|
Bildirim
|
Sürekli yeni model çıkarmaları bi yandan iyi çünkü eski modelleri çok çabuk ucuzluyor ve bizlerde işimizi görebilecek 1-2 yaşındaki telefonları uygun fiyatlarla alabiliyoruz, böyle devam samsung...
|
Bu ne ya! ne zaman s20 çıktı anlamadım şimdi de s21 çıkacak . Samsung her yıl yeni model cikarmamali en azından amiral gemisinde çünkü telefonları çok değer kaybediyor .
Ayrıca bu telefonun s20 den ne farkı var anlamadım bence akıllı telefonlar belli bir doyum noktasına ulaştı. Ufak tefek değişiklikler dışında radikal yenilikler yok . |
Samsung un üretim tesislerini çok merak ediyorum
Ekmek çıkarır gibi cihaz çıkarıyorlar |
S3-4-5-6-7 kullandım bir daha Samsung dan çöp dahi almam. Ben zamanında 3000 bayılıp s7 edge almışım bana yeni arayüz vermiyor ama benden 1 sene sonra 1500 e telefon alan adama yeni arayüzü veriyor ben kedi gibi bakıyorum.
|
Hocam S10 Plus 5300 TL ve şükrediyoruz.
S20 Plus'un 7000 TL aşağısına düşme ihtimali var mıdır anlık sıcak teklifler haricinde? Yani bilemiyorum bence firmalar artık dar boğazda. Bir S10 ile S30 arasındaki farklar S8 ile S9 arasında yok. Samsung'un 3 yıl büyük OS güncelleme iddiası da bundan. Piyasada herhangi bir farklılık sunamıyorum. Bari Google gibi yazılımı desteklemeye odaklanayım. S9 stereo hoparlör, diyafram değiştirebilen kamera kabiliyeti ve yeni nesil Exynos çipseti ile büyük bir devrim yaratmıştı S8 de tam ekran deneyimine imza atan ilk tasarım deneyimi oldu firma içinde. Firmalar donanım pazarlayacağına yazılım pazarlasa, şu saatten sonra kullanıcı artık böyle rahat eder. Tabi firma açısından büyük bir kayıp olur bu da. Keza Apple iPhone 12 tanıtımında 5G haricinde hiçbir kozu olmayan cihazı sundu. Zaten 5G'nin telefonlar konusundaki son hedef olmadığını düşünmek hata olur. Bundan sonra elde bir şey kalmayacak elle tutulur. Vivo Nubia ile Xiaomi harici innovasyon odaklı marka yok. Üç marka da ekrana gömülü 3D yüz tarama sistemi ile tam ekran deneyimi sunmaya çalışıyor. Diğer markalar da bunu takiben yeni telefonlarını sunacaktır. |
Biz şu andaki vergili fiyatlarla 2 sene önce yeni çıkan telefonları alacağımız fiyatlarla ancak orta alt seviye cihaz alabiliyoruz.
Örneğin iPhone 10 çıktığında 4700-5000 seviyesinde idi 3 sene önce, şimdi 4300 lira Galaxy a71 satılıyor. O zaman en pahalı telefon fiyatına şimdi orta alt segment alınabiliyor |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 18 Ekim 2020; 16:34:41 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Senin durum tamamen şansızlık samsung s 8 den sonra adam du öncesi çöp tü.s4 den sonra hepsini kullandım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |