden 4 ay çalışmam gerekecek... lanet olsun böyle işe..

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.