|
iPhone 14 ve iPhone 14 Plus satışları beklenenden düşük (3. sayfa)
-
-
Yani insanları kendilerine bağımlı aptallar sanıyorlar yeni amiral gemisine 60 hz ve eski islemci kullanıp satmasını bekliyorsunuz nasıl olsa alacaklar diyorlar millette tepki göstermiyor
-
Samsung Galaxy S10+ kullanıyorum çift hatlı. Birinde T-Mobile var diğerinde Verizon. Verizon iphone 12 pro ile verildi şirket tarafından, ben iphone 12 proyu kutusuna koyup kaldırdım. S10+'a taktım sim kartını. 3 yıl sonra değişirim S10+'ı, muhtemelen $600 dolara S23 alırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yurtdışındakiler için çekirdek parası.bundan dolayı 14promaxler cok satılır.almak onlar için çok kolay
-
şu haber bile apple için reklam aracı. nasıl mı? birincisi reklamın iyisi kötüsü olmaz. bunu hepimiz biliyoruz. ikincisi iphone kullanıcısı şöyle düşünecek: "hımm vay be iphone 14 satışları düşük kalmış. hacı o zaman ben alırsam çok az kişinin sahip olduğu bir telefon almış olacağım. gidip hemen bir iphone 14 pro max alayım".
-
geçen sene iphone 13 çıkarken yurtdşından 64 gb 11 pro max aldım. depolama derdim de olmadığından temiz 2-3 sene gider. ondan önce iphone 6s plus vardı. 5 sene döve döve kullandım.
-
Arkadaşlar Apple'ın telefonları her zaman basitti ve özellikleri yetersizdi Özellikle de Samsung'a göre telefonlar WhatsApp'ta özellik olarak Ama son nesilde yani iPhone 14'te telefonlar gerçekten çok çirkin olmaya başladı arkası kurbağaya benziyor ön tasarımda da epilep bir ifadesi var yani kendi çizgisinden saptığını görüyoruz burada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung'un Note ve S serisinde baştan beri kullandığı OLED ekranları iPhone 11 serisinde anca kullanmaya başladı ama yine çamura yatarak
iPhone 11 Pro'larda OLED kullanırken iPhone 11'lerde LCD ekran kullandı. maalesef kullanıcılar bunu sorgulamadan aldılar ve kullandılar
13 serisini 14 diye satarken de Apple bu kitlesine güveniyor ama umarım yanılır
-
Mini modelleri geri gelmeli…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X