Şimdi Ara

Samsung Galaxy S21'den ilk görüntüler geldi: İşte yeni tasarım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ekranın kavisli yerine düz olması çok iyi.

• Telefon piyasası boş vitests gidiyor s21 istiyorsanız s10 alın geçin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kasaya bak eski iPhone pro gibi

• S21 i begenmedik. Hemen S22 yolla dandung.

• adamlar yıllardır senede 1 amiral gemi cıkarıyorlar sanki yeni böyle yapıyorlarmış gibi yazı yazıyorsunuz

• Uzaktan bakınca kamera kısmı ve o ayrı flaş çok çiğ duruyor. Kamera kısmı yine iyi gibi ama biraz daha kaslı olsa yan çerçeveleri. Neyse zaten 3-5 ay sonra yeni bir tane tanıtılınca düzeltirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Forumuser31

S21 Ultra 3K 144Hz Super Amoled ekran Snapdragon 875 Katili işlemcisi ile gelmeli

batarya katili 2k ekran bile el kadar ekranda fazla.anketleri var,kimse 6.5"lik bir ekranda okuma mesafesinde farkı ayırt edemiyor.hele 3k olursa telefon 1 gün bile kullanılamaz olur.çözünürlüğü yazılımla düşürerek batarya kullanımını artırmak mümkün değil.yani fiziksel 3k bir ekran yazılımla düşşe dahi 3k pixel işleyecek gücü tüketmeye devam ediyor.yani pratikte çözünürlük düşürülemiyor.

yenileme frekansı içinse durum farklı.keyif alana 120hz sunulabilir.sonuçta isteyen yazılımda gerçek 60-90hz'e indirebiliyor.herkesi zorlayıcı bir özellik değil.herkes istediği ayarda kullanma esnekliğine sahip oluyor.

• samsung şu kamerayi orta değil ekranın köşelerine koy artık. kabak gibi niye koyarsın oraya ön kamerayı

• Bakalım normalden erken sürede tanıtacaklar mı, göreceğiz.

• S21 ne alaka
    S10dan sonra s20 yaptin. Simdi s30 olmasi gerekiyor.
    Seneye de s22 mi olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haahahhaa,çok gülüyorum ya. önce kavissiz telefonlar, sonra kavisli olarak değişiklik yapıyorlar, sonra tekrar kavissiz yaparak yeni model diyorlar. onlarda haklı başka nasaıl yapacaklarki üçgen mi olacak :)))

• High Sierra kullanıcısına yanıt
    Ekrana gömülü ön kamera var sırada. Bazı markalar çıkarmaya başladı bile.
    Seneye Samsung AMD GPU'lu işlemci çıkaracak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır S31 :D

• aytek66 kullanıcısına yanıt

S31 ne zaman cikarsa ozaman alirim.

Islerimiz de ters gider.

• Rezalet.

• Fiyattan vurmadığı sürece Samsung'un amiral gemisi pazarında şansı neredeyse yok, Apple bu sene neredeyse tüm fiyat aralığına bir cihazını yerleştirdi ve çok sağlam sıkıştırıyor android tarafını. Android cephesinde zaten ortalık kurtlar sofrasıyken Samsung'un elindeki kozları kullanması gerekiyor ve bence tek kozu fiyat. Neredeyse cihazın tamamını kendi üretmesine rağmen 1000 dolar bandına ürün yerleştiriyor hala. Edge ekran olmayacaksa onun maliyetini vs. düşerler mi acaba? Yoksa amiral gemisi piyasasında ve telefon piyasasının en karlı pasta diliminden payını azaltarak bitirecek mi? İkincisinin olacağını düşünüyorum

• https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-s21-serisi-baba-konu--146188187
    S21 serisi konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forum nn1 -- 27 Ekim 2020; 15:57:49 >
  • Daha due s20 görülmedi millet almadan yeni model sızdırıyorlar ben S20 ultura 5G yurt dışı aldım 7 bin liraya 12 GB ramli modeli

• Millette para var yok demesin kimse dün teknosadaydim ben ordayken 3 adet Apple Air satıldı yeni model

• ozansirinn kullanıcısına yanıt

Cihaz dili tam türkçe mi yoksa kısmen mi?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.