Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra sahipleri, telefonun ceplerini yırtmasından şikayetçi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galaxy S24 Ultra sahipleri, telefonun ceplerini yırtmasından şikayetçi
    Akıllı telefon sahiplerinin cihazlarıyla ilgili şikayetleri genellikle işlemci performansı, ekran kalitesi veya bellek kapasitesi gibi özelliklere odaklanır. Ancak Samsung Galaxy S24 Ultra sahipleri için durum biraz farklı.

Ayrıca Bkz.Galaxy S25 serisindeki popüler özellik şimdi de Galaxy S24 serisine geliyor

Yumuşak ve kenarları yuvarlatışmış kılıf önerisi

Samsung Galaxy S24 Ultra amiral gemisi akıllı telefonla ilgili sıra dışı şikayetler gündeme geldi. Kullanıcılar, cihazın keskin köşelerinin giysi ve çantaların ceplerini yırttığını belirtiyorlar. Daha önce modelin ergonomisinin ideal olmamasından şikayet eden kullanıcılar, bu kez Reddit'te yırtık ceplerin fotoğraflarını paylaşıp benzer deneyimlerini aktardıkları bir başlıkta buluştu.

Bazı kullanıcılar, Galaxy S24 Ultra sahiplerine yumuşak malzemeden yapılmış veya kenarları yuvarlatılmış bir kılıf kullanmasını önerirken, diğerleri ise yırtılmış kıyafetler ve çantaların cepleriyle ilgili olumsuz deneyimlerini paylaştılar. Cihaz sahipleri Samsung'un, bu konudaki müşteri memnuniyetsizliğine yanıt vermesini bekliyorlar. Şirket ise henüz bu konuyla ilgili bir açıklama yapmış değil.

Kaynak:https://wccftech.com/galaxy-s24-ultra-owners-share-images-of-ripped-pockets-caused-by-the-phones-sharp-edges/

• Bu kadar büyütürlerse cebe sığmaz, göründüğü gibi deler. Çanta telefonu artık bunlar :D

• S25, Oppo Find X8, Vivo X200 Pro Mini, Xperia 1 Vi, Xiaomi 15 ve Pixel 9 Pro boyutlari en ideal telefonlar kürek gibi eli olmayanlar için. Ama yalnızca biri S25 Türkiye'de satılıyor ne yazıkki. Keşke biraz küçük ekran pazarına rekabet gelse.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Günümüz telefonlarını pantolon cebinde taşıyabilene helal olsun. Kesinlikle çok rahatsız birşey.

• Kürek kadar cihazlar. Sırf bu yüzden S23 almıştım bataryadan fedakarlık edip.

• O zaman ya cebi büyük alacan yada telefonun küçüğünü. Tava kadar telefon olsun birde arka cebe sığsın mantığı nedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: 01myavuz

O zaman ya cebi büyük alacan yada telefonun küçüğünü. Tava kadar telefon olsun birde arka cebe sığsın mantığı nedir.

Telefona özel pantolon üretip satarlar artık, yapmadıkları şey değil Galaxy S24 Ultra sahipleri, telefonun ceplerini yırtmasından şikayetçi 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 22 Şubat 2025; 17:46:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni moda yırtık pantolonlar zaten

• Pantolonu yırtmayan telefon mu varmış? Eski nokialar bile yırtardı. Ben aksini görmedim.

• Bu ne saçma bir haber olmuş 😁😁😁 1 senedir hiç sorun olmadı bende. Üstelik kumaş pantolon cebine koyuyorum genelde.

3-5 kişinin başına gelmiş genelmiş gibi haberi yapılmış. Allah aşkına ya 😁

• Kıyafetler çok kalitesiz artık. Eski kıyafetler kalmadı. Ben şahsen özel terzide bir pantalon diktirdim yıllardır bişey olmadı. Kaç tane pantalona fark attı. 5 binlik pantalona bin liralık pantalon fark attı.

• Haberin zamanlaması manidar. S25 aynı kasayla çıksaydı yine aynı haberleri görecekmiydik sanmam.

• Yazın kemere takılan telefon kılıfına, kışın mont veya kaban cebine koyarım, 16,5 cm telefon pantolon cebine mi konurmuş.

• Telefonların bir suçu olduğunu düşünmüyorum açıkcası.

Tekstil de Korona sonrası devasa bir kalite düşüşü söz konusu. Ayrıca elbiseler daraldıkça daralıyor. O yüzden çuval gibi pantolon giyiyorum, en azından rahat yüreyebiliyorum ve cebe her şey çok rahat sığıyor.

• sniper23 kullanıcısına yanıt
    aynen birader, beli düşüreceğiz diye konfor kalmadı. Afedersin bacak arası preslenmiş gibi, üst tarafta çatal meydanda. Kışlık çorapların bile adı konçmudur nedir üst kısımlarını kısaltıyorlar. Form haricinde malzemeyi de hemen yıpransın, yırtılsın diye iyice dandiğinden kullanmaya başladılar.

• 1 yıl önce şikayet edilse anlardım ama artık 25 oval, bide kutudan sürpriz yumurta çıkmıyor ne aldığınızı bilerek alıyorsunuz sonuçta

• Gereksiz çok büyüdü kim beğeniyor kim talep ediyor yada onların beğendiğini beğenmek zorunda mı kalıyoruz orta boy alıştık ama büyük boy oldu artık cebe sığmıyor çanta gibi

• İlk defa böyle bir şikayet görüyorum, enteresan geldi

• 6 inc den ufak telefon istiyoruz ulan..Galaxy S24 Ultra sahipleri, telefonun ceplerini yırtmasından şikayetçi 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S25'de sanırım sorun olmaz köşeler yuvarlatıldı düz S serileri gibi. Bende S22 Ultra var hiç sorun yaşamadım ama pantolon cebi konusunda.

Cebime çok rahat sığıyor. Belki dar kesim veya ufak beden pantolonlarda sorun oluyordur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.