Şimdi Ara

Galaxy S24 netleşmeye başladı: Exynos 2400, yeni kameralar ve daha fazlası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galaxy S24 netleşmeye başladı: Exynos 2400, yeni kameralar ve daha fazlası
    Bildiğiniz üzere geçtiğimiz Şubat ayında tanıtılan Galaxy S23 serisi, hem donanım hem de kamera tasarımıyla ses getirmeyi başardı. Bu bağlamda gelecek yıl piyasaya çıkacak Galaxy S24 serisi de büyük bir merak konusu oldu diyebiliriz. Şimdi yeni paylaşılan bir rapor, Galaxy S24, S24+ ve S24 Ultra’nın kamera ve yonga seti detaylarına açıklık getirdi.

Galaxy S24, küçük yükseltmeler içerebilir

Bildirilenlere göre Galaxy S24 serisi, bu yıl karşımıza çıkan Snapdragon for Galaxy platformunu geride bırakarak 4nm Exynos 2400'e geçiş yapacak. Buna ek olarak, Galaxy S24 ve S24 Plus'ın bir süredir kullanılan ISOCELL GN3 kameraları koruyacağı belirtiliyor. Ancak Galaxy S24 Ultra, selefinde bulunan 3x ve 10x telefoto kameralar yerine her iki sensörü de içeren katlanmış bir telefoto kameradan güç alacak. Dolasıyla, telefonda bir sensör eksilecek.

Ayrıca sızıntı kaynağı, Galaxy S24'ün arkasından gelecek Galaxy S25 serisi hakkında da bazı detaylara değindi. Buna göre Samsung, yeni akıllı telefonlarında her ikisi de 3nm üretim sürecine dayanan Snapdragon 8 Gen 4 ve Exynos 2500 işlemcileri tercih edecek. Ayrıca ISOCELL GN3 yerine 17nm işlem teknolojisine dayanan yeni bir 200MP sensör göreceğiz.

Ayrıca Bkz.Samsung, McAfee iş birliğini uzattı: Daha fazla cihaza geliyor

Bu bilgiler, Galaxy S24 serisinin küçük yükseltmeler ile karşımıza çıkacağını gösteriyor. Görünüşe göre en büyük sıçrayış bir sonraki nesil Galaxy S25 ailesinde yaşanacak. Ancak bunu görmek için bir süre daha beklememiz gerektiğini belirtelim. Nitekim Samsung'un önünde uzun bir zaman bulunuyor.

Kaynak:https://wccftech.com/new-galaxy-s24-and-galaxy-s25-details-suggest-samsung-could-go-with-exynos-chipsets-once-again-new-cameras-also-in-tow/

• Ön yargımızı kırmamız için exynos un snapdragon dan daha iyi veya rekabet edecek düzeyde olması lazım şuana kadar bırakın daha iyisi rekabet bile edemedi ben nasıl exynos gelicek diye sevineyim her çıkan exynos cpu gpu batarya ve kamera kalitesi olarak geride kaldı bu ön yargı kolay kırılmaz kendisini kanıtlaması lazım
  • S23 serisi şuan alınacak en mantıklı android cihazlar. s24 serisi exynos ile geliyorsa hiç beklemeden s23den devam edin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Başladı yine exynos saçmalığı tam iyi oldu samsung diyoruz kendi topuklarına sıkmaya başlıyorlar tekrardan

• Exynos koymadığınız seri acayip sattı ama siz bilirsiniz abi.

• Alpayan01 A kullanıcısına yanıt
    Bu yıl 40 milyar dolarlık ar ge bütçesi ayirdi sadece yonga setleri için. Bu exynos önyarginizi kırın. Doğru geçmişte çok hatalar yaptı ama exynos 2400 ün ciddi anlamda düzeleceğini düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hom€lander -- 14 Nisan 2023; 19:44:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hom€lander kullanıcısına yanıt
    Ön yargımızı kırmamız için exynos un snapdragon dan daha iyi veya rekabet edecek düzeyde olması lazım şuana kadar bırakın daha iyisi rekabet bile edemedi ben nasıl exynos gelicek diye sevineyim her çıkan exynos cpu gpu batarya ve kamera kalitesi olarak geride kaldı bu ön yargı kolay kırılmaz kendisini kanıtlaması lazım

• Alpayan01 A kullanıcısına yanıt
    Doğru demişsiniz. ben de zaten ar ge için ayrılan devasa bütçe ye ve yakın zamanda snapdragon da görev yapmış üst düzey bir yetkilinin Samsung Semiconductor' un başına getirilmiş olmasına güveniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hom€lander -- 14 Nisan 2023; 19:45:6 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anlaşıldı S23 S24’ü tokatlayacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlaşılan samsung çöp noslardan vaz geçmeyecek bu demektirki s23ultranın satışları artacak

• Like a Sir kullanıcısına yanıt
    exynosun geliştirilmeye devam etmesi onunla geleceğinin garantisi değil. deneysel olarak takılabilirler.

• Samsung, nasıl telefon satamam diye düşünüp tekrar Exynos’a dönmeye karar vermiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S24 e ekliycekleri kameralar daha iyi sahte ay fotosu çekebilcek miymiş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanliş hatirlamiyorsam avrupa cihazlarina exynos 2200 samsung s21 serisinde konulmadigi için herkes şikayetciydi :))

• Adamların A serisi ve FE serisinde önce exynos'u hayran bırakacak seviyeye getirmeleri gerekirken ısrarla amiral gemisinde exynos'u zorluyorlar. Orta ve altta ise hep snapdragonu yıllardır istikrarla, vazgeçmeden veriyorlar. Bunların kafa tersten çalışıyor galiba.

• benim cihazda exynos 2100 var ve çok memnunum. öncekiler gibi değil. sizdeki gereksiz önyargı.

• Gayet iyi, 6 ay sonra S23 serisine yarı fiyattan giriş yaparız artık.

• sniper23 kullanıcısına yanıt
    S24 serisi exynos ile gelirse S23 serisine olan talep baya artar asıl.

• Bize sd versiyonu geldigi surece sorun yok

• Lexco kullanıcısına yanıt

Ben Birleşik Krallık'tan alıyorum. Pek bir şey fark etmiyor doğrusu. Samsung yarı fiyatına düşüyor 6 ayda.

• Exynos yok diye 2 yıldır bekliyordum.
    Artık alabilirim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.