|
Bildirim
Günümüz telefonlarını pantolon cebinde taşıyabilene helal olsun. Kesinlikle çok rahatsız birşey.
|
S25, Oppo Find X8, Vivo X200 Pro Mini, Xperia 1 Vi, Xiaomi 15 ve Pixel 9 Pro boyutlari en ideal telefonlar kürek gibi eli olmayanlar için. Ama yalnızca biri S25 Türkiye'de satılıyor ne yazıkki. Keşke biraz küçük ekran pazarına rekabet gelse.
|
O zaman ya cebi büyük alacan yada telefonun küçüğünü. Tava kadar telefon olsun birde arka cebe sığsın mantığı nedir.
|
Kürek kadar cihazlar. Sırf bu yüzden S23 almıştım bataryadan fedakarlık edip.
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Telefona özel pantolon üretip satarlar artık, yapmadıkları şey değil ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 22 Şubat 2025; 17:46:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Telefonların bir suçu olduğunu düşünmüyorum açıkcası. Tekstil de Korona sonrası devasa bir kalite düşüşü söz konusu. Ayrıca elbiseler daraldıkça daralıyor. O yüzden çuval gibi pantolon giyiyorum, en azından rahat yüreyebiliyorum ve cebe her şey çok rahat sığıyor. |
|
|
6 inc den ufak telefon istiyoruz ulan.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
S25'de sanırım sorun olmaz köşeler yuvarlatıldı düz S serileri gibi. Bende S22 Ultra var hiç sorun yaşamadım ama pantolon cebi konusunda. Cebime çok rahat sığıyor. Belki dar kesim veya ufak beden pantolonlarda sorun oluyordur. |