Şimdi Ara

Galaxy S23 Ultra ve Galaxy S24 Ultra kullanıcılarına müjde: PUBG Mobile için 120fps güncellemesi yolda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy S23 Ultra ve Galaxy S24 Ultra kullanıcılarına müjde: PUBG Mobile için 120fps güncellemesi yolda
    Battle Royale oyun türünün en başarılı yapımlarından olan PUBG, geçtiğimiz yıllarda iOS ve Android kullanıcıları ile buluşmuştu. Kısa sürede iki platformun en popüler yapımları arasına giren PUBG Mobile, yeni güncellemesi ile oyuncuları mutlu edecek.

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S23 FE için One UI 6.1 güncellemesi çıktı

PUBG Mobile için 120fps desteği yolda

Mobil teknoloji dünyası hakkında sızıntılar ortaya koyan @PandaFlashPro isimli X kullanıcısı, PUBG Mobile’ın yeni güncellemesinin Galaxy S23 Ultra ve Galaxy S24 Ultra kullanıcıları için oyuna 120fps seçeneğinin ekleyeceğini belirtti. Hatırlayacak olursanız PUBG Mobile, bu zamana kadar maksimumu 90fps seçeneği sunuyordu. Yapımın 3.2 güncellemesi ile eklenecek bu özellik, yapımı rekabetçi oynayanlar için akıcı bir deneyim sağlayacaktır.

PandaFlash, bahsi geçen özelliğin şimdilik standart Galaxy S23 ve Galaxy S24 kullanıcıları için kullanıma sunulmayacağını belirtti. Bunun dışında PandaFlash, bu özelliğin iPad Pro (M1 ve M2), iPhone 13 Pro, iPhone 14 Pro, iPhone 15 Pro, OnePlus 8 Pro, OnePlus 8T, OnePlus 9, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Mi 10T Lite, Redmi K30 ve Redmi Note 10 Pro modellerine ekleneceğini de belirtti. Muhtemelen test aşamasında olan bu özellik, daha sonraki güncellemelerde daha fazlı akıllı telefon için destek kazanacaktır.

Kaynak:https://wccftech.com/pubg-mobile-will-soon-support-120fps-on-galaxy-s24-ultra-and-galaxy-s23-ultra/

• Başlığı okurken bir an heyecanlandım, PUBG'yi görünce "amaaan" dedim

• Herhalde yeni nesil ya da artık genç nesil ile ayrıştığım en belirgin noktalardan birisi bu oluyor. Yani bana göre bunlar mouse klavye ile oynanması gereken, mümkünse de geniş ekranda oynanması gereken oyunlar. Telefonda isterse 1000fps seçeneğine kavuşsun. Ha şayet bunun telefonda popüler olmasının sebebi gençlerin hani giriş orta seviye dahi pc'ye ulaşaması ise o zaman hiç bir ayrışma yok. Hak veririm, yapacak şeyleri yok. Ama mobilde daha zevkli falan tarzı yaklaşılıyorsa işte orada ben herhalde yaşlı kalıyorum.

Hani çünkü düşünüyorum şimdi bizim internet cafede cs oynadığımız zamanlar, daha akıllı telefon icat bile edilmemişken biri gelip elimize S24 falan verip, gel cs yi bunda oyna dese dalga mı geçiyorsun derdik. Hani zorunlu olsa, aramızdaki en sevmediğimiz arkadaşa gagalamaya çalışırdık.

Yine dahi pc ye alışmış bizim nesilin elinden pc sini de alsan, mobilde bunu oynamaz, bir kere tadını bildiği için. Hani mobilde satranç oynarım, sudoku çözerim, hani 4-5 inch e, dokunmatiğe uygun çerezlik oyunlar oynarım.

Yanlış da anlaşılmasın, eleştirmek için kesinlikle söylemiyorum. Nesil farkı mı koşul farkı mı onu anlamaya çalışıyorum. Zira bir kaç gördüğüm örnekler koşul farkıydı. Yani genci babası oturtmuş bakkala, dükkana, pc yok dükkanda. Evine gidemiyor, dükkana bakmak zorunda. Ama neredeyse 1 milyar indirmenin yüzde kaçı koşullardan yüzde kaçı tercihten onu bilmiyorum.

• New state mi yoksa düz mobil mi 120 fps olacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Red mi note 10 pro ne alaka

• One plus 8 ne alaka? One plus 12 deseydiniz ok de. Redmi note 10 pro 40 fps i zar zor verio ekranı bile 60hz 120 nerden çıktı?

• Bari yanında fan da versinler 90 da patlayacak oluyor cihazlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dikkat ettinizmi exynox için hiçbir şey yapmıyorlar

• Burada fakir zengin gidiyor ben mesela 30 fps ile oynuyorum bizimki 90 FPS olmayajakmy yada 120 FPS

• S23 plus ne olacak, aynı işlemci, her şeyi aynı, kamerası mı engel olmuş. Bu samsung batmak istiyor sanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.