|
Galaxy S24 FE’de kullanılan Exynos 2400e’nin orijinal yonga setinden farkı belli oldu
-
-
Neredeyse 5 yıl önce çıkan galaxy a71'de 8 gb ram vardı(2019 Aralık). 2025'e gireceğiz 8 gb ram'e devam ediyor. Samsung'un bu telefonda fiyat düşüreceğini tahmin ediyorum.
-
Orta ve alt sınıfta gemi küreği gibi, 15 inç olmayan bi telefon çıkarmadılar allah kathretsin sizi. Küçük olanları da büyüttüler.
-
Olay sadece 100 MHz farktan ibaret değil. 450K antutu puanı daha düşük, bu da %34'e karşılık geliyor. Oyun performansında yaklaşık %24 gibi ciddi bir fark var. Saf CPU gücünde ise takribi %13 oranında bir kayıp söz konusu.
-
aynen öyle 14t ile aynı zamanda tanıtıldılar. fiyat krımazlarsa 14t süpürür bu fiyat aralığını. 25k ya çekmeleri lazım min. 20-25k arası şahane olur bu tel için
-
cpu da %25 gpu da %40 gibi bir fark var 100mhz lik fark değil bu evet. bu fiyata da s23 alınır kamera ve gpu bakımından çok daha iyi cihaz fe den.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet1905_47 -- 28 Eylül 2024; 17:30:34 >
-
Abd pazarında satamadığı Exynos işlemcileri daha az ısınsın diye kırpıp yeniden piyasaya sürüyorlar. Snapdragon ve 12gb ram olmayan bir FE modelinin pek cazibesi yok bana göre.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Muhtemelen düşük kalite döküme sahip E2400'lerin frekansı düşürüldü sadece...
-
Çift simde mobil bağlantı kopukluğu oluyor wifi de düzgün çalışmıyor uygulama aç kapa yaparken bazan hata veriyor Exynos işlemci bir pişmanlıktır
-
Gpuda %13 fark var
Okumayın, haber niteliği sağlamıyor; sadece 24 FE reklamı yapmışlar.
-
bu bilgiyi nereden aldınız bilmiyorum ama antutuya ögre farkı söyledim. internette test sonuçları var. iki test sonucunu karşılaştırdım ben.
-
Arkadaş yukarda yazmış okuyabilirsin
okumum zaten ve yanlış gördüm o bilgiyi ve düzelttim. 2400 gpu skoru 720 bin puan civarında. 2400e 400-450 bin puan arasında buda en iyi ihtimalle %37 en kötü %56 daha kötü bir gpu var. xclipse 920 gpu ile geliyor.
Edit: (sadece bir yerde 920 ile geldiğini gördüm. ancak 940 ın aldığı puanın çok altında olması ve puanın 920 nin puanına yakın olması nedeniyle öyle yazıldığını düşünüyorum. genel olarak bir çok yerde xclipse 940 ile geldiğini yazıyor. elbette ki s24 deki xclipse 940 ile aynı gpu kesinlikle değil. )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet1905_47 -- 29 Eylül 2024; 12:50:41 > -
Tamam sagolun
Sadece buna özel haber mi yaptınız? Daha önceki haberlerde de geçen konu. 1 ay öncesi de bilinen bir şey.
-
Exynos kadar başınıza taş düşsün emi,bir tane adam akıllı exynos işlemcisi yok mu arkadaş yapamıyorsan snapdragon koy
-
Exynos islemciler 2021 den beri iyi
Bu yıl samsung 2400 ile güzel işlere imza attı bende S24+ ile 7 yıl android güncellemesinin tadını çıkartacağım.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Neredeyse 5 yıl önce çıkan galaxy a71'de 8 gb ram vardı(2019 Aralık). 2025'e gireceğiz 8 gb ram'e devam ediyor. Samsung'un bu telefonda fiyat düşüreceğini tahmin ediyorum.
|
Muhtemelen düşük kalite döküme sahip E2400'lerin frekansı düşürüldü sadece...
|
cpu da %25 gpu da %40 gibi bir fark var 100mhz lik fark değil bu evet. bu fiyata da s23 alınır kamera ve gpu bakımından çok daha iyi cihaz fe den.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X