dedike bir makro lens koyan telefondan kaçacaksın.makro çekim telefoto kamera ile yapılır.en az 60-70mm lens ister.objenin dibine girmezsin.uzaktan zoom yaparsın.tekniği budur. |
Bildirim
dedike bir makro lens koyan telefondan kaçacaksın.makro çekim telefoto kamera ile yapılır.en az 60-70mm lens ister.objenin dibine girmezsin.uzaktan zoom yaparsın.tekniği budur. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows 11 -- 1 Nisan 2023; 04:18:32 > |
Yıllardır meizu kullandım son 4-5 yıldır da meizu kullanıyordum 3-4 aydır başka markaya geçtim mecburen çünkü nfc yoktu..meizunun flyme arayüzü kendine has ve çok akıcıdır alışan bırakamaz..meizunun olayı flyme dir..meizu kullanmayan hiç bilmez,kullanan başka telefon kullanamaz.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Telefondan flim izlemekte ayri fantazi haline geldi,oyun oynarsin kamera,video cekersin ama flim izlemek ayri kafa oldu cevremde duyunca sacma geliyor.Flimi zevkle izlemek için bi akşam tv yada laptop hadi tablette uzanarak izlemek ayri güzel ama dedigin gibi büyük olmasi sinirin 6.2 kalmasi gerek artik < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |