Şimdi Ara

iPhone 14 ve iPhone 14 Plus satışları beklenenden düşük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
3.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 14 ve iPhone 14 Plus satışları beklenenden düşük

DigiTimes'ın tedarik zinciri kaynaklarına dayandırdığı haberine göre iPhone 14 ve iPhone 14 Plus'ın ilk satışları, daha pahalı olan iPhone 14 Pro ve 14 Pro Max modellerine yönelik muazzam tepkiye rağmen şirketin beklentilerinin altında kaldı.

Ayrıca Bkz.iPhone SE 4 çentikli tasarımla geliyor: iPhone XR'a benzeyecek

DigiTimes'ın ulaştığı kaynaklar normal ve Pro modeller arasındaki satış farklılıklarına rağmen bu yılki toplam iPhone 14 modeli sevkiyatlarının 2021'in ikinci yarısındaki iPhone 13 serisiyle hemen hemen aynı seviyede olmasını bekliyor.

iPhone 13 mini'den bile kötü

Fakat iPhone 14 ve iPhone 14 Plus satışlarının yakın vadede düşük seyretmesi halinde, Apple üretimi azaltabilir. Şirket siparişleri beklenenden daha agresif bir şekilde düşürürse yıl sonuna kadar iPhone 14 serisinin toplam sevkiyatı, geçen yılın aynı dönemindeki iPhone 13 serisinin gerisinde bile kalabilir.

Apple'ın 2022'nin ikinci yarısında yaklaşık 90 milyon yeni iPhone üretmesi bekleniyordu ancak bu rakam "ağır talep" nedeniyle 80 milyon adede düşebilir. Apple analisti Ming-Chi Kuo da iki cihaza yönelik talebin zayıf olduğunu ve ön sipariş sonuçlarının üçüncü nesil iPhone SE ve iPhone 13 mini'den daha kötü olduğunu söylemişti.

Kaynak:https://www.digitimes.com/news/a20221012PD207/apple-iphone-14.html

• 2022 yılında amiral gemisi telefon almanın mantığını çözemedim henüz 2014-2015 de s4 s5 ler vardı, orta ve alt segmenter Kasım kasım kasıyordu amiral gemisi aldığın zaman akıcı bir şekilde günlük işlerini yapıyordun. Şimdi benim 2019 da çıkmış orta direğin 1 tık üstü xiaomi note 10 bile cayır cayır çalışıyor ne batarya ne ekran ne kamera nede işlemci konusunda beni üzmedi. Yıl neredeyse 2023 olmuş ve öngörüme göre daha 4 yıl bu telefon beni götürür. Şu an iphone 11 in yapamayıp 12-13 hatta 14 ün bile yapıcağı bir şey yok? İnsanlar neden hiçbir özelliği kullanmıycakları telefonlara dünyanın parasını yığıp duruyor? Bende mi problem var yoksa insanlar marka statüsü ile kendini zengin hissetme ve bunu çevreye lanse etme hevesine kapılıp mı gidiyor?
  • Çok normal değil mi
    İphone 13 pro parasına 120hz/lidar/telefoto olmayan bi telefon alıyorsunuz. Üstelik işlemcisi birebir aynı. Kasa olarak daha kötü. 14 pro serisine lafım yok ama bu seri gerçekten olmadı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • darkhair kullanıcısına yanıt

Plus plus plus

• Düz modeller zaten pro modeller satılsın diye üretiliyor

• her sene aynı haber yahu, bıktık artık. birkaç ay sonra "iPhone satışlarında rekor" haberi gelir.

• Biz fakirmiyiz ki Pro'suz telefon alalım :D

• 13 ten bi farkı yok fiyatı gereksiz yüksek kim ne diye düz14 alsın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Trilyon dolarlık şirket bile stratejik hatalara imza atabiliyor

• Amaç insanları Pro’ya yönlendirmek değil mi zaten?

• MİNİ AHI MİNİİİİ

• Şu çöpe bu paraları veren varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani hem birbirinin neredeyse aynisi, eskisinin uzerine insanlari ceken bir yani olmayan bir model. hemde pandemi zamaninda insanlar elektronige doydu. disarda geciremedikleri vakitlerde can sikintisina bol bol elektronik satin aldilar, tv ler pc ler telefonlar hep yenilendi, piyasa doydu.

• Sanırım iphone'da USB-C şarja geçmek zorunda kalacak.. 14 'te geçseydi satışları olumlu etkilerdi bu durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cherami -- 15 Ekim 2022; 17:24:35 >
  • Belki de dh yeterince uydurma ipon haberi yapamamıştır. Biraz daha argeli stabil uydurarak haberr yapın millet kanar alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palamutix -- 15 Ekim 2022; 17:31:31 >
  • Parasi olan pro/pro max alir, olmayan hic almaz :)

• < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • "Eski işlemci - Düşük satış oranı" grafik tablosu tahmin edilemez değil.

• Avrupada bile en dusuk 1500 euro bandında su an herkez sene sonu ne olacak onu dusunuyor gaz fiyatlari ne kadar gelecek onu dusunurken hersey pahaliyken bunlar lükse girdigi için almiyorlar

• 2022 yılında amiral gemisi telefon almanın mantığını çözemedim henüz 2014-2015 de s4 s5 ler vardı, orta ve alt segmenter Kasım kasım kasıyordu amiral gemisi aldığın zaman akıcı bir şekilde günlük işlerini yapıyordun. Şimdi benim 2019 da çıkmış orta direğin 1 tık üstü xiaomi note 10 bile cayır cayır çalışıyor ne batarya ne ekran ne kamera nede işlemci konusunda beni üzmedi. Yıl neredeyse 2023 olmuş ve öngörüme göre daha 4 yıl bu telefon beni götürür. Şu an iphone 11 in yapamayıp 12-13 hatta 14 ün bile yapıcağı bir şey yok? İnsanlar neden hiçbir özelliği kullanmıycakları telefonlara dünyanın parasını yığıp duruyor? Bende mi problem var yoksa insanlar marka statüsü ile kendini zengin hissetme ve bunu çevreye lanse etme hevesine kapılıp mı gidiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f 22 raptor -- 15 Ekim 2022; 18:46:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Magazalarda telefon yok

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.