|
Bildirim
Çok normal değil mi
İphone 13 pro parasına 120hz/lidar/telefoto olmayan bi telefon alıyorsunuz. Üstelik işlemcisi birebir aynı. Kasa olarak daha kötü. 14 pro serisine lafım yok ama bu seri gerçekten olmadı |
13 ten bi farkı yok fiyatı gereksiz yüksek kim ne diye düz14 alsın
|
2022 yılında amiral gemisi telefon almanın mantığını çözemedim henüz 2014-2015 de s4 s5 ler vardı, orta ve alt segmenter Kasım kasım kasıyordu amiral gemisi aldığın zaman akıcı bir şekilde günlük işlerini yapıyordun. Şimdi benim 2019 da çıkmış orta direğin 1 tık üstü xiaomi note 10 bile cayır cayır çalışıyor ne batarya ne ekran ne kamera nede işlemci konusunda beni üzmedi. Yıl neredeyse 2023 olmuş ve öngörüme göre daha 4 yıl bu telefon beni götürür. Şu an iphone 11 in yapamayıp 12-13 hatta 14 ün bile yapıcağı bir şey yok? İnsanlar neden hiçbir özelliği kullanmıycakları telefonlara dünyanın parasını yığıp duruyor? Bende mi problem var yoksa insanlar marka statüsü ile kendini zengin hissetme ve bunu çevreye lanse etme hevesine kapılıp mı gidiyor?
|
MİNİ AHI MİNİİİİ
|
Düz modeller zaten pro modeller satılsın diye üretiliyor
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Plus plus plus |
her sene aynı haber yahu, bıktık artık. birkaç ay sonra "iPhone satışlarında rekor" haberi gelir. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cherami -- 15 Ekim 2022; 17:24:35 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palamutix -- 15 Ekim 2022; 17:31:31 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f 22 raptor -- 15 Ekim 2022; 18:46:1 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |