Bildirim
Galaxy S23 Ultra vs Vivo X90 Pro+ kamera karşılaştırması - Şaşırtan farklar var!
Lee Bisiklet Yaka T-shirt L241576 T-shirt Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0D4V4S7NX
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Vivo merak ettiğim bir telefondu. Karşılaştırma için teşekkürler. Samsung daha başarılı gözüküyor, özellikle zoom başarısı ile. Ancak benim çok da dikkate alacağım bir yön değil. Vivo modeli Türkiye’ye gelecek mi?
-
Kardeşim vivoyu kesinlikle tavsiye etmiyorum. 3 aydır kullanıyorum ön kamera pes dedirtecek kadar kötü. Kılıfı 1 hafta da çatladı adi bir malzeme (pantolonun cebine takılıyor sürekli yere düşürmedim !) Pro+ için lansman düzenlenmedi. Global sürüm x90 pro da var. x90pro + Türkçe dil yok.%100 ingilizce değil. Çok zorluk çekiyorum. Batarya ram işlemci şarj iyi. Wild rift oynuyorum oyun vivoyu desteklemiyor. Oyun ayarlarında max 60fps var gamebooster tarzı uygulaması var onda 120 fps yapıyorum ne kadar etkili inan bilmiyorum ama max ayarlarda 1 oyun da (yaklaşık 25dk) %12 şarj gidiyor. Genel kullanımda ekranı 1-120 fps arası düzenleyen otomatik modu var. Gözü inanılmaz yoruyor. Sabit 120 fps ve ekran çözünürlüğü 4k olarak ayarlayınca gayet iyi. dokunmatik ,parmak okuyucu yüz tanıma mükemmel.Günde 5 er dk dan yaklaşık 20 konuşma yapıyorum arada sosyal medya ve akşam 3 el oyun ve şarj bitiyor. :)
Not: Originos 3 ile geliyor çok daha güncelleme alması gerektiğini düşünüyorum.
-
2+2=4, Fiyatı Samsung'a yakın olan Çinli telefonlar satmaz. Çinlilerin Samsung'un yarı fiyatına satış yapmayı hedeflemesi lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şaşırtan farklar deyip şaşırtmaması güzel bir şaka olmalı:) ve dahası sunuş anında samsung'un daha üstün olduğunu gösteren beden diline rağmen videoyu izledim. Bu tür Clickbait'e gerek yok, her türlü incelemeyi keyifle izleriz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X